Kaukojäähdytys

Kaukojäähdytyksessä käytetään yhtä keskitettyä lähdettä useiden rakennusten jäähdytykseen. Alfa Laval on avainasemassa tässä käytännöllisessä ja kustannustehokkaassa jäähdytysratkaisussa. Kaukojäähdytysverkon rakennuksiin sijoitetut lämmönvaihtimemme ja järjestelmäratkaisumme siirtävät jäähdytysenergiaa putkistosta rakennusten omiin järjestelmiin.

District-cooling-640x360

On-demand webinar | Reach the lowest operating cost with certified performance

Opi kuinka AHRI kolmannen osapuolen suorituskykysertifiointi voi auttaa sinua saavuttamaan alhaisimmat käyttökustannukset ja energiansäästöt taatun suorituskyvyn avulla.

Nordic-AHRI-webinar Vignette 640x369 2022

Kaukojäähdytyksen hyödyt

Kaupallisissa sovelluksissa kaukojäähdytys on toimivin jäähdytysmenetelmä: se pienentää kustannuksia ja hyödyttää myös ympäristöä. Laskelmat osoittavat, että asiakkaat voivat pienentää kustannuksiaan jopa 45%, jos he vaihtavat  erillisiset jäädhytysjärjestelmät  kaukojäähdytykseen. Säästöt tulevat muun muassa sähkönkulutuksesta, huolloista ja korjauksista.

Taloudellista, joustavaa ja hiljaista jäähdytystä

Alfa Lavalin kaukojäähdytysjärjestelmät tuovat energiatehokkaan ratkaisun lukuisiin kohteisiin. Alfa Lavalin tiivisteellisten levylämmönvaihdinten pieni lämpötilaero maksimoi hyötysuhteen, joten lämmönsiirrossa hukataan mahdollisimman vähän energiaa.  Hiljaiset ja tärinättömät järjestelmät ovat kiinteistöjen omistajille helppokäyttöisiä, erittäin joustavia ja kustannustehokkaita: jokainen rakennus voi säädellä omaa jäähdytystään tarpeen mukaan. Loppukäyttäjille koituvia hyötyjä voidaan lisätä yhdistämällä järjestelmä Alfa Lavalin kaukojäähdytysratkaisuun kattavassa optimoidussa järjestelmässä, kuten Alfa Laval Maxissa. 

Alfa Lavalin 360°-palveluvalikoima

Alfa Lavalin kattavan huoltopalveluvalikoiman avulla pidät laitteesi parhaassa mahdollisessa toimintakunnossa.

Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja siitä, miten voimme parantaa tuotteidesi suorituskykyä.