Tuote- ja toimialakohtainen koulutus

Alan kriittisiin haasteisiin vastaaminen

Alfa Laval tarjoaa toimialakohtaisia järjestelmiinsä ja laitteisiinsa liittyviä koulutuksia simerkiksi panimo-, etanoli-, ympäristö-, hygienia- sekä meriteollisuuden ja voimalaitosten työntekijöille (katso esimerkkejä koulutustarjonnastamme alta). Voimme järjestää myös muihin toimialoihin liittyviä kursseja. Kerro, mistä olet kiinnostunut, niin palaamme asiaan.

Customer trainingAlfa Lavalin tuotteita asennetaan usein asiakkaidemme prosessien ytimeen. Koulutuksemme voi antaa johdollenne ja henkilöstöllenne arvokasta tietoa useimpien toimialojen nykyään kohtaamiin kriittisiin haasteisiin vastaamiseen. Näitä ovat tuottavuuden lisääminen, energian säästäminen ja ympäristövaikutusten vähentäminen toimintaprosessien eri vaiheissa.

Optimaaliseen suorituskykyyn ja taloudellisuuteen tähtäävä koulutus

Oli toimialasi mikä tahansa, jos teillä on asennettuna Alfa Lavalin laitteita, työntekijöiden kouluttaminen käyttämään, huoltamaan ja kunnossapitämään niitä asianmukaisesti varmistaa luotettavuuden, optimaalisen suorituskyvyn ja käytön taloudellisuuden.  

Laaja sovellustietotaito

Alfa Laval on erotus- ja lämmönsiirtotekniikan teknologiajohtaja. Toimimme aktiivisesti useimmissa teollisuuden jalostus- ja puhdistusprosesseissa, ja meillä on syvällinen tieto asiakkaidemme sovelluksista lukuisilla toimialoilla. Ei ole sattumaa, että tunnuslauseemme on Pure Performance, puhdasta suorituskykyä – useimmat ratkaisumme edistävät puhtaamman ympäristön luomista.

Oletko kiinnostunut koulutuksesta yrityksellesi?

Täytä alla olevasta linkistä löytyvä lomake, niin otamme yhteyttä.

Kiinnostunut koulutuksesta?

Asiakkaiden lausuntoja

Haluaisin kiittää kiinnostavasta esityksestä, joka pidettiin laboratoriossamme merisovellusten ja energiantuotannon jatkokoulutuksessa.
Sekä opiskelijoilta että tekniseltä ryhmältä saamamme palaute oli erittäin myönteistä! Kaikki oppivat paljon jakamalla tietonne puhdistamisesta ja suodatuksesta.
/Chevron
Erinomainen kouluttaja, jolla oli hyvät taidot ja asenne tietonsa ja asiantuntemuksensa jakamiseen. Hyvät koulutusmateriaalit.
/ExxonMobile