Konesalien jäähdytys

Energiatehokas jäähdytys on olennaista konesalin toimintojen kestävyyden kannalta. Alfa Laval on ollut IT-alan luotettava kumppani vuosikymmeniä, ja se on suunnitellut asiakkaiden kanssa luotettavia ja ympäristöystävällisiä konesalien jäähdytysjärjestelmiä. Yli 80 vuoden kokemuksella lämpöteknologiasta pystymme tarjoamaan ainutlaatuisen asiantuntemuksen, joka tuo uusia mahdollisuuksia ilmaiseen jäähdytykseen ja energiansäästöön kaikenkokoisissa konesaleissa maailmanlaajuisesti.

data center cooling640x360

Avain kestäviin datakeskuksiin

  • Edistyksellinen levylämmönvaihdintekniikka, joka minimoi perinteisen mekaanisen jäähdytyksen tarpeen
  • Pienennä sähkölaskuasi ja ympäristövaikutuksia ainutlaatuisilla ratkaisuilla, jotka maksimoivat tehokkuuden ja minimoivat energiankulutuksen
  • Laaja valikoima ratkaisuja kestävän kehityksen edistämiseen hyödyntämällä ilmaista jäähdytystä ja lämmön talteenottomahdollisuuksia
  • Luotettavuutta ja huollettavuutta parantavat innovaatiot auttavat maksimoimaan käytettävyyden ja yksinkertaistamaan huoltoa
  • Ulkoisen tahon myöntämä AHRI-sertifiointi varmistaa lämmönvaihtimen termisen suorituskyvyn

Oletko valmis näkemään vihreän IT:n tulevaisuuden palvelinkeskuksessasi? Ota meihin yhteyttä tänään.

Kysymyksiä? Haasteita? Älä huoli – sitä varten olemme täällä.

Haluatko tietää, kuinka oikea teknologia voi auttaa saavuttamaan vihreämpiä tavoitteita palvelinkeskuksessasi? Täytä lomake, niin asiantuntijamme ottavat yhteyttä ja antavat lisätietoja.

Nämä tiedot tallennetaan ja niitä käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

data center center cooling overview

1. Jäähdytystornin lämmönvaihdin

2. Ilmainen jäähdytys vedellä

3. Ilmainen jäähdytys ilmalla

4. Lämmöntalteenotto

5. Nestejäähdytys

6. Reunadatakeskukset

Valokeilassa

Osallistu jäähdytysjärjestelmiä käsittelevään webinaarisarjaan

Jäähdytyssovellukset muuttuvat nopeasti, ja kestävyysajurit luovat aivan uudenlaisia haasteita. Alfa Laval voi auttaa tässä. Liity asiantuntijoidemme seuraan ensimmäiseen webinaarisarjaamme, jossa keskitytään toimialaamme muokkaaviin uusimpiin trendeihin ja ratkaisuihin. Voit osallistua reaaliaikaiseen istuntoon tai katsoa sen myöhemmin aikataulusi mukaan!

Ilmoittaudu seuraavaan webinaariimme

Sitoutunut toimialayhteistyöhön

Alfa Laval tekee tiivistä yhteistyötä datakeskuskumppaneiden kanssa edistääkseen vihreämmän IT:n tulevaisuuden mahdollisuuksia. Siksi olemme innoissamme voidessamme toimia yhteistyössä kahden alan organisaation jäseninä: Swedish Data Center Industry Association ja Open Compute Project.

Kuuntele asiantuntijoita

Perehdy syvällisemmin datakeskuksiin ja lämmönsiirtoon, niin saat lisätietoja seuraavista askelista kohti nettoenergiankulutuksen nollaamista. Tutustu Exchanges on Exchangers -podcastiimme, jos haluat tietää lisää tehokkaista datakeskuksista.

Lisätietoja

Yhteistyötä kestävien datakeskusten kehittämiseksi

Olemme keskellä digitaalista vallankumousta ja datakeskusten määrä ja koko kasvavat kaikkialla maailmassa. Tehtävämme Alfa Lavalilla on varmistaa, että palvelinkeskukset ja niiden asiakkaat voivat kasvaa kestävällä tavalla.

Lämmönvaihtimien digitalisoiminen pienentää hiilipäästöjä maailmassa

Alfa Laval ja Microsoft ovat yhdistäneet voimansa saavuttaakseen yhteisen tavoitteen – hiilidioksidipäästöjen vähentämisen. Tämä kumppanuus hyödyntää molempien yritysten vahvuuksia uusien kestävien ratkaisujen luomiseksi. Alfa Lavalin lämmönsiirtoratkaisut ja -osaaminen sekä Microsoftin data-analyysi ja tekoälyosaaminen. Näin voidaan varmistaa, että kaikki maailman lämmönvaihtimet toimivat optimaalisesti ja datakeskukset rakennetaan ympäristöystävällisiksi. Se on win-win-win-tilanne kaikille.

.
.

Vihreämpien ratkaisujen suojaaminen ja mahdollistaminen

Keskimäärin jopa 40 % konesalin virrankulutuksesta menee palvelimien jäähdyttämiseen. Onneksi on jo olemassa tekniikka, jolla nämä jäähdytysjärjestelmät voidaan tehdä energiatehokkaammiksi ja luotettavammiksi. Katso tämä video saadaksesi tietoa Alfa Lavalin seuraavan sukupolven levylämmönvaihtimien mahdollisuuksista lisätä kestävyyttä.

Lue lisää ainutlaatuisesta lämmönvaihdinteknologiastamme

Tehokas ja luotettava teknologia on leipälajimme

Vain Alfa Laval tarjoaa täyden valikoiman lämmönvaihtoteknologiaa konesaleille riippumattoman AHRI-tutkimuslaitoksen (Air-Conditioning, Heating, and Refrigeration Institute) suorituskykysertifioinnilla. Tämä antaa sinulle varmuuden tehokkaasta suorituskyvystä, mutta oikeastaan laitteet ovat vasta alkua. Ota selvää, kuinka voit avullamme varmistaa, että jäähdytysjärjestelmäsi toimii luotettavasti ja kestävän kehityksen mukaisesti pitkällä aikavälillä.

Lue lisää AHRI:n lämpösuorituskykysertifioinnista

Ainutlaatuista asiantuntemusta luotettavasta kestävästä kehityksestä

Likaantuminen voi lyhentää huomattavasti lämmönvaihtimen odotettua käyttöikää ja heikentää sen lämpösuorituskykyä. Kun kumppaninasi on Alfa Laval, käytettävissäsi on maailman johtavien kemian ja materiaalitekniikan asiantuntijoiden osaaminen. He voivat yhteistyössä kanssasi tunnistaa mahdolliset likaantumisriskit ja kehittää räätälöityjä strategioita, joilla voit estää likaantumisen.


Lue lisää materiaaliteknologian ja kemian keskuksestamme

Nopeuta kestävien ratkaisujen käyttöönottoa

Kuvittele kestävämpi maailma. Maailma, jossa tarvitaan vähemmän tuottamaan vielä enemmän. Maailma, jossa vastaamme tehokkaasti kasvaviin energiantarpeisiimme ja samalla vähennämme hiilidioksidipäästöjä. Kuvittele maailmaa, jossa voimme valjastaa luonnonvarojen voiman mutta samalla suojella niitä. Alfa Lavalilla emme vain kuvittele tätä maailmaa. Rakennamme sitä yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa.

Accelerating sustainable solutions-vignette640x360
.
Koeling datacenter

Järjestelmäintegraattori? Oletko konsultti?

Vai kaipaatko muuten vain tarkempaa tietoa? Sivuiltamme löydät BIM-malleja, koulutusvideoita ja suunnittelutukea sekä tarkemmat yhteystiedot

.

Edistyneet ratkaisut datakeskuksiin

Tiivisteelliset levylämmönvaihtimet

Alfa Lavalin uuden sukupolven tiivisteelliset teollisuuden levylämmönvaihtimet asettavat lämpötehokkuuden, mekaanisen luotettavuuden ja huoltamisen helppoudelle uudet standardit. Niillä on avainrooli entistä ympäristöystävällisimpien datakeskusten jäähdytysratkaisuissa.

prod gphe

Juotetut ja fuusiotekniikalla valmistetut levylämmönvaihtimet

Alfa Lavalin juotettujen levylämmönvaihtimien mallisto on markkinoiden kattavin ja sen ratkaisut on optimoitu nykyaikaisia entistä ympäristöystävällisempiä ja luonnollisempia kylmäaineita varten. Tutustu siihen, miten juotetut tuotteet auttavat saamaan enemmän aikaan.

prod brazed

Sylinterimäiset suodatinkorit

Alfa Lavalin tuotevalikoimassa on automaattisesti itsepuhdistuvia suodattimia ja siivilöitä, jotka suojaavat jäähdytysjärjestelmien lämmönvaihtimia tukkeutumiselta, likaantumiselta ja korroosiolta. Vähennä suunnittelemattomien seisokkien riskiä ja pidennä huoltovälejä.

prod cylindrical filter baskets

Tehokkuutta vuosikymmeniksi

Tiesitkö, että lämmönvaihtimien ylläpito konesalissasi voi parantaa energiatehokkuutta? Joten jos huollat levylämmönvaihtimiasi säännöllisesti ja ennakoivasti, voit käytännössä eliminoida tarpeettomat seisokit, säilyttää korkean suorituskyvyn ja pienentää hiilijalanjälkeäsi. Lisäksi yhdistetyt palvelumme auttavat valvomaan lämmönvaihtimien olosuhteita kaikkialla ajasta ja paikasta riippumatta.

 

Tutustu tarkemmin

.