Petrokemian ratkaisut

Petrokemian tuottajat haluavat luotettavaa ja kestävää suorituskykyä. Alfa Laval tarjoaa kustannustehokkaan energian talteenottoratkaisun laajan kompaktien lämmönvaihtimien ja erikoistuneiden putkilämmönvaihtimien valikoimansa ansiosta. Lisäksi voit oikealla ratkaisulla parantaa lämmitys-, jäähdytys-, lauhdutus- ja reboiler-toimintojasi. Tämä lisää kannattavuutta ja vähentää kustannuksia, lattiatilan käyttöä ja päästöjä.

petrochemical main products image 640x360

Parhaiten myyvät tuotteemme

Compabloc_640x360.jpg

Compabloc

Kokonaan hitsattu ja helppopääsyinen Compabloc suoriutuu vaativista tehtävistä, joissa tarvitaan korkeita paineita ja lämpötiloja. Se selviytyy jopa aggressiivisimmistakin syöttöaineista tinkimättä puhdistuksen tai tarkastuksen nopeudesta ja helppoudesta. Sen joustava liitoskoko ja sijoittelu mahdollistaa epäsymmetristen virtausten hallinnan, ja yhdessä lyhytlevyrakenteen kanssa se muodostaa täydellisen ratkaisun lauhdutus- ja reboiler-tehtäviin.

 

Lisätietoja tuotteesta

plate_heat_exchangers_GPHE.jpg

Tiivisteelliset ja puolihitsatut levylämmönvaihtimet

Alfa Laval tarjoaa täyden valikoiman tiivisteellisiä levylämmönvaihtimia erilaisina muoto- ja kokovaihtoehtoina. Tämä mahdollistaa ratkaisun räätälöimisen kuhunkin tehtävään sopivaksi. Kaikki mallit voidaan helposti mukauttaa uusiin olosuhteisiin poistamalla tai lisäämällä levyjä valittuun levypakkaan. Lisäksi yksinkertaistetut purku- ja puhdistusmenettelyt tekevät näistä lämmönvaihtimista erittäin helppohuoltoisia. Lisää vain puolihitsattu konsepti yhdelle puolelle aggressiivisten aineiden käsittelyä varten.

Lisätietoja tuotteesta

plate_heat_exchangers_welded-spiral.jpg

Spiraalilämmönvaihtimet

Spiraalilämmönvaihdin on suosituin ongelmanratkaisijamme. Yksikanavaisen rakenteensa ansiosta tämä lämmönvaihdin on itsepuhdistuva ja pystyy käsittelemään korkean viskositeetin nesteitä. Tämä malli on helposti huollettava, joten se on täydellinen vaihtoehto, kun tavoitellaan alhaisia käyttökustannuksia ja optimoitua laitoksen käyttöastetta. Tämä tekee laitteesta myös erinomaisen lauhduttimen, joka hyödyntää pienimmän mahdollisen painehäviön. Se voidaan asentaa myös päälle, mikä vähentää asennuskustannuksia entisestään.

Lisätietoja tuotteesta

Muut ratkaisut

Lamelli-ilmalämmönvaihtimet

Levylämmönvaihtimet

Putkilämmönvaihtimet

Erottelu

Muut tuotteet