nordic-customer-academy-hero-1920x480

Alfa Laval Nordic Academy

Kehitä osaamistasi Alfa Lavalin kanssa webinaarien, koulutusten ja monien muiden materiaalin avulla.

Nordic Academyn avulla voit kehittää osaamistasi laitteidesi käytössä sekä oppia uusia ratkaisuja prosessien optimointiin. Täältä löydät myös monipuolista tietoa tuotteistamme. Voit lisäksi oppia toimialakohtaisista ratkaisuista sekä uusista innovatiivisista ja kestävää kehitystä tukevista ratkaisuista. Tarjoamme webinaareja ja koulutuksia joko joillakin Pohjoismaiden toimispisteistämme tai verkossa. Alfa Laval Nordic Academy toivottaa sinut tervetulleeksi.

alfa laval innovation centre kolding 640x360

Webinaarit - Hanki näkemyksiä eri toimialoilta

Liity seuraan, kun Alfa Laval järjestää ilmaisia webinaareja. Järjestämme jatkuvasti webinaareja monista eri aiheista ja toimialoista, ja kaikille kiinnostuneille on aina tilaa! Voit myös katsoa aiempia webinaarejamme nauhoituksina.

webinar banner 2

Koulutukset - Syvennä osaamistasi kanssamme

Kun ostat laitteita Alfa Lavalilta, ostat myös mielenrauhaa. Mutta sinun täytyy myös pystyä luottamaan siihen että omat käyttäjäsi käsittelevät laitteita oikein. Tästä syystä taitojen kehittäminen on korvaamatonta päivittäisessä toiminnassa. Tehokas koulutuksemme antaa sinulle laajan ymmärryksen Alfa Lavalin tuotteiden ja järjestelmien käytöstä ja ylläpidosta.

nordic-trainings-640x360

Remote Guidance koulutukset

Tarvitsevatko työntekijäsi tukea Alfa Laval laitteiden optimaalisessa käytössä? Etäohjaustiimimme on valmis auttamaan koneesi etäoptimoinnissa – sekä uusissa että jo tuotannossa olevissa laitteissa. Säästä aikaa ja kustannuksia!

remote guidance vignette