Hygieeniset liittimet

Kun hygieeniset ja erittäin puhtaat käsittelyjärjestelmät halutaan kytkeä ilman huolta epäpuhtauksista, Alfa Lavalin hygieeniset liittimet ovat varma ratkaisu. Täysin ruostumattomasta teräksestä valmistetut komponentit täyttävät kaikkein tiukimmat pinnanlaatuun, mikrobien ja korroosion kestävyyteen, puhdistettavuuteen, materiaalilujuuteen, tasapaksuisuuteen ja virheettömään hitsaukseen liittyvät vaatimukset. Se varmistaa erinomaisen käyttöasteen, turvallisuuden, luotettavuuden ja tehon meijeri-, elintarvike-, panimo-, pesuaine-, kosmetiikka-, biotekniikka- ja lääketeollisuuden prosesseissa.

hygienic fittings

Hygieeniset liittimet turvaavat prosessin koskemattomuuden ja laadun ja optimoivat järjestelmän turvallisuuden, luotettavuuden ja tehon

  • Sisäpintakäsitellyt helposti puhdistettavat hygieeniset liittimet hygieeniseen tai erinomaista puhtautta edellyttävään käyttöön
  • Laadukas hitsaus varmistaa pintojen sileyden mikä minimoi kuolleiden kulmien ja mikrobikontaminaation riskin
  • Tuotteet täyttävät maailmanlaajuisten hygieniastandardien, kuten ISO 2037, ASME, ASME BPE -mitoitukset, EN 10357-A ja BS 4825, vaatimukset
  • Materiaalitodistukset ovat helposti saatavilla verkosta Alfa Laval FindMyCert -ohjelmiston avulla
  • Alfa Lavalin maailmanlaajuisten jakelukeskusten reaaliaikaisten hälytysten ansiosta varaosien saatavuustilanteen seuraaminen on helppoa

Maailmanlaajuisesti saatavilla olevat Alfa Lavalin hygieeniset liittimet täyttävät kansainvälisten standardien vaatimukset. Putkiliittimet on valmistettu yhdestä ruostumattomasta teräskappaleesta kylmämuokkaamalla, ja muut liittimet taotaan yhdestä ruostumattomasta terästankokappaleesta. Molempien liitintyyppien tuotteet käyvät läpi vaativat laadunvalvontavarmistukset kaikissa valmistusvaiheissa. Niissä tarkistetaan toleranssien tiukkuus, seinämien yhtenäinen paksuus, hitsien tasaisuus, pintaviimeistely ja karkeus.

Saatavana on liitinmuhveja, pantaliittimiä, laippoja, putkikäyriä, T-liittimiä, supistimia, putkia, liittimiä, ankkurilaattoja ja putkien tukijärjestelmiä. Kaikki hygieeniset liittimet ovat ISO 2037-, EN 10357-A- ja BS 4825 -standardien sekä ASME-mittojen mukaiset ja niiden mukana toimitetaan 3.1-materiaalitodistukset. Lisäksi aseptisten ruostumattomasta teräksestä valmistettujen liittimien mukana toimitetaan Alfa Lavalin Q-doc-dokumentaatiopaketti, joka sisältää täydet seurantatiedot kaikista tuotteeseen kosketuksissa olevista osista.

.

Miten hygieeniset liittimet toimivat?

Alfa Lavalin putkiliittimet (putkikäyrät, T-kappaleet ja supistimet) kylmämuovataan haluttuun muotoon putkikappaleesta. Muovausprosessin jälkeen tuotteet kiillotetaan ja puhdistetaan. 

Tuotteeseen kosketuksissa olevat Alfa Lavalin koneistetut liittimet (urosliittimet, linjaliittimet, umpiliittimet/päätytulpat ja pantayhteet) valmistetaan tangosta tai takomalla/tangosta tai takomalla plus putkesta. Hygieeniseen käyttöön tarkoitetut tuotteet koneistetaan yleensä oikealle pintaviimeistelytasolle. ASME BPE -liittimiemme pinta kiillotetaan/sähkökiillotetaan sileäksi ja heijastavaksi. 

Alfa Lavalin laatuprosessit ja laadunvalvonta varmistavat, että tuotteiden kulmat ja pinnat täyttävien standardien vaatimukset, mittavaatimukset (halkaisija, seinämien paksuus ja liitinpituus) ja että kaikki muut liitinosat ovat puhtaita ja hitsausvalmiita.

 

.

Hanki kattava yleiskuvaus                                                                                                                              

 
.
.

Asennusmateriaalien CAD-portaali

Tarvitsetko neutraalimuotoiset tiedostot? Vai natiivitiedostot? Tai ehkä 3D-PDF-tiedostot? Alfa Lavalin CAD-portaalista löydät kaikki tiedostot, joita saatat tarvita osien ja komponenttien hankkimisessa, uusien mallien luomisessa tai suunnitelmien jakamisessa yhteistyökumppaneille. Yksityiskohtaisten CAD-mallien avulla voit arvioida tuotteita helposti. Lataamalla piirrokset 2D- tai 3D-muodossa voit suunnitella optimaalisen hygieenisen prosessin tai järjestelmän itsenäisesti tai kumppanien avustamana.

CAD 640x360
.

Asennusmateriaalien Close at Hand -tuoteluettelo

Käden ulottuvilla: Alfa Lavalin hygieeniset liittimet ja putket tärkeisiin prosessiyhteisiin. Close at Hand -tuoteluettelostamme löydät kaikki tarvittavat komponentit – liitinmuhveista ja putkikäyristä putkiin ja muihin osiin – perusprosesseihin tai korkean puhtausasteen suurta luotettavuutta ja tehoa edellyttäviin prosesseihin. Ratkaisumme auttavat sinua parantamaan turvallisuutta, toimintavarmuutta ja tuottavuutta.

Hygienic fittings series
.

Kasvata liiketoimintaasi. Optimoi nesteenkäsittelyjärjestelmät kestävän kehityksen ehdoilla

Voit parantaa samalla sekä prosessiesi tehokkuutta että ympäristöystävällisyyttä ja varmistaa samalla säädöstenmukaisuuden ja liiketoimintasi menestyksen. Alfa Lavalin Kestävä optimointi -konseptilla voit säästää jopa 80 % energiakuluista ja leikata jopa 90 % veden ja puhdistusaineen kulutuksesta samalla, kun minimoit jätteen määrän. Hyväksi ihmisille. Hyväksi planeetalle. Hyväksy tuottavuudelle.

Sustainable optimizat640
.

Toteuta kestävän kehityksen strategiasi

Säästä enemmän energiaa ja vettä ja pienennä hygieenisten käsittelylinjojen päästöjä. Kuukausittainen Near-uutiskirjeemme kertoo, miten Alfa Laval voi tukea meijeri-, elintarvike-, panimo-, pesuaine-, kosmetiikka- ja lääketeollisuusaloja ympäristöystävällisyyden kehittämisessä. Mikä on hyväksi ihmisille ja planeetalle, on hyväksi myös yrityksellesi.

near subscribtion