Konesalien jäähdytys

Energiatehokas jäähdytys datakeskuksissa on ratkaisevan tärkeää, kun huomioidaan kestävä kehitys. Alfa Laval on ollut alalla luotettava kumppani jo vuosikymmenien ajan ja tehnyt asiakkaiden kanssa tiivistä yhteistyötä luotettavien ja kestävän kehityksen mukaisten konesalien jäähdytysjärjestelmien suunnittelussa. Yli 80 vuoden kokemuksella lämpöteknologiasta pystymme tarjoamaan edistyksellisiä laitteita ja asiantuntemusta, joka tuo uusia mahdollisuuksia jäähdytykseen ja lämmön talteenottoon.

data center cooling640x360

Avain kestävän kehityksen mukaisiin konesaleihin

  • Edistyksellinen levylämmönvaihdintekniikka, joka minimoi perinteisen mekaanisen jäähdytyksen tarpeen
  • Pienennä sähkölaskua ja ympäristön kuormitusta ainutlaatuisilla ratkaisuillamme, jotka maksimoivat hyötysuhteen ja minimoivat energiankulutuksen
  • Laaja valikoima ratkaisuja parantamaan kestävää kehitystä hyödyntämällä vapaa- jäähdytystä ja lämmön talteenottomahdollisuuksia
  • Luotettavuuden ja huollettavuuden parantamiseen tähtäävät innovaatiot auttavat maksimoimaan käyttöasteen ja yksinkertaistamaan ylläpitoa.
  • Kolmannen osapuolen AHRI-sertifikaatti takaa lämmönvaihtimen termisen suorituskyvyn

On-demand webinaari | Data center cooling – heat plants for the future

Miten konesaleista voi tulla tulevaisuuden lämpölaitoksia, mutta silti jäähdyttää IT-laitteita? Ilmoittaudu datakeskus webinaariimme saadaksesi tietoa lämmön talteenottomahdollisuuksista, erilaisista jäähdytysmahdollisuuksista ja siitä, kuinka suunnitella elinikäistä suorituskykyä.

Datacenter webinar

data center center cooling overview

1. Cooling tower interchanger

2. Free cooling with water

3. Free cooling with air

4. Heat recovery

5. Liquid cooling

In the spotlight

Join us for a webinar series on cooling systems

Cooling applications are experiencing a rapid transformation, with sustainability drivers creating all new challenges. But Alfa Laval can help. Join our subject experts for the first ever webinar series devoted to the latest trends – and solutions – shaping our industry. Take part live – or watch on-demand according to your schedule!

Sign up for our next webinar

Committed to industry collaboration

Alfa Laval works closely with data center partners to advance the future possibilities of greener IT. That is why we are excited to play a collaborative role as members of two industry organizations: the Swedish Data Center Industry Association and the Open Compute Project.

Listen to the experts

Dive into the world of data centers and heat transfer and learn more about the next steps toward net-zero energy. Take part in our podcast Exchanges on Exchangers and find out more about efficient data centers.

Learn more

Vaadi uusia standardeja jäähdytysjärjestelmällesi

Esittelyssä maailman moderneimmat tiivisteelliset levylämmönvaihtimet. Tutustu siihen, miten seuraavan sukupolven tiivisteelliset levylämmönvaihtimet parantavat tehokkuutta, luotettavuutta ja huollettavuutta.

Demand-new-standards 640x360

Vihreämpiä ratkaisuja

Keskimäärin jopa 40% konesalien virrankulutuksesta menee palvelimien jäähdyttämiseen. Onneksi tekniikka, jolla jäähdytysjärjestelmistä saadaan energiatehokkaampia ja luotettavampia, on jo olemassa. Katso tältä videolta, mitä mahdollisuuksia kestävämpään kehitykseen Alfa Lavalin seuraavan sukupolven levylämmönvaihtimet tuovat.

Lisätietoja ainutlaatuisesta lämmönvaihtotekniikastamme

Tehokas ja luotettava teknologia on leipälajimme

Vain Alfa Laval tarjoaa täyden valikoiman AHRI-suorituskykysertifioitua lämmönvaihtoteknologiaa konesaleille. AHRI on ilmastoinnin, lämmityksen ja jäähdytyksen instituutti (Air Conditioning, Heating and Refrigeration Institute) Arlingtonissa, Yhdysvalloissa. Sertifiointi antaa sinulle varmuuden tehokkaasta suorituskyvystä, mutta oikeastaan laitteet ovat vasta alkua. Ota selvää, kuinka voit avullamme varmistaa, että jäähdytysjärjestelmäsi toimii luotettavasti ja kestävän kehityksen mukaisesti pitkällä aikavälillä.

