Hybridijauhesekoitin

Alfa Laval -hybridijauhesekoitin on kaksivaiheinen jauheen lisäys- ja liuotusjärjestelmä. Se liuottaa ja sekoittaa jauheet nestevirtaan nopeasti ja tehokkaasti. Tämä monipuolinen ja helppokäyttöinen suuren leikkaustehon sekoitin tuottaa tehokkaasti homogeenisia suuren kuiva-ainepitoisuuden tuotteita. Se soveltuu erinomaisesti teolliseen käyttöön, jossa prosessihygienia on kriittisen tärkeää.

hybrid powder mixer 640x360

Monipuolinen hybridijauhesekoitin erilaisiin jauheen ja nesteen sekoitustarpeisiin

  • Sekoitus ja CIP-pesu onnistuvat yhdellä erittäin tehokkaalla yksiköllä, mikä alentaa asennuskustannuksia
  • Eri hiukkaskoon jauheet ja eri viskositeetin nesteet saadaan sekoitettua tehokkaasti koostumukseltaan tasaiseksi ja laadukkaaksi
  • Suurenkin kuiva-ainepitoisuuden massan nopea ja tehokas sekoitus nopeuttaa käsittelyä ja parantaa tuotesaantoa
  • Varaosien ja huollon tarve ovat vähäiset, joten ylläpitokustannukset pysyvät kurissa

Varmista laadukas sekoitus ja lyhennä käsittelyaikoja Alfa Laval -hybridijauhesekoittimella. Verrattoman luotettavuuden ja sekoitustehon ansiosta sekoitin sopii jauheiden lisäys-, sekoitus- ja liuotusprosesseihin aloille, joilla edellytetään erinomaista hygieniaa ja helppoa puhdistettavuutta. Elintarvike-, meijeri, panimo- ja lääketeollisuus sekä teollinen valmistus ovatkin yleisimpiä sekoittimen käyttöaloja. 
 

Korkean leikkausvoiman linjasekoitin käsittelee tuotetta hellävaraisesti mutta suurella dynaamisella leikkausvoimalla niin, että jauhe liukenee täysin. Sekoituksen ohella se pumppaa seosta jatkuvasti eteenpäin. Tehokkaan CIP-pesun ansiosta tuote-erien väliset odotusajat pysyvät lyhyinä. 

 

Hybridijauhesekoitin yhdessä Alfa Laval Rotary Jet Mixer -suihkusekoittimen kanssa on kriittinen komponentti tehokkaassa CIP-järjestelmässä. Jauhesekoitin on saatavana joko kiinteänä tai siirrettävänä yksikkönä. 

Sekoituslaitteisto – Alfa Lavalin hybridijauhesekoitin ja pyörivä suihkusekoitin – ovat avainasemassa eri tuotteiden ja reseptien käsittelemisessä yhdellä tuotantolinjalla. Automaatio eliminoi inhimilliset virheet ja varmistaa samalla lopputuotteen turvallisuuden ja erittäin korkean laadun.

 Shekhar Patel, US Hydrations

Toiminto

Kaksivaiheinen hybridijauhesekoitin integroidaan yleensä eräsäiliöön yhdistettyyn kierrätyssilmukkaan. Kun nestemäiset ainesosat on lisätty säiliöön, hybridijauhesekoitinta käytetään kierrättämään nestettä säiliössä. Jos liukenemisen nesteeseen halutaan tapahtuvan nopeasti ja säiliön tilavuus on suurempi kuin 1– 2 m³, Alfa Laval suosittelee käyttämään lisäksi Alfa Laval Rotary Jet Mixer -suihkusekoitinta. 

 

Nesteeseen lisättävä jauhe lisätään suppilon kautta. Kun suppilon alla oleva C-kuulaventtiili avataan, venttiilin alla oleva injektori luo suppilon poistoyhteeseen alipaineen, joka vetää jauheen roottorivaihesekoittimeen ja esisekoittaa tuotteet. Roottori (yksirenkainen) luo pääleikkausvoiman, joka sekoittaa jauheen ja nesteen dynaamisesti ja tehokkaasti yhtenäiseksi seokseksi. 

