digital-services-hero-banner

Muodosta yhteys

Alfa Lavalin meriteollisuuden laitteiden digitaaliset palvelut

Muodosta yhteys tiedon ja arvon välille

Käyttämällä etänä aluksella olevien järjestelmien tietoja sinulla on mahdollisuuksia alentaa kokonaiskustannuksia ja saada mielenrauha. Yhteyksien ansiosta Alfa Lavalin asiantuntijat voivat palvella sinua paremmin etänä diagnostiikkatietojen avulla vianmäärityksen vauhdittamiseksi sekä huoltokäyntien määrän ja keston vähentämiseksi. Saat myös digitaalisten palvelujemme avulla syvällisempiä tietoja, jotta voit optimoida laitteesi ja määrittää parhaita käytäntöjä koko laivastolle.


Ota meihin yhteyttä

Digital services for Alfa Laval marine equipment

 

PB-Connect-flow-chart.png

Miten digitaaliset palvelut toimivat?

Alfa Lavalin meriteollisuuden laitteiden yhteydet ovat yksinkertaisia, suojattuja ja älykkäitä. Aluksella olevista järjestelmistä saatavat tiedot välitetään pilveen, jolloin miehistöt, päälliköt ja rannikkoryhmät voivat seurata reaaliaikaisia ja aiempia tietoja. Ongelmien ilmaantuessa Alfa Lavalin huoltoasiantuntijat pystyvät diagnostiikkatietojen avulla nopeammin ja helpommin auttamaan miehistöäsi löytämään ratkaisun.

Koko työnkulku nopeuttaa viestintää – meidän kanssamme ja laivastossasi. Pyrimme myös jatkuvasti varmistamaan viestinnän turvallisuuden.


Digitaaliset palvelut tuotteittain

Alfa Lavalin digitaalisten palvelujen tarjonta laajenee jatkuvasti. Tarjoamamme palvelut ja edut lisääntyvät yhdistettyjen järjestelmien määrän kasvun myötä. Täällä voit tutustua Alfa Lavalin tuotteiden nykyisiin vaihtoehtoihin.

PureBallast Connect

Alfa Laval PureBallast -yhteyksien ansiosta voit seurata järjestelmiäsi koko laivaston suorituskyvyn vertailemiseksi ja optimoimiseksi. Ne nopeuttavat myös vianmääritystä ja automaatisten raporttien saantia, mikä tukee painolastiveden käsittelymääräysten noudattamista.

digital-services-pureballast-connect-v2

PureSOx Connect

Alfa Laval PureSOx -yhteydet tarjoavat automaattisia raportteja, joiden avulla on helppo osoittaa rikkipäästövaatimusten noudattaminen. Lisämoduulien avulla voimme ratkaista ongelmasi etänä ja antaa sinulle työkalut PureSOx-suorituskyvyn vertailemiseksi koko laivastossasi.

digital-services-puresox-connect-v2

Aalborg-kattiloiden digitaaliset palvelut

Alfa Lavalin Aalborg-kattiloiden yhteydet turvaavat kattilan käyttöajan ja tarjoavat tietoja, jotka parantavat suorituskykyä ja alentavat kuluja. Etäseurannan ja -tuen lisäksi voimme tarjota kuukausittaisen kuntoanalyysin ja pitää sinut ajan tasalla mahdollisista kattilaongelmista.

digital-services-aalborg-connect-v2

Separator Connect

Voit vähentää käyttökustannuksia ja optimoida miehistön rutiinit Alfa Lavalin polttoaine- ja voiteluöljyseparaattoreiden yhteyksien avulla. Kun pääset etäisesti tärkeimpiin separaattorin tietoihin, voit valvoa sen suorituskykyä, ja voimme myös auttaa miehistöjä löytämään nopeammin ratkaisuja ongelmien ilmaantuessa.

digital-services-separator-connect-v3

Kaasunpolttoyksiköiden digipalvelut

LNG-aluksissa Alfa Lavalin kaasunpolttoyksiköiden yhdistettävyys tuo turvallisuutta ja luotettavuutta. Saatavillasi on etänä tärkeimmät tiedot suorituskyvyn arvioimiseksi ja toimintavalmiuden varmistamiseksi sekä datapohjainen tuki, joka nopeuttaa ongelmanratkaisua.

digital-services-CGU

Haluan tietää lisää

Tietosi tallennetaan ja niitä käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.