Maalämpö

Maalämpö on taloudellinen ja ympäristöystävällinen lämmöntuottomenetelmä. Alfa Lavalin vahvan sovellusosaamisen ja ylivertaisen teknologian avulla tämä uusiutuva energialähde voidaan sisällyttää suuriin ja pieniin kaukolämpöverkkoihin.

geothermal heating 640x360

Aina saatavilla

Maapallon sisäosan energiaa hyödyntävä maalämpö on ympäristöystävällinen ratkaisu, joka vähentää fossiilisten polttoaineiden kulutusta. Se ei myöskään ole riippuvainen säästä, joten sitä on aina saatavilla. Maalämpöä käytetään yleensä muiden lämmönlähteiden täydennyksenä. Merkittävimpiä käyttötarkoituksia on lämmin vesi, jota käytetään rakennusten ja käyttöveden lämmittämiseen. Jos geotermisen veden lämpötila on riittävän korkea, lämmitetty vesi voidaan syöttää suoraan lämmönvaihtimeen ja käyttää kaukolämpöjärjestelmissä.

Sovellusosaamista ja ensiluokkaista teknologiaa

Alfa Laval hyödyntää laajaa sovellusosaamistaan optimaalisten maalämpösovellusten toimittamisessa. Tarjoamme ensiluokkaista teknologiaa aina maalämpökaivoista kaukolämpökeskuksiin. Tarjoamme optimaalisia ratkaisuja geotermisen veden ja muiden syövyttävien aineiden virtauksen käsittelyyn: ALF-esisuodattimia ja AHRI-sertifioituja lämmönvaihtimia, joissa on hapon kestävästä teräksestä tai titaanista valmistetut levyt. 

Alfa Lavalin 360°-palveluvalikoima

Alfa Lavalin kattavan huoltopalveluvalikoiman avulla pidät laitteesi parhaassa mahdollisessa toimintakunnossa.

Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja siitä, miten voimme parantaa tuotteidesi suorituskykyä.

 

Tulevaisuuden tiennäyttäjä

Vastaavia tuloksia ei löytynyt