Together for Sustainability Hero Banner mp compatible 1200x400
.

"Luoda entistä kestävämpi maailma yhdessä asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa uudistamalla alusten energiaratkaisuja, maksimoimalla alusten tehokkuus ja minimoimalla niiden ympäristövaikutukset.''

Yhteisvoimin kohti parempaa tulevaisuutta

Alfa Lavalilla kestävä kehitys on liiketoimintamme perusta, joka ohjaa kaikkea päätöksentekoamme. 

Ratkaisuillamme pienennät päästöt ja energiankulutuksen säädösten rajoihin. Ratkaisumme helpottavat siirtymistä vähähiilisiin ja hiilettömiin polttoaineisiin sekä tukevat siirtymistä hiilettömiin teknologioihin ja älytoimintoihin.

.

Kestävät ratkaisut

Yhdistetty kokemuksemme erottelusta, lämmönsiirrosta ja nesteenkäsittelystä auttaa meitä kehittämään uusia teknologia- ja polttoaineratkaisuja, jotka tukevat kestävän kehityksen neljää keskeistä ominaisuutta: energiatehokkuutta, puhdasta energiaa, veden hallintaa ja kiertotaloutta. Ratkaisumme auttavat myös merilainsäädännön noudattamisessa ja tukevat siirtymistä uusiin polttoaineisiin ja teknologioihin.

Sustainable Solutions white background 640x360

Energiatehokkuus

Energy Efficiency 1 640x360.jpg

Laaja energiatehokkaiden meriteollisuuden laitteiden valikoimamme kattaa alusten kriittiset perustoiminnot. Energiaa säästävät laitteemme ja digitaaliset ratkaisumme auttavat asiakkaitamme säästämään polttoainetta ja optimoimaan alusten toiminnan. Tutustu siihen, miten Alfa Laval voi auttaa aluksesi energiatehokkuuden parantamisessa.

Puhdas energia

Clean Energy 3 640x360.jpg

Pohditko keinoja, joilla voisitte saavuttaa hiilineutraaliustavoitteen vuoteen 2050 mennessä? Tutustu siihen, miten tämä matka on mahdollista ratkaisuillamme, jotka tukevat vaihtoehtoisia polttoaineita, kuten metanolia ja ammoniakkia, sekä vihreitä teknologioita, kuten tuulivoimaa, polttokennoja ja paljon muuta.

Vesi

Water 1 640x360 unveiling.jpg

Noudata pilssivettä ja painolastivettä koskevia määräyksiä, jotta voit purjehtia ympäri maailmaa stressittömästi vesiratkaisujemme avulla. Tutustu siihen, miten tuotteemme voivat tukea likaisen öljyn ja muiden ei-toivottujen aineiden erottelemista pilssivedestä ennen sen poistamista aluksesta. 

Kiertotalous

Circularity 2 640x360 unveiling 2.jpg

Alfa Laval uskoo toiminnallaan, tuotteillaan ja palveluillaan tukevansa kiertotaloutta. Selvitä, millaisena Alfa Laval näkee kiertotalouteen perustuvan maailman ja miten tuemme siihen siirtymistä tuotteillamme ja palveluillamme.

Tutustu uusimpiin

maersk-vessel_640x360.jpg

Alfa Lavalin teknologia Mærskin uraa uurtavassa metanolivoimalla kulkevassa konttialuksessa

OceanGlide_Ocean_Fluidic air lubrication system_640x360_v2.jpg

Air Lubrication -ilmavoitelujärjestelmä OceanGlide säästää polttoainetta ja pienentää CO2-päästöjä

Methanol-as-fuel_beta-640x360.jpg

Meriteollisuuden laitteet ja -ratkaisut metanolin käyttämiseen polttoaineena

Aqua-Blue-E2_beta-640x360.jpg

AQUA Blue E2 tuplaa makeanveden kehittimien tehon

Biofuel ready 640x360.jpg

Alfa Laval esittelee meriteollisuuden ensimmäiset biopolttoaineiden käyttöön valmiit separaattorit

.

Vihreä matka kohti kestävää kehitystä

Alfa Laval on jo vuosisadan ajan ollut tunnettu energiatehokkuudesta, laadukkaista tuotteista, suorituskyvystä ja ympäristöystävällisyydestä. Vuonna 2004 esittelimme ympäristöystävällisten meriteollisuuden tuotteiden Pure Thinking -malliston, ja vuonna 2014 avasimme Alfa Lavalin testaus- ja koulutuskeskuksen, joka toimii keskuspaikkana kaikille kestävään kehitykseen siirtymistä tukeville innovaatioillemme. Nykyään kehitämme hiilettömään tulevaisuuteen tähtääviä innovaatioita kumppanuus- ja yhteistyöohjelmien avulla. Monipuoliset ratkaisumme tukevat asiakkaita heidän matkallaan kohti kestävää tulevaisuutta siitä riippumatta, minkä polttoaineen tai teknologian he ovat valinneet.

Green Journey green

Yhteistyö ruokkii tulevaisuuttamme

Presentation1_03.png Presentation1_05.png Presentation1_07.png Presentation1_09.png
Yhteistyö on avaintekijä hiilettömään tulevaisuuteen siirtymisen nopeuttamisessa. Kumppanuutemme merkittävien merenkulkualan toimijoiden kanssa auttavat meitä laajentamaan kestävää kehitystä tukevien tuotteidemme valikoimaamme ja tarjoamaan asiakkaillemme hiilidioksidipäästöistä irtautumisessa auttavia ratkaisuja. Yhteistyö tutkimuksessa ja tuotekehityksessä auttaa meitä kehittämään alusten toiminnan optimoivia uusia ratkaisuja ja teknologioita, jotka muuttavat merenkulun energiaympäristöä.
Collaboration for the future grey 640x360
.

Hiilineutraaliutta yhteistyöllä

Oman hiilijalanjäljen pienentäminen on pitkään ollut Alfa Lavalille selkeä panostuksen kohde, ja se on nyt kestävän kehityksen strategiamme kulmakivi.

carbon neutral 2030

Kestävä kehitys on Alfa Lavalin liiketoiminnan ja strategian perusta, joka ajaa yritystämme vastuullisten liiketoimintaratkaisujen kehittämisessä. Tutustu siihen, miten Alfa Lavalin kestävän kehityksen strategia ja ohjelmat auttavat entistä kestävämmän tulevaisuuden rakentamisessa.

Alfa Lavalin kestävä kehitys

Sustainability_banner_200x400.jpg