Kohti valoisampaa maailmaa

Vuosi lähenee loppuaan. Kuten tavallista, haluamme ilmaista sydämelliset kiitokset yhteistyöstämme vuonna 2021. Odotamme innolla jatkuvaa yhteistyötä ja menestyvän suhteen rakentamista, jossa kehitämme huippuluokan kestäviä ratkaisuja, jotka antavat sekä ihmisille että planeetallemme valoisamman tulevaisuuden.

Ja toivomme voivamme tehdä tämän yhdessä. Alfa Laval on asentanut kuluneen vuoden aikana lämmönvaihtimia asiakkaidemme energiatehokkuussovelluksiin, säästäen yhteensä 50 GW. Tämä säästö on johtanut 25 miljoonan tonnin vuosittaiseen hiilidioksidipäästöjen vähennykseen – hieman enemmän kuin Pariisin kaupungin päästöt. Aikamoinen ilmastokompensaatio... puhumattakaan kumppanuuden ilosta ja voimasta.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta

Kumppanuus, joka nopeuttaa kestävää kehitystä

Jokainen säästetty kW energiaa on yhtä arvokas kuin yhden uuden puhtaan kW energian tuottaminen. Me Alfa Lavalilla osaamme tehdä prosesseistasi tehokkaampia – ja kestävämpiä. Yli 90 vuoden ajan olemme kehittäneet levylämmönvaihtimia optimoimaan lämmönsiirtoa lämmitys- ja jäähdytystehtävissä.

Tällä videolla voit oppia, kuinka innovatiiviset ratkaisumme tukevat asiakkaiden lisääntynyttä energiatehokkuuden ja päästöjen vähentämisen tarvetta.

Lue lisää Alfa Lavalin energiatehokkuusratkaisuista