LeviMag

Alfa Laval LeviMag® aseptinen magneettisekoitin. Sen patentoitu leijuva juoksupyörä ja kehittynyt rakenne varmistavat sekoituksen viimeiseen tippaan asti ja maksimoivat tuotesaannin. Kompakti, energiatehokas ja helppohoitoinen magneettisekoitin täyttää meijeri-, elintarvike- ja juomateollisuuden ja muiden ehdotonta hygieniaa edellyttävien alojen tiukat vaatimukset.

阿法拉伐 LeviMag 磁力搅拌器-Alfa Laval LeviMag Magnetic Stirrer

Maksimoi prosessin taloudellisuus, minimoi tuotehävikki

  • Virtauksen optimointi parantaa tehokkuutta ja pienentää energiankulutusta
  • Alhaisen sekoitusnopeuden ja kuivakäyttökyvyn ansiosta saanti saadaan maksimoitua sekoittamalla tuote viimeiseen pisaraan asti
  • Täyden tyhjennettävyyden järjestelmä on optimoitu kiertopesua varten
  • Huollon helppous auttaa seisokkien minimoinnissa

Alfa Laval LeviMag -magneettisekoittimen kuivakäyttökyky auttaa maksimoimaan tuotteen saannin ja nopeuttaa sekoittimeen tehdyn investoinnin takaisinmaksua. Hyvä sekoittuvuus erittäin alhaisilla nopeuksilla varmistaa tuotteen hellävaraisen käsittelyn. Lisäksi sekoittimen avoin rakenne ja hiljainen kierrosnopeus pesussa auttavat poistamaan tuotejäämät tehokkaasti ja minimoimaan näin kulumishiukkasten aiheuttamat likaantumisriskit.

.

LeviMag®-magneettisekoitintekonologia

Alfa Laval LeviMag -magneettisekoittimen nelisiipinen leijuva juoksupyörä varmistaa, että tuote saadaan sekoitettua viimeiseen pisaraan asti. Kulumisen minimoiminen ja tyhjennettävyys on varmistettu eliminoimalla laakeripintojen välinen suora kosketus ja kuoloalueet.

Huolto

Käyttöasteen ylläpitämisessä auttavat kestävät laakerit, jotka ovat helposti huolettavia ja käyttäjien paikan päällä vaihdettavissa. Liimaa tai kutisteita ei tarvita. Nämä ratkaisut auttavat minimoimaan käyttökatkot. Varajuoksupyöriä ei myöskään tarvita. Saatavana on myös huollon helppouden varmistavia työkaluja.

Tuotemallit

Alfa Laval LeviMag -magneettisekoitin on saatavana neljässä eri koossa. Sekoitusnopeusalue on laaja 10–600 rpm, koska sekoittimen leijuva juoksupyörä eliminoi kitkan. Tämän joustavan rakenteen ansiosta sekoittimella voidaan käsitellä monia erilaisia nestetyyppejä ja se sopii moneen erilaiseen käyttöön voimakkaasta sekoituksesta hellävaraiseen sekoitukseen.

LeviMag impeller for magnetic mixer

LeviMag magnetic mixer exploded view

Toiminto

.

Säiliön sisälle on asennettu radiaaliturbiini, joka pyörii magneettiliitoksen vääntömomentilla. Se saa aikaan nesteen sekoittumisen säiliön sisällä. Juoksupyörän patentoidun leijuvan laakeroinnin ansiosta sekoitin on täysin tyhjennettävissä ja sitä voidaan myös kuivakäyttää, joten sekoitus onnistuu viimeiseen pisaraan asti, mikä maksimoi saannin. 

Alfa Lavalin magneettiliitoksen ainutlaatuinen rakenne varmistaa, että juoksupyörä pysyy aina leijuvana. Sen ansiosta prosessinesteet voidaan tyhjentää täysin ja CIP-pesuneste ja höyry pääsevät kaikkiin sekoittimen osiin, joten se voidaan puhdistaa perusteellisesti. Koska juoksupyörä on leijuva, huolta akselin kulumisesta ei myöskään ole.

.

360° Huolto- ja kunnossapitovideotNaaraslaakerin vaihtaminen ja kokoaminen

Uroslaakerin purkaminen ja kokoaminen

Osa laajaa sekoitinvalikoimaa

Alfa Lavalilla on laaja valikoima sekoituslaitteita eri teollisuudenalojen, kuten meijeri-, elintarvike-panimo-,pesuaine-kosmetiikka-, biotekniikka- ja lääketeollisuuden hygieenisiin käyttökohteisiin.

Jos tarvitset laajemman sekoitusnopeusalueen tuotteita, tutustu eri tuoteluokkiin: agitaattorit ja sekoittimet.

Sinua saattaa kiinnostaa myös...

ALB

Alas asennettava ALB-agitaattorimme sekoitusratkaisut soveltuvat elintarvike-, meijeri-, panimo-, lääketeollisuus-, biotekniikka- ja kosmetiikka-alojen kaikenlaisiin vaatimuksiin.

 ALB 底入式搅拌器-ALB bottom entry mixer

Sani

Hygieeniseen käyttöön suunniteltu Toftejorg Rotary -suihkupääpohjaiset puhdistuslaitteet puhdistavat ja tyhjentävät säiliöt tehokkaasti, ja niiden huoltaminen on helppoa ja kustannustehokasta.

rotating spray head sani 640x360

Hybridijauhesekoitin

Ihanteellisesti elintarvike- ja panimoteollisuudelle sopiva kustannustehokas kaksivaiheinen jauheen linjaliuotusyksikkö sekoittaa ja pumppaa märät ja kuivat ainesosat nopeasti tasaiseksi seokseksi.

粉末混合机-Powder mixer
.
阿法拉伐搅拌罐

Kymmenen parasta vinkkiä: säiliövarusteet

Seuraavassa on muutamia vinkkejä ja videoita, joissa neuvotaan, miten säiliövarusteet huolletaan oikein ja varmistetaan niiden erinomainen toimintakyky.

Elintarviketuotannon logiikkaohjaus

Alfa Lavalin hygienialaitteissa hyvä suorituskyky on yhdistetty hellävaraiseen käsittelyyn, jotta herkät ainesosat säilyvät mahdollisimman hyvin ja elintarviketeollisuuden viimeisimpien suuntausten asettamat vaatimukset täyttyvät. Laitteet vastaavat neljään keskeiseen haasteeseen: elintarvikkeiden toimittaminen kuluttajille kilpailukykyiseen hintaan, raaka-aineiden tehokas hyödyntäminen, jätteiden ja päästöjen vähentäminen sekä turvallisten ja hygieenisten elintarvikkeiden toimittaminen.

food logic 640x360
.

CAD-portaali

Lataa tuotemallit Neutral- tai Native CAD -tiedostomuodoissa. Voit myös ladata tuotemalleja kolmiulotteisina PDF-tiedostoina.

 Siirry CAD-portaaliin 

Animaatiot

Lisätietoa tuotteesta ja sen toimintaperiaatteista löydät animaatiosivultamme, jossa voit myös tarkastella tuotetta sisältä päin. 

 

Näytä animaatiot 

Säiliövarusteet

Tekniset kuvaukset