Energy Hunter laskuri – Huollon arvo

Tietoja Energy Hunter -laskurista:
Tämä arvolaskintyökalu tarjotaan "sellaisenaan" ja "sellaisena kuin saatavilla" -periaatteella vain käyttömukavuuden ja havainnollistamisen vuoksi. Käytät arvolaskintyökalua omalla vastuullasi, ja Alfa Laval AB (julkaisija) ja sen tytäryhtiöt (yhdessä Alfa Laval) eivät anna mitään takuuta tai vakuutusta joko suoraan tai välillisesti koskien arvolaskintyökalua ja kaikkia sen kautta saatuja tietoja tai tuloksia, mukaan lukien niiden oikeellisuus, soveltuvuus, laskelmien ja tulosten tarkkuus sekä välilliset takuut myyntikelpoisuudesta, sopivuudesta tiettyyn käyttöön tai tarkoitukseen ja loukkaamattomuudesta. Alfa Laval ei ole missään olosuhteissa vastuussa menetyksistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat Arvolaskurityökalun ja/tai sen käytöstä saatujen tietojen tai tulosten käytöstä. 

Hukkaenergiaa metsästämässä

Energiatehokkuus on osa DNA:tamme. Olemme kehittäneet sitä lähes vuosikymmenen ajan. Itse asiassa Alfa Lavalin lämmönsiirtoratkaisut säästävät 100 GW energiaa teollisuudessa joka vuosi. Se riittää 20 miljoonan kodin lämmittämiseen.

Olemme havainneet, että hukkaenergian uudelleenkäytölle on aina mahdollisuus muuttamalla puhdistus- ja huolto-ohjelmaa tai päivittämällä kokoonpanoja. Katso video ja opi, kuinka Alfa Laval voi auttaa.

Lisätietoja Energy Hunter ohjelmasta