Aldox Core

Alfa Laval Aldox™ Core antaa -ilmanpoistojärjestelmä toimii huipputeholla heti toimituksen ja asennuksen jälkeen – ja vähäisellä investoinnilla. Enää ei tarvita kalliiksi käyviä ja aikaa vieviä sisäänajo- sekä käyttöönottoprosