Molempien maailmojen parhaat puolet Rebellion Beer Companyssä

Rebellion Beer aloitti merkittävän kehitys- ja muutosohjelman vuosina 2014/2015. Tähän sisältyi kolmivaiheinen suunnitelma, jolla vahvistettiin heidän huomattavaa kaupallista menestystään uusimmalla tekniikalla tuotantokapasiteetin ja joustavuuden parantamiseksi keskittyen samalla tuotteiden laadun ja yhdenmukaisuuden ylläpitoon ja parantamiseen käsityöläistaitojen sekä palkitun Rebellion Beer -laadun turvaamiseksi.

PVM 2023-11-28

Buckinghamshiren Marlow'ssa toimiva Rebellion Beer Company Ltd. on yksi monista uusista käsityöläispanimoista, jotka on perustettu Isossa-Britanniassa 1980-luvun jälkeen.

Yrityksen tavoitteisiin kuuluu elvyttää ja uudistaa korkealaatuista paikallista panimoperinnettä Marlow'ssa, ja melkein kaikki sen alkuperäiset laitteet olivat peräisin muista, aiemmin lopetetuista paikallisista panimoista.

Rebellion Beer oli aiemmin omaksunut perinteisen lähestymistavan oluen kirkastamiseen käyttämällä hiukkasten yhdistelmää ja antamalla hiivan laskeutua oluessa. Tämä johti kuitenkin huomattavaan oluthävikkiin, ja laskeutumisprosessi kesti kauan, jolloin siitä tuli tuotannon pullonkaula. Rebellion Beer halusi myös parantaa yrityksen tuotteiden tasalaatuisuutta varmistaakseen sekä paremman markkinoitavuuden että parhaan mahdollisen asiakastyytyväisyyden.

Sen vuoksi yritys valitsi Alfa Lavalin BREW 80 -separaattorimoduulin moderniksi tekniseksi ratkaisuksi käsityöläispanimon tarpeisiin. Nopean keskipakoseparaattorin ympärille rakennettu ratkaisu soveltuu hyvin oluen kirkastamiseen nopeasti ja tehokkaasti käymisen jälkeen sekä ennen kypsymistä ja täyttöä. Rebellionille BREW 80:n kompakti kokoonpano ja pieni jalanjälki tekivät siitä ihanteellisen.

    

Tuotteet

Brew 80 

Erotusmoduuli soveltuu erityisesti seuraavien kirkastamiseen:

  • Olut käymisen jälkeen
  • Olut kypsymisen jälkeen 
  • Lähes kirkkaat laadut

Alfa Lavalin Brew-sarja

Asiakkaan ääni

Uskon, että käsityöoluiden paneminen suhteellisen pienessä mittakaavassa, jota teemme, on edelleen perinteistä taidetta, joka luo erottumiskykyisiä, persoonallisia oluita käyttäen ajan myötä hyviksi todettuja menetelmiä, mutta yhdistäen ne uudenaikaisiin tekniikoihin, kuten Brew 80:n. 

Omistaja Mark Gloyens, 
Rebellion Beer Company Ltd. Marlow, Buckinghamshire, Iso-Britannia

Lataukset

Lue koko tarina Rebellion Beer Company Ltd:stä

Alfa Laval Brew 80: Hanki oikea vaihtoehto intohimoasi varten

Alfa Laval Brew 80 on plug-and-play-sentrifugimoduuli, jonka kapasiteetti on jopa 50 hl tunnissa. Pienissä panimoissa se antaa käyttöön Alfa Lavalin erotusinnovaatiot oluiden saannin ja laadun parantamiseksi – mukaan lukien ainutlaatuisen hermeettisen akselitiivisteemme, joka vähentää happivuotoa. Brew 80 antaa tehokasta suorituskykyä, jota tarvitaan panimon kasvaessa.

brew80 vignette