Heran, kaseiinin ja laktoosin käsittely

Meijerin sivutuotteilla on nykyään suuri kysyntä elintarvike- ja juomateollisuudessa. Kannattava kiintoaineiden talteenotto edellyttää tehokasta mutta hellävaraista käsittelyä joka vaiheessa. Erottelua, lämmitystä ja jäähdytystä sekä nesteiden käsittelyä varten tarkoitetut Alfa Lavalin hygieeniset komponentit sisältävät innovatiivisia ominaisuuksia, jotka auttavat saamaan parhaan hyödyn maidosta ja herasta korkeammalla saannolla ja resurssitehokkaammilla prosesseilla. Lisäksi optimaaliset hygieeniset ominaisuudet takaavat helpon puhdistuksen ja pidemmän käytettävyysasteen, mikä lisää tuotantosi arvoa.

Whey-casein-lactose-processing

Jokaisen meijeriprosessin optimointi

Alfa Lavalin komponentit on suunniteltu saamaan paras mahdollinen hyöty jokaisesta prosessoinnin vaiheesta raakamaidosta valmiisiin meijerituotteisiin. Ne auttavat maksimoimaan saannon, käytettävyysasteen ja tuotteen laadun ja minimoivat samalla energian ja veden kulutuksen. Tutustu tuotevalikoimaamme ja löydä oikeat laitteet prosessiisi.

Alfa Laval dairy processing