 

Toisessa vaiheessa oleva pumpun siipipyörä luo loppuleikkauksen ja siirtää jauhe-nesteseoksen säiliöön korkean paineen alaisena. Lisäksi osa jauhe-nesteseoksesta lähetetään injektorin ohituksen kautta takaisin sekoitinyksikköön. Nesteen virtaus apuinjektorista muodostaa suppilon poistoyhteen ansiosta sekoitusvaikutuksen, joka imee jauheen nesteeseen. 

 

Kun sekoitus on valmis, hybridijauhesekoitinta voidaan käyttää poistopumppuna tai CIP-kierrätyspumppuna säiliön puhdistamiseen, mikäli järjestelmässä on myös Alfa Laval Rotary Jet Mixer -suihkusekoitin. 

Juomatiivistehuoneen virtauskaavio

Beverage Process Chart From Dosing station

Sinua saattaa kiinnostaa myös...

ALB

Alas asennettava ALB-agitaattorimme sekoitusratkaisut soveltuvat elintarvike-, meijeri-, panimo-, lääketeollisuus-, biotekniikka- ja kosmetiikka-alojen kaikenlaisiin vaatimuksiin.

 ALB 底入式搅拌器-ALB bottom entry mixer

LeviMag®

Alfa Laval LeviMag® aseptinen magneettisekoitin. Sen patentoitu leijuva juoksupyörä ja kehittynyt rakenne varmistavat sekoituksen viimeiseen tippaan asti ja maksimoivat tuotesaannin.

LeviMag with blue actuator magnetic mixer 640x360

Pyörivä sekoitin

Panimo- ja juoma-, meijeri-, kosmetiikka- ja bioteknologiateollisuuden käyttöön suunnitellut pyörivät sekoittimet hoitavat nesteen sekoituksen, kaasun hajauttamisen, jauheen sekoittamisen ja säiliön puhdistamisen niin tehokkaasti, että niillä voidaan lyhentää sekoitusaikoja sekä pienentää energiankulutusta ja käyttökustannuksia.

rotary jet mixer right side 640x360

Kasvata liiketoimintaasi. Optimoi nesteenkäsittelyjärjestelmät kestävän kehityksen ehdoilla

Voit parantaa samalla sekä prosessiesi tehokkuutta että ympäristöystävällisyyttä ja varmistaa samalla säädöstenmukaisuuden ja liiketoimintasi menestyksen. Alfa Lavalin Kestävä optimointi -konseptilla voit säästää jopa 80 % energiakuluista ja leikata jopa 90 % veden ja puhdistusaineen kulutuksesta samalla, kun minimoit jätteen määrän. Hyväksi ihmisille. Hyväksi planeetalle. Hyväksy tuottavuudelle.

Sustainable optimizat640
.

Hygieenisten säiliövarusteiden huoltopalvelut

Hyödynnä hygieeniset käsittelylinjastot täysimääräisesti. Pidä Alfa Lavalin säiliöiden puhdistuslaitteesi huippukunnossa huoltopalveluilla, jotka pidentävät staattisten suihkusuutinyksiköiden, pyörivien ruiskupesurien ja pyörivien suihkupesureiden käyttöikää. Anna maailmanlaajuisen huoltoverkostomme ja paikallisten huoltoasiantuntijoidemme optimoida prosessiesi suorituskyky ja turvata mielenrauha laitteiden toiminnasta.

Service 640x360

Säiliövarusteiden Close at Hand -luettelo

Käden ulottuvilla: Alfa Lavalin hygieeniset säiliönpuhdistuslaitteet varmistavat puhdistussyklien nopeuden ja tehokkuuden ja auttavat säästämään energiaa ja vettä. Close at Hand -tuoteluettelomme sisältää kaiken tarvittavan tiedon tehokkaiden staattisten suihkusuutinyksiköiden, pyörivien ruiskupesurien ja pyörivien suihkupesurien hankkimisesta. Ratkaisumme auttavat sinua parantamaan turvallisuutta, toimintavarmuutta ja tuottavuutta.

Close at Hand front image tank equipment 640x360
.

CAD-portaali

Lataa tuotemallit Neutral- tai Native CAD -tiedostomuodoissa. Voit myös ladata tuotemalleja kolmiulotteisina PDF-tiedostoina.

 Siirry CAD-portaaliin 

Tekniset kuvaukset