Jäätelön valmistus
Vahvojen, tehokkaiden hapatteiden kehittäminen on herkullisten, terveyttä edistävien fermentoitujen meijerituotteiden edellytys. Maitohappobakteerien ja muiden hapatteiden kasvattaminen vaatii tarkkaa ja tehokasta lämpökäsittelyä sekä hellävaraista tuotteiden käsittelyä. Alfa Laval tarjoaa innovatiivisia, markkinoiden johtavia komponentteja erotteluun, lämmitykseen ja jäähdytykseen sekä nesteiden käsittelyyn. Niiden avulla voit parantaa prosessisi tehokkuutta ja hygieniaa sekä varmistaa paremman sopivien hapatteiden saannin käytettäväksi erilaisissa meijerituotteissa.
Jokaisen meijeriprosessin optimointi
Alfa Lavalin komponentit on suunniteltu saamaan paras mahdollinen hyöty jokaisesta prosessoinnin vaiheesta raakamaidosta valmiisiin meijerituotteisiin. Ne auttavat maksimoimaan saannon, käytettävyysasteen ja tuotteen laadun ja minimoivat samalla energian ja veden kulutuksen. Tutustu tuotevalikoimaamme ja löydä oikeat laitteet prosessiisi.