Fuel line -laitteistopäivitykset

Määräysten ja polttoaineiden muuttuessa fuel line -laitteiden on pysyttävä ajan tasalla. Alfa Laval -asiantuntijat voivat auttaa sinua päivittämään yksittäisiä polttoaineletkukomponentteja vuoden 2020 valmistelua varten - tai koko polttoaineletkuprosessisi Alfa Laval Adaptive Fuel Line -konseptin mukaisesti. Alfa Laval Adaptive Fuel Line parantaa moottorin suojausta ja energiatehokkuutta luomalla yhden, joustavan prosessin, joka reagoi muutoksiin ja haasteisiin reaaliajassa.

CCFR-sertifioidut S-separaattorit

Alfa Laval S-separaattorit tarjoavat ALCAP™-teknologialla haastavimpien polttoaineiden keskeytymättömän puhdistuksen. Niiden kyky poistaa katalyyttihiukkaset on varmennettu sertifioidulla virtausnopeustestauksella (CFR), joka on tehty meriteollisuuden "Separation Performance Standard" (CWA 15375) mukaisesti.

upgrades separators640x360

Moatti 10 mikronin suodattimet

Automaattiset Alfa Laval Moatti -polttoöljynsuodattimet tarjoavat tehokkaan täysvirtaussuodatuksen poistamalla enintään 10 mikronin (μm) kokoiset katalyyttihiukkaset. Vahvat suodattimet täyttävät nykyään tiukemmat moottorinvalmistajan vaatimukset ja tarjoavat vahvemman suojauslinjan arvaamattomille polttoaineille.

upgrades fuel filter640x360

Automaattinen polttoaineenvaihtojärjestelmä (Automated Fuel Changeover System, ACS)

Alfa Lavalin Automated Fuel Changeover System (ACS) on luotettava, täysin automaattinen polttoaineenvaihtojärjestelmä, joka helpottaa polttoöljyn vaihtoa ja samalla pitää polttoaineen viskositeetin moottorivalmistajien asettamissa rajoissa. Se varmistaa turvallisen vaihtoprosessin ilman lämpöshokkeja tai viskositeetin laskua.

upgrades ACS640x360

FlowSync

Alfa Laval FlowSync synkronoi öljysyötön Alfa Laval -separaattoreihin moottorin kuormituksen kanssa, mikä parantaa sekä moottorin suojausta että energiatehokkuutta. Moottorin tarpeiden täyttäminen pidentää pidätysaikaa kulhossa ja antaa separaattorille parhaat mahdolliset olosuhteet toimia.

upgrades flowsync640x360

ALP-kolmiruuvipumputthree

Alfa Lavalin ALP-kolmiruuvipumput on kehitetty mahdollisimman alhaisia käyttökustannuksia ja luotettavuutta varten keskittyen erityisesti meriteollisuuteen. ALP on selvä valinta polttoaineiden ja voiteluöljyjen käsittelyssä.

ALP 0280 640x360 a

Ota yhteyttä ja keskustele

Olemme aina valmiita puhumaan tarpeistasi, olipa kyse sitten erityisistä Alfa Laval -polttoainejohtoratkaisuista tai laajemmista strategioista, joilla vastataan vuoden 2020 ja sen jälkeisiin polttoainehaasteisiin. Kerro meille, mitä mieltä olet, ja otamme yhteyttä.

Nämä tiedot tallennetaan ja käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.