ALS

Sivulle asennettava Alfa Laval ALS -agitaattori voidaan asentaa sekä paineettomiin että paineistettuihin säiliöihin, ja se on saatavana erikokoisina versioina. Modulaarisuus ja kokovaihtoehdot varmistavat, että agitaattori voidaan räätälöidä käyttötarkoituksen mukaisesti, mahdollistaen oprimoidun investoinnin sekä virrankulutuksen. Sivulle asennettavat ALS-agitaattorit on suunniteltu helposti CIP-pestäviksi ja niitä voi käyttää steriileissä/aseptisissa sekä ATEX-sertifioidussa käyttökohteissa.

ALS side mounted agitator front view

Erinomaiset hygieniatasot ja laaja valikoima kustannustehokkaita säiliöpohjaisia sekoitusratkaisuja

  • Helposti räätälöitävissä säiliö-/prosessikohtaisesti – modulaarisuus ja hygieeniset materiaalit lisäävät joustavuutta ja optimoivat toiminnan
  • Pienempi energiankulutus – juoksupyörän muotoilu ja tuotteen lämpöabsorptiokyky tekevät ALB:stä jopa 400 % vakiomallin juoksupyöriä tehokkaamman
  • Hygieeninen muotoilu ja sileät pinnat täyttävät EHEDG-, USDA-, FDA- ja 3-A-standardien vaatimukset
  • Toimii alhaisilla nopeuksilla pumpun kapasiteettia pienentämättä – jopa 80 % pienempi virrankulutus perinteisiin juoksupyöriin verrattuna
  • Suuri tuottavuus – vähäinen kuluminen ja alhaiset ylläpitokustannukset (suodattimien ja laakerien vaihtaminen ei vaadi purkamista tai pääsyä säiliöön)

Tuotevalikoimastamme löytyy myös versiot steriiliin/aseptiseen käyttöön kaikista sivulle asennettavista ALS-agitaattoreista ja niihin on saatavana valinnaisia lisävarusteita, kuten hitsauslaippa, umpilaippa, moottorin/vaihteiston suojus ja varaosasarjat. ATEX-sertifiointi ja materiaalitodistukset ovat saatavana pyynnöstä. 

.

Asiakastarina: jälkiasennettu agitaattori paransi meijerin energiatehokkuutta

Haluatko tietää, kuinka agitaattorin jälkiasennus auttoi kansainvälistä erikoisjuustotuotteiden valmistaja Milchwerke Oberfranken West eG:tä parantamaan tehokkuutta ja säästämään jopa 80 % energiakuluista?

cheese with honey 640X360

Toiminto

.

Modulaarisiksi suunnitellut sivulle asennettavat ALS-agitaattorimme koostuvat laakerikehyksellisestä vaihdemoottorista, erikoistiivisteellä varustetusta akselista ja tuotetta varten erikseen suunnitellusta energiaa säästävistä kaksi- tai kolmisiipisistä airfoil-juoksupyöristä (EnSaFoil). 

Sähkövaihdemoottori välittää sekoittamiseen tarvittavan energian (suoraan tai vaihteiston kautta) säiliöagitaattorille. Moottorin pyörittämä akseli kääntää EnSaFoil-juoksupyöriä. Juoksupyörän liike saa aikaan suuren virtauksen pienellä leikkausvoimalla, koska säiliössä olevaan nesteeseen kohdistuu voimakas aksiaalinen pumppausvaikutus. Näin säiliön koko sisältö sekoittuu tehokkaasti ja eri ainesosat sulautuvat yhtenäiseksi massaksi.

Tehokas sekoitus parantaa tehokkuutta

Oletko kiinnostunut hygieenisistä agitaattoreistamme? Lisätietoja niiden eduista ja käyttökohteista löytyy tästä esitteestä.

close-up-agitator 640 360 for vignette

360° Huolto- ja kunnossapitovideot

.

Sinua saattaa kiinnostaa myös...

Säiliön pesulaitteet

Oikeanlainen säiliön puhdistuslaite voi lyhentää käyttökatkojen kestoa merkittävästi ja vähentää veden, pesuaineiden, energian ja muiden resurssien kulutusta. Laitteemme on suunniteltu myös lisäämään laitoksen turvallisuutta poistamalla säiliöiden manuaalisen pesun ja ahtaissa tilojen työskentelyn tarve.

rotary jet heads 640x360

Rotacheck

Rotacheck on älykäs anturi, joka varmistaa CIP-prosessin aikana, että pyörivä Toftejorg-suihkupesuri toimii oikein. Se toimivaksi ja luotettavaksi todettu laite, joka parantaa säiliön pesun laadunvalvonnan tehokkuutta.

rotacheck front 640x360

Huoltoluukut

Alfa Laval -huoltoluukut ovat korkealaatuisia luukkuelementtejä, joiden kautta pääsee nopeasti, helposti ja kätevästi meijeri-, elintarvike-, panimo- ja biolääketeollisuudessa käytettyjen säiliöiden sisälle. Valikoimastamme löytyy yli 50 eri tyyppistä ovaalia, pyöreää ja suorakulmaista luukkua, jotka varmistavat nopean, helpon ja kätevän pääsyn säiliöiden sisälle.

tank covers 640x360 (1)

Elintarviketuotannon logiikkaohjaus

Alfa Lavalin hygienialaitteissa hyvä suorituskyky on yhdistetty hellävaraiseen käsittelyyn, jotta herkät ainesosat säilyvät mahdollisimman hyvin ja elintarviketeollisuuden viimeisimpien suuntausten asettamat vaatimukset täyttyvät. Laitteet vastaavat neljään keskeiseen haasteeseen: elintarvikkeiden toimittaminen kuluttajille kilpailukykyiseen hintaan, raaka-aineiden tehokas hyödyntäminen, jätteiden ja päästöjen vähentäminen sekä turvallisten ja hygieenisten elintarvikkeiden toimittaminen.

food logic 640x360

Tuoteluettelo

Alfa Lavalin hygieenisten laitteiden "Close at hand" -tuoteluettelo sisältää tuotesivut, suoritusarvokäyrät, linkit animaatioihin, esitteet ja hinnastot tilausta varten.

Close at hand 2019 - Cover image 640x360
.

CAD-portaali

Lataa tuotemallit Neutral- tai Native CAD -tiedostomuodoissa. Voit myös ladata tuotemalleja kolmiulotteisina PDF-tiedostoina.

 Siirry CAD-portaaliin 

Animaatiot

Lisätietoa tuotteesta ja sen toimintaperiaatteista löydät animaatiosivultamme, jossa voit myös tarkastella tuotetta sisältä päin. 

 

Näytä animaatiot 

Säiliövarusteet

Kymmenen vinkkiä: säiliövarusteet

Tekniset kuvaukset