Meriteollisuuden koulutuskeskus Norwegian Training Centre Manilassa

Konehenkilöstön koulutus

Marine training:Tarjoamme Alfa Lavalin konehuonelaitteisiin ja -järjestelmiin liittyvää käytännönläheistä ja teoreettista koulutusta Filippiinien Manilassa sijaitsevassa Norwegian Training Centre -koulutuskeskuksessa. 

Koulutus räätälöidään kaikkien konehenkilöstön tarpeisiin vastaavaksi, ja siihen osallistuu vuosittain yli 500 ihmistä. Vakiokurssien lisäksi räätälöityä koulutusta järjestetään pyynnöstä.


Vakiokurssit

Vakiokursseja on kaksi: nelipäiväinen Lisäkonejärjestelmät moduuli 1 ja viisipäiväinen moduuli 2. Kurssit on suunniteltu antamaan ajantasaista ja realistista koulutusta, joka antaa osallistujalle tiedon ja itsevarmuuden, joilla varmistetaan lisäkonehuonejärjestelmien turvallinen ja kustannustehokas käyttö.

Opetusmenetelmät

Norweigan Training Centre in Manila, Philippines:Koulutuksessa painotetaan käytännönläheistä koulutusta, joka nivoutuu opetusvideoiden, luentojen ja keskustelujen käyttöön.

 

 

Vastaava kouluttaja

Rick Hartley on Alfa Lavalin kursseista vastaava henkilö Manilassa. Hän on entinen Alfa Lavalin työntekijä, meritekniikan huoltoinsinööri ja erittäin kokenut meriteollisuus- ja voimalaitosalalla. Rick Hartley työskentelee nykyään konsulttina ja pitää Alfa Lavalin koulutukset Manilassa.

RJH Consultancy