Innostus kasvun tekijänä

Brew 80:n kylmän sentrifugointiprosessin tuloksena on tasalaatuisempia oluita, ja Amager Bryghus saa 6–10 % enemmän lopputuotetta jokaisesta tuotantoerästä.

PVM 2023-11-28

Amager Bryghus on pieni ja riippumaton tanskalainen käsityöläispanimo, joka on luokiteltu maailman sadan parhaan panimon joukkoon viimeisten kahdeksan vuoden ajan. Se on melko merkittävää, kun otetaan huomioon, että tämä pienyritys aloitti toimintansa vasta vuonna 2007.

Yrityksen perustivat kaksi ystävystä ja intohimoista käsityöläisoluen harrastajaa, Morten Valentin Lundsbak ja Jacob Storm, jotka päättivät muuntaa intohimonsa liiketoiminnaksi. Oluen valmistus Amager Bryghusissa perustuu intohimoon ja innostukseen sekä perustajien haluun kehittää ja hioa täydellisyyteen erikoistuneita/maustettuja käsityöläisoluita, jotka vastaavat kasvavaa kansainvälistä kysyntää korkealaatuisille erikoispanimoille. Tämän joukosta erottuvan tanskalaispanimon menestyksen taustalla on pyrkimys kehittää jatkuvasti omaleimaisia ja kiinnostavia makuja ensiluokkaisiin olut- ja ale-tuotteisiin.

Vuonna 2016 Amager Bryghus asensi Alfa Lavalin nopean Brew 80 -keskipakoseparaattorin liukukiskoasennuksena kirkastamaan olutta ja poistamaan humalahiukkaset
kuivahumaloiduista oluista, jotka muodostavat noin 80 % tuotannosta. Tämä kylmä sentrifugointiprosessi tuottaa entistä tasalaatuisempaa olutta.

Se on myös antanut lisätehoa tuotantoon, minkä ansiosta Amager Bryghus saa kustakin erästä 6–10 % enemmän lopputuotetta. Tämä tarkoittaa sitä, että Brew 80 -selkeytin maksaa itsensä takaisin vain 24–30 kuukaudessa.

    

Tuotteet

Brew 80

Erotusmoduuli soveltuu erityisesti seuraavien kirkastamiseen:

  • Olut käymisen jälkeen
  • Olut kypsymisen jälkeen
  • Lähes kirkkaat laadut

Alfa Lavalin Brew-sarja

Asiakkaan ääni

Yhden kompaktin Brew 80 -yksikön avulla pystyt vapauttamaan luovuutesi. Nyt makujen kokeilua rajoittaa vain oma mielikuvituksesi.
Tämä laitteisto on osoittautunut monipuolisemmaksi kuin kuvittelimme, ja se on antanut potkua luovalle, epätavanomaiselle lähestymistavallemme oluen valmistukseen sekä ja tuotteita, jotka todella huomataan kilpailluilla markkinoilla.

Perustaja Morten Valentin Lundsbak, Amager Bryghus, Kööpenhamina, Tanska

Alfa Laval Brew 80: Hanki oikea vaihtoehto intohimoasi varten

Alfa Laval Brew 80 on plug-and-play-sentrifugimoduuli, jonka kapasiteetti on jopa 50 hl tunnissa. Pienissä panimoissa se antaa käyttöön Alfa Lavalin erotusinnovaatiot oluiden saannin ja laadun parantamiseksi – mukaan lukien ainutlaatuisen hermeettisen akselitiivisteemme, joka vähentää happivuotoa. Brew 80 antaa tehokasta suorituskykyä, jota tarvitaan panimon kasvaessa.

brew80 vignette