fuel line pulse hero1200x400

Fuel Line -blogi

Moottori ja sen polttoaineletku ovat aluksen sydän. Alfa Lavalin Fuel Line -blogi, kattaa kehitykseen liittyvät kysymykset ja ratkaisut, jotka liittyvät vuoteen 2020, moottorin suojaukseen, energiatehokkuuteen ja muuhun.

Is slow-steaming the solution for full engine optimization?

Climate change discussions are high on the global agenda, not least in the shipping industry. The world relies on an efficient and cost-effective method of international transportation for future sustainable growth, and the International Marine Organization (IMO) is continuously setting the global standards which regulate international shipping.

fuel line flowsync blog post640x360

Mitä IMO:n kasvihuonekaasustrategia merkitsee huomisen polttoainelinjalle?

Markus Hoffmann, Global Applications Manager, tarkastelee IMO:n kunnianhimoista ilmastostrategiaa ja selvittää erilaisia tapoja, joilla se voi vaikuttaa meriteollisuuden polttoaineiden markkinoihin tulevina vuosina.

fuel line blog greenhouse gasV2 640x360

Mitä tehdä polttoainelinjalle vuoden 2020 jälkeen?

Marine Separation -osaston päällikkö Niclas Dahl käsittelee tämän päivän keskittymistä maailmanlaajuiseen rikkipitoisuusrajaan ja polttoainelaitteiden toimittajien tarvetta katsoa sen ulkopuolelle. Tulevaisuus tarjoaa jännittäviä mahdollisuuksia.

fuel line blog01 640x360