Jäähdytysjärjestelmän suunnitteleminen voi olla monimutkaista, koska onnistuneissa ratkaisuissa on otettava huomioon useita tekijöitä. Alfa Laval tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita lämmönvaihtimia ja komponentteja jäähdytykseen, joissa hyödynnetään osaamista ja kokemusta lukuisista projekteista eri puolilta maailmaa.

Kattava valikoima, luotettava suorituskyky

Useimmissa jäähdytysratkaisuissa on ainakin yksi   lämmönvaihdin. Alfa Laval selvittää kuhunkin jäähdytystarpeeseen parhaiten sopivan ratkaisun, joka räätälöidään kattavasta lämmönvaihdinvalikoimastamme. Luotettava suorituskyky varmistetaan lämmönvaihtimillamme, joiden suorituskyky on sertifioitu.

Paineen alla toimivat ratkaisut

Alfa Laval toimittaa jäähdytysratkaisuja vaativiin kohteisiin ja projekteihin, kuten pilvenpiirtäjien jäähdytykseen. Korkeiden rakennusten läpi on pumpattava paljon vettä pitkiä matkoja jatkuvassa korkeapaineessa. Alfa Laval tarjoaa kattavan valikoiman korkeisiin rakennuksiin tarkoitettuja lämmönvaihtimia, jotka suojaavat jäähdyttimiä ja ilmastointikoneita liian suurelta paineelta. 

Tulevaisuuden tiennäyttäjä

Alfa Lavalin 360°-palveluvalikoima

Alfa Lavalin kattavan huoltopalveluvalikoiman avulla pidät laitteesi parhaassa mahdollisessa toimintakunnossa.

Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja siitä, miten voimme parantaa tuotteidesi suorituskykyä.

 

Yhteydenottopyyntö

Tarjouspyyntö LVI-jäähdytys

Yhteydenoton aihe