PureSOx Connect

Tietopohjaiset palvelut tarjoavat uusia tapoja säästää aikaa ja rahaa

Alfa Laval PureSOx Connect on Alfa Lavalin oma ohjelmistoalusta. Se yhdistää Alfa Laval PureSOx -järjestelmän esineiden internetiin, jolloin voit hyödyntää dynaamisen big data -analyysin etuja.

Mitä me teemme?

PureSOx Connect käsittää tietopohjaisten palvelujen kasvavan valikoiman, joka tarjoaa sinulle uusia tapoja säästää aikaa ja rahaa. Alusta perustuu kahteen pääkomponenttiin: aluksessa olevaan Alfa Laval Remote Emission Monitoriin (ALREM) ja Alfa Lavalin tietopilveen.

ALREM on tietojen raportointi- ja tallennuslaite. Kun se on integroitu PureSOx -järjestelmääsi, se antaa hyvän käsityksen sen suorituskyvystä sekä nyt että tulevaisuudessa. Se kerää tätä varten aktiivisesti PureSOx -järjestelmätietoja ja lähettää ne suojatusti Alfa Laval -pilveen käsiteltäviksi uusimpien kyberturvallisuustoimenpiteiden avulla.

Perusmuodossaan PureSOx Connect yksinkertaistaa vaatimustenmukaisuusraportointia kaikissa ALREM-järjestelmällä varustetuissa aluksissa. Sen todellinen vahvuus perustuu kuitenkin kerättyjen tietojen edistyneeseen reaaliaikaiseen analytiikkaan. Tällä tavoin PureSOx Connect voi – ajan kuluessa – ennakoida järjestelmäsi huoltotarpeita ja jopa tarjota etukäteisiä varoituksia mahdollisesta osan tai järjestelmän viasta.

Ympärivuorokautinen huolto ja tuki

Soita ympärivuorokautiseen palvelunumeroomme: +46 4636 7700 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen marine.service@alfalaval.com

Edut

 • Helppo osoitus vaatimustenmukaisuudesta paikalliseen lainsäädäntöön automaattisesti mukautettujen raporttien avulla
 • Pienemmät käyttökustannukset järjestelmän optimoinnin ja tarvittavien korjaavien toimenpiteiden ennakoinnin avulla
 • Minimoitu odottamattomien korjausten ja seisokkien riski
 • Pääsy etänä järjestelmän tilaan, diagnostiikkatietoihin ja suorituskykytietoihin
 • Laivaston alusten suorituskyvyn vertailu
 • Tietopohjainen säästöneuvonta
 • Palveluja parannetaan jatkuvasti itseoppivien ominaisuuksien ja vastikään kehitettyjen ennustemallien avulla

Lataa esite

PureSOx Connect. Tietopohjaiset palvelut tarjoavat uusia tapoja säästää aikaa ja rahaa.

PureSOx Connect download 640x360

Huollon laajuus

Kuukausitilauksella saatava PureSOx Connect tarjoaa seuraavat moduulit:

Vaatimustenmukaisuus

Pesurien vaatimustenmukaisuustietojen monimutkaista ja aikaa vievää analysointia ei enää tarvita. Vaatimustenmukaisuusmoduuli luo automaattisesti lokalisoidut kaaviopohjaiset raportit, jotka voidaan luovuttaa suoraan viranomaisilla ja osoittaa näin vaivattomasti vaatimustenmukaisuuden noudattaminen.

Huolto

Alfa Lavalin insinöörit voivat tarvittaessa kerätä, lähettää tai käyttää etänä PureSOx-diagnostiikkatietoja, jotka antavat käsityksen järjestelmäsi tilasta ja suorituskyvystä. Hälytyksen tai järjestelmävian perimmäiset syyt voidaan tunnistaa ja analysoida, joten se voidaan ehkä ratkaista suoraan.

Lisäksi PureSOx Connect analysoi jatkuvasti pesurisi suorituskykyä minkä tahansa osan tai järjestelmän vian ennustamiseksi ennen sen todellista ilmaantumista.

Vertailu

PureSOx Connect -vertailutoimintojen avulla voit vertailla laivaston yhdistettyjä aluksia. Ne auttavat vertailemaan kunkin aluksen PureSOx-suorituskykyä ja saavuttamaan korkeammat optimointitasot, mikä vähentää käyttökustannuksiasi ajan kuluessa.

Toimituslaajuus

PureSOx Connect voidaan ottaa käyttöön missä tahansa Alfa Laval PureSOx -järjestelmässä kokoonpanosta riippumatta.

Muut laitteiden 360°-huoltopalvelut

  • Alfa Lavalin PureSOx-kuntotarkastus
  • Alfa Lavalin PureSOx-vaihto-ohjelma
  • Alfa Lavalin PureSOx-varaosat
  • Alfa Lavalin PureSOx-koulutus
Cogwheel duo icon small EN RGB mini