MBR – kalvot

Alfa Laval MBR -kalvojen avulla varmistat jäteveden ongelmattoman MBR-käsittelyn alhaisilla käyttökustannuksilla. Alfa Laval LowResist™ -tekniikan ansiosta nämä kalvot yhdistävät vähäisen puhdistus- ja huoltotarpeen pieneen energiankulutukseen ja erinomaiseen jäteveden laatuun.

MBR membranes alfa laval wastewater treatment 640X360 - Copy

Kalvobioreaktorit - kokonaisvaltainen ratkaisu jäteveden käsittelyyn ja uudelleenkäyttöön

  • MBR-ratkaisumme tunnetaan monikäyttöisyydestä ja suuresta kapasiteetista.
  • Yhdistä onttojen levyjen ja kuitukalvojen edut.
  • Suunniteltu erityisesti jäteveden kierrätyslaitosten olosuhteisiin.
  • Luotettava toiminta ja alhaiset kustannukset koko elinkaaren aikana
  • Vaatii henkilöstöltä vain vähän
Alfa Lavalin MBR-kalvot tarjoavat luotettavan suorituskyvyn, kun kuntien ja teollisuuden jätevettä käsitellään. Riippumatta säiliön mitoista voimme maksimoida tuotantolaitoksesi kapasiteetin eri kokoisilla pinottavilla kalvomoduuleilla.
.

Alfa Lavalin MBR-järjestelmä pitää omistamisesta aiheutuvat kokonaiskustannukset kurissa.
​

Kokonaiskustannukset

Katso, kuinka ainutlaatuiset LowResist™- ja S Aerator™ -teknologiat vähentävät hiili- ja vesijalanjälkiä samalla kun pääoma- ja käyttökustannukset pysyvät kurissa.

Lisätietoja

Täysi Alfa Laval MBR -asiakastuki

Täysi tuki

Asiantuntijaryhmämme on valmis tukemaan sinua perussuunnittelusta ja käyttöönotosta jatkuvaan optimointiin laitteiden koko käyttöiän ajan.

Lisätietoja

Monikäyttöisyys

Voimme toimittaa räätälöidyn ratkaisun, joka on täysin mukautettu tarpeisiisi. Erikokoisten moduulien valikoima mahdollistaa kapasiteetin maksimoinnin kaikissa säiliöissä. Kalvomoduuliemme avulla voit käyttää laitostasi haluamallasi tavalla.

Lisätietoja

        

.

Tekniikka

Luonto on täynnä esimerkkejä älykkäistä ja tehokkaista prosesseista. Kun suunnittelimme MBR-moduuleitamme, otimme niistä oppia. Tästä on ollut paljon hyötyä. Energiakustannuksia säästyy, puhdistustarve jää vähäiseksi ja veden laatu on korkea. Kehitämme järjestelmiämme jatkuvasti aina samalla periaatteella: luonnollinen tehokkuus.

Alfa Laval MBR  QuickSwap
.

MBR-käyttöesimerkkejä

Eri puolille maailmaa on asennettu yli 150 Alfa Lavalin MBR-järjestelmää. Niiden avulla käsitellään kuntien ja teollisuuden jätevesiä.

Central Clear Creek uses Alfa Laval MBR membranes

Clear Creek in Denver, Colorado, chooses Alfa Laval’s MBR membranes over conventional activated sludge (CAS) for high quality effluent, reliability, cost savings due to low maintenance requirements, ease of use and more.

Schwander Polska valitsi Alfa Lavalin MBR-menetelmän alhaisten elinkaarikustannusten vuoksi.

Schwander Polska suunnittelee, rakentaa ja operoi MBR-teknologiaan perustuvia jätevedenpuhdistamoita. Tämä yritys on päättänyt käyttää Alfa Lavalin MBR-kalvoja kaikissa projekteissaan pitkän ja ongelmattoman käyttöajan sekä alhaisten käyttökustannusten varmistamiseksi.

Alfa Lavalin MBR maksimoi monikäyttöisyyden ja KMC:n jäteveden laadun.

Perunatärkkelyksen tuottaja KMC käsittelee jätevedenpuhdistamossaan jätevesiä, joiden COD/l on 10 000 mg. Alfa Lavalin MBR-kalvojen ansiosta yritys voi käyttää bioreaktoreissaan sopivimpia bakteereita, joten jäteveden laatu täyttää kunnan vaatimukset.

        

.

Tutustu

Luonnollisesti tehokas jätevesien käsittely kunnallisiin ja teollisiin sovelluksiin

MBR membranes alfa laval wastewater treatment 640X360 - Copy
.

Ota meihin yhteyttä

Nämä tiedot tallennetaan ja niitä käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.