Sterile filtration module

Alfa Laval Beer Sterile Filtration (BSF) -moduuli suodattaa oluttasi niin, että saavutat 100 % bakteerien säilymisen ilman termistä hajoamista - eikä se vaikuta tuotteen makuun. Tämä on ainutlaatuisen kalvosuodatustekniikan ja Sartorius-suodatuskasettien ansiota.

Sterile beer filtration system

Meidän olutsuodattimemme tarjoaa hellävaraisen käsittelyn ja taatun maun

  • Suodatus mikro-organismien täydellisellä poistamisella, joka voi vaikuttaa oluen laatuun ja makuun ilman termistä hajoamista
  • Alhainen happikeräytymä käynnistysvaiheessa ja lähellä nollaa oleva tuotehävikki
  • Maksimaalinen prosessiturvallisuus
  • Helppokäyttöinen olutsuodatus
  • Helppo integroida olemassa oleviin tuotantolinjoihin
Steriili suodatus optimaalisella turvallisuudella: Parhaan mahdollisen turvallisuuden varmistamiseksi jokainen Beer Sterile Filtration -mikrokasetti on sertifioitu ja olutsuodatusjärjestelmä suorittaa eheystarkastuksen ennen erän käsittelyä. Puskurisäiliötä ei tarvita, joka tarkoittaa pientä jalanjälkeä, joka säästää arvokasta tilaa.
.
Beer filtration process chart

Täydellinen oluen steriili suodatusratkaisu

Tarjoamme täydellisiä järjestelmiä steriiliin oluen suodatukseen, mukaan lukien oluen esi- ja steriilisuodatus, CIP ja veden suodatus sekä kaasujen steriili suodatus. Suodatusjärjestelmät on suunniteltu erityisesti maksimoimaan Sartorius-steriilien suodatuskasettien suorituskyky.

Näihin järjestelmiin kuuluu esisuodatusvaihe Sartorius-syväsuodatuskaseteilla, jotka maksimoivat olutmäärän, joka kulkee steriilien suodatuskasettien läpi ja lisää tuottavuutta.

Kirkas olut suodatetaan aluksi Sartorius-syväsuodatuspatruunoilla, joiden nimellinen retentioaste on 0,65 μm, mitä seuraa steriili olutsuodatusvaihe käyttäen Sartocool®-suodatuskasetteja, joiden absoluuttiset retentioarvot ovat joko 0,45 μm tai 0,65 μm. Mikro-organismien poistamisen jälkeen olut reititetään suoraan täyteaineeseen.

Alfa Lavalin oluen steriilit suodatusjärjestelmät on optimoitu oluen esisuodatuksen ja steriilien suodatuspatruunoiden tehokkaaseen CIP-menetelmään. Nämä puhdistetaan ja regeneroidaan säännöllisesti tavanomaisilla kaustisilla liuoksilla. Täydellinen olutsuodatusjärjestelmä sisältäen patruunat steriloidaan kuumalla vedellä. Vesi- ja CIP-nesteet, jotka joutuvat kosketuksiin steriilien suodatuspatruunoiden kanssa, esisuodatetaan siten, että pystytään poistamaan mahdolliset patruunat, joissa on hiukkasia.

Järjestelmä integroi steriilien kaasujen tarjontaa eheyden testaamiseen ja minimoi oluen tappiot tuotannon alussa ja lopussa. Koko oluen suodatusjärjestelmää ohjataan automaattisesti parhaan mahdollisen prosessisuhteen varmistamiseksi sekä luotettavuudessa, turvallisuudessa ja oluentuotannossa mahdollisimman pienin kustannuksin.


.

Beer Sterile Filtration Module (BSF)

Suorituskykyinen, täydellinen ja täysin automatisoitu oluen steriili suodatusmoduuli suurille panimoille maksimaalisen suorituskyvyn ja lyhimpien mahdollisten käyttökatkosten saavuttamiseksi.

BSFmodule 640x360
.

Beer Sterile Filtration Mini Module (BSF Mini)

Pienikokoinen manuaalinen olutsteriilisuodatinmoduuli, joka on suunniteltu pienpanimoille.

BSF Mini 640x360
.

Pyydä tarjous

Mistä sovelluksista tai käyttökohteista olet kiinnostunut? *

Tietosi tallennetaan ja käsitellään tietosuoja- ja yksityisyyskäytäntömme mukaisesti.