Konesalien jäähdytys

Miljoonat palvelimet konesaleissa eri puolilla maailmaa tuottavat valtavia määriä lämpöä käsitellessään tietoja. Alfa Lavalin levylämmönvaihtimet minimoivat perinteisen mekaanisen jäähdytyksen tarpeen.

Alfa Lavalin konesalien jäähdytyslaitteet tarjoavat sinulle

  • parasta energiatehokkuutta kaikissa ratkaisuissa
  • laajan valikoiman ratkaisuja ilmaisen jäähdytyksen ja lämmön talteenottomahdollisuuksien hyödyntämiseksi
  • luotettavaa suorituskykyä ja helppoa ylläpitoa käyttöajan maksimoimiseksi
  • taattua AHRI-sertifioitua suorituskykyä.
Alfa Lavalin levylämmönvaihtimet ovat alan standardi jäähdytyksessä. Ne on suunniteltu toimimaan optimaalisesti vastavirran avulla. Näin ne tarjoavat tehokkaan ratkaisun lämmönsiirtoon ja säästävät tilaa konesalissa. Rakenne on pienikokoinen, lämmönsiirtoa voi joustavasti sopeuttaa tarpeen mukaan ja ylläpito on helppoa.
.

Avain kestävän kehityksen mukaisiin konesaleihin

Konesaleissa pyritään rakentamaan ”vihreämpää” internetiä, ja tämän vuoksi jäähdytyksen energiatehokkuuden parantaminen on ensiarvoisen tärkeää. Alfa Laval on ollut alalla luotettava kumppani jo vuosikymmenien ajan ja tehnyt asiakkaiden kanssa tiivistä yhteistyötä luotettavien ja kestävän kehityksen mukaisten konesalien jäähdytysjärjestelmien suunnittelussa. Yli 80 vuoden kokemuksella lämpöteknologiasta pystymme tarjoamaan edistyksellisiä laitteita ja ainutlaatuisen asiantuntemuksen, joka tuo uusia mahdollisuuksia ilmaiseen jäähdytykseen ja energiansäästöön kaikenkokoisissa konesaleissa maailmanlaajuisesti.

Vihreämpiä ratkaisuja

Keskimäärin jopa 40% konesalien virrankulutuksesta menee palvelimien jäähdyttämiseen. Onneksi tekniikka, jolla jäähdytysjärjestelmistä saadaan energiatehokkaampia ja luotettavampia, on jo olemassa. Katso tältä videolta, mitä mahdollisuuksia kestävämpään kehitykseen Alfa Lavalin seuraavan sukupolven levylämmönvaihtimet tuovat.

Lisätietoja ainutlaatuisesta lämmönvaihtotekniikastamme

Tehokas ja luotettava teknologia on leipälajimme

Vain Alfa Laval tarjoaa täyden valikoiman AHRI-suorituskykysertifioitua lämmönvaihtoteknologiaa konesaleille. AHRI on ilmastoinnin, lämmityksen ja jäähdytyksen instituutti (Air Conditioning, Heating and Refrigeration Institute) Arlingtonissa, Yhdysvalloissa. Sertifiointi antaa sinulle varmuuden tehokkaasta suorituskyvystä, mutta oikeastaan laitteet ovat vasta alkua. Ota selvää, kuinka voit avullamme varmistaa, että jäähdytysjärjestelmäsi toimii luotettavasti ja kestävän kehityksen mukaisesti pitkällä aikavälillä.

Lisätietoja AHRI:n suorituskyvyn sertifioinnista

Ainutlaatuinen asiantuntemus varmistaa luotettavan kestävän kehityksen

Likaantuminen voi lyhentää huomattavasti lämmönvaihtimen odotettua käyttöikää ja heikentää sen lämpösuorituskykyä. Kun kumppaninasi on Alfa Laval, käytettävissäsi on maailman johtavien kemian ja materiaalitekniikan asiantuntijoiden osaaminen. He voivat yhteistyössä kanssasi tunnistaa mahdolliset likaantumisriskit ja kehittää räätälöityjä strategioita estämään likaantuminen. 

Lisätietoja materiaalitekniikan ja kemian laboratoriosta ja testauskeskuksesta

DataCenterCooling herobanner 640x360

Järjestelmä- integraattoreille

konsulteille ja lisätietoa haluaville

Alfa Lavalin levylämmönvaihtimet tarjoavat tehokkaan ratkaisun lämmönsiirtoon ja säästävät tilaa konesaleissa.

Tarvitsetko BIM-tiedostoja?

Alfa Lavalin lämmönvaihtimet ovat nyt saatavana BIM-kohteiden digitaalisessa infrastruktuurissa. Esikatsele ja lataa rakennustietojen mallinnustiedostoja (BIM-tiedostoja) lämmönsiirtoratkaisujasi varten.

.

Kysymyksiä? Haasteita? Tuentarve? Älä huoli – sitä varten olemme täällä.

Haluatko tietää, kuinka oikea teknologia voi auttaa konesaliprojektiasi saavuttamaan vihreät tavoitteensa? Täytä lomake, niin joku asiantuntijoistamme ottaa yhteyttä ja antaa lisätietoja.

Maksimoimme käyttöaikasi

Alfa Lavalilla on todella maailmanlaajuinen palveluverkosto, jonka kokeneet teknikot alueellasi antavat sinulle tukea juuri silloin, kun sitä tarvitset. Järjestelmäsuunnitteluun ja -asennukseen liittyvästä opastuksesta operaattorien kouluttamiseen, vianetsintään, rutiinihuoltoon ja jopa räätälöityihin puhdistusmenettelyihin olemme tukenasi koko laitteesi pitkän käyttöiän ajan. Älä epäröi ottaa yhteyttä.

Lisätietoja palvelutarjonnastamme

service_480x360.jpg

Nämä tiedot tallennetaan ja niitä käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Suorituskyvyn pitäminen huipussaan pitkään

Kaikki tiivisteelliset levylämmönvaihtimet vaativat ajan myötä huoltoa. Tavoitteenamme on kehittää laitteita, jotka pidentävät huoltovälejä ja minimoivat huoltokustannukset.

Suorituskykytarkastukset

Alfa Lavalin asiantuntijat tarkastavat ja analysoivat laitteesi suorituskyvyn. Likaantuminen ja muut riskitekijät tunnistetaan modernien työkalujen avulla, jotta huoltotarve voidaan ennakoida ja huollot suunnitella järjestelmän käyttöajan optimoimiseksi.

Puhdistus paikan päällä

Kun likaantumista tapahtuu, Alfa Lavalin CIP (cleaning-in-place, puhdistus paikan päällä) -järjestelmä mahdollistaa lämmönvaihtimien nopean ja helpon puhdistamisen purkamatta laitteita. Alfa Laval käyttää aina ympäristöystävällisiä ja helposti biohajoavia puhdistusaineita. CIP:n avulla voit välttää laitteiden toistuvan ja tarpeettoman avaamisen. Tämä vähentää huomattavasti sekä varaosien kulutusta että huoltoon käytettyjä työtunteja.

Vastavirtahuuhtelulaitteet

Alfa Laval suosittelee vastavirtahuuhtelua jäähdytysveden tulovirtaukselle usein toistuvina lyhyinä ajanjaksoina. Tässä järjestyksessä käänteinen veden virtaussuunta irrottaa ja huuhtelee kertyneet roskat pois levylämmönvaihtimen pinnalta. Vastavirtahuuhtelulaitteiden käyttö säästää aikaa ja rahaa ja minimoi seisokit.

Vaadi uusia standardeja

Esittelyssä maailman moderneimmat tiivisteelliset levylämmönvaihtimet. Tutustu siihen, miten seuraavan sukupolven tiivisteelliset levylämmönvaihtimet parantavat tehokkuutta, luotettavuutta ja huollettavuutta.