Dekanttereiden päivitykset

Decanter upgradeAlfa Laval tarjoaa päivityksiä erilaisissa prosesseissa käytetyille dekantterilingoille. Nämä päivitykset pienentävät sekä kustannuksia että ympäristövaikutuksia.

Backdrive-päivitys

Yleisesti tuottaa 15–20 prosentin energiansäästön, pienentää kunnossapitokustannuksia ja optimoi dekantterin hallinnan. Lisäksi Backdrive-päivitys vähentää melua, nopeuttaa vastetta syöttömäärän muutoksiin, leikkaa kunnossapitokustannuksia ja saattaa tuottaa kuivemman lietekakun.

Kuljettimen päivitykset

Sisältää kuljettimen kulumissuojaosien, kuten vaihdettavien syöttöalueen kulumissuojien, päivityksen kunnossapitotarpeen minimoimiseksi sekä tiivisteiden vaihdon. Päivitys on saatavilla Alfa Lavalin ja Alfa Laval Sharplesin lingoille, jotka ovat alle 20 vuotta vanhoja.

Power Plate -päivitys

Pienentää energiankulutusta 10–25 prosenttia dekantterin koosta riippuen. Levy ottaa talteen osan nesteen poistonopeudesta ja siirtää sen kuulan pyörimistä vastakkaiseen suuntaan. Tämä pienentää kokonaispoistonopeutta ja näin kokonaisenergiankulutusta.

How can we help you?Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä.

Ota meihin yhteyttä

2Touch -automaatiojärjestelmän päivitys

2Touch automation system upgradeParantaa dekantterin ohjausta uudella ohjausalustalla, joka sekä parantaa tehokkuutta että toimintanopeutta. Voit tarkastella mitä tahansa dekantterin toimintaan liittyviä tietoja koskettamalla käyttäjän ohjausnäyttöä kaksi kertaa. Toimii useimpien käyttöjärjestelmien kanssa ja on saatavilla sisäänrakennetulla modernilla IF-etävalvonnalla tarvittaessa.