Lisätietoja AHRI:n suorituskyvyn sertifioinnista

Ainutlaatuinen asiantuntemus varmistaa luotettavan kestävän kehityksen

Likaantuminen voi lyhentää huomattavasti lämmönvaihtimen odotettua käyttöikää ja heikentää sen lämpösuorituskykyä. Kun kumppaninasi on Alfa Laval, käytettävissäsi on maailman johtavien kemian ja materiaalitekniikan asiantuntijoiden osaaminen. He voivat yhteistyössä kanssasi tunnistaa mahdolliset likaantumisriskit ja kehittää räätälöityjä strategioita estämään likaantuminen. 


Lisätietoja materiaalitekniikan ja kemian laboratoriosta ja testauskeskuksesta

.
Koeling datacenter

Systeemi-integraattori? Konsultti?

Tai muuten vain etsimässä tarkempaa tietoa? Käy sivullamme katsomassa BIM-malleja, koulutusvideoita ja suunnittelun tukiratkaisuja. Näet myös yhteystiedot lisätiedon hakemista varten!

.

Edistyneet ratkaisut datakeskuksiin

Tiivistetyt levylämmönvaihtimet

Alfa Lavalin uuden sukupolven teolliset tiivistetyt levylämmönvaihtimet asettavat uudet standardit lämmönsiirron tehokkuudelle, mekaaniselle luotettavuudelle ja helppolle huollettavuudelle. Ne ovat ratkaisu datakeskusten kestävän kehityksen mukaisiin jäähdytysratkaisuihin.

prod gphe

Kuparijuotetut ja Alfa Nova (100% AISI 316) levylämmönvaihtimet

Alfa Lavalilla on markkinoiden kattavin kuparijuotettujen levylämmönvaihtimien sarja, ja valikoima ratkaisuja, jotka on optimoitu nykypäivän kestävän kehityksen ja luonnollisten kylmäaineiden vaatimuksille. Ota selvää, kuinka voit hyötyä kuparijuotettujen lämmönvaihtimien ominaisuuksista.

prod brazed

Itsepuhdistuvat suodattimet

Alfa Laval tarjoaa valikoiman itsepuhdistuvia suodattimia ja siivilöitä, joita käytetään jäähdytysjärjestelmien lämmönvaihtimien suojaamiseen tukkeutumiselta, likaantumiselta ja korroosiolta. Vähennä odottamattomien seisokkien riskiä ja pidennä huoltovälejä.

prod cylindrical filter baskets

Haluatko tietää enemmän kattavasta palveluvalikoimastamme? Klikkaa tästä.

Tuki käyttöasteen maksimoimiseksi

Alfa Lavalilla on todella maailmanlaajuinen palveluverkosto, jonka kokeneet teknikot alueellasi antavat sinulle tukea juuri silloin, kun sitä tarvitset. Järjestelmäsuunnitteluun ja -asennukseen liittyvästä opastuksesta operaattorien kouluttamiseen, vianetsintään, rutiinihuoltoon ja jopa räätälöityihin puhdistusmenettelyihin olemme tukenasi koko laitteesi pitkän käyttöiän ajan. Älä epäröi ottaa yhteyttä. Tässä on muutamia esimerkkejä tavoista, joilla voimme auttaa sinua maksimoimaan käyttöasteesi:

Suorituskykytarkastukset

Alfa Lavalin asiantuntijat tarkastavat ja analysoivat laitteesi suorituskyvyn. Likaantuminen ja muut riskitekijät tunnistetaan modernien työkalujen avulla, jotta huoltotarve voidaan ennakoida ja huollot suunnitella järjestelmän käyttöajan optimoimiseksi.

datacoolingcenterchart 640x360

Puhdistus paikan päällä

Kun likaantumista tapahtuu, Alfa Lavalin CIP (cleaning-in-place, puhdistus paikan päällä) -järjestelmä mahdollistaa lämmönvaihtimien nopean ja helpon puhdistamisen purkamatta laitteita. Alfa Laval käyttää aina ympäristöystävällisiä ja helposti biohajoavia puhdistusaineita. CIP:n avulla voit välttää laitteiden toistuvan ja tarpeettoman avaamisen. Tämä vähentää huomattavasti sekä varaosien kulutusta että huoltoon käytettyjä työtunteja.

DCC-CIP-RC-640x360

Vastavirtahuuhtelulaitteet

Alfa Laval suosittelee vastavirtahuuhtelua jäähdytysveden tulovirtaukselle usein toistuvina lyhyinä ajanjaksoina. Tässä järjestyksessä käänteinen veden virtaussuunta irrottaa ja huuhtelee kertyneet roskat pois levylämmönvaihtimen pinnalta. Vastavirtahuuhtelulaitteiden käyttö säästää aikaa ja rahaa ja minimoi seisokit.

DCC-back-flush-RC-640x360
.

Kysymyksiä? Haasteita? Tukitarpeita? Älä huoli - Olemme täällä sitä varten.

Haluatko tietää, miten oikea teknologia voi auttaa datakeskushankettasi saavuttamaan vihreämmät tavoitteet? Täytä lomake, niin yksi asiantuntijoistamme ottaa yhteyttä ja antaa lisätietoja.

Nämä tiedot tallennetaan ja niitä käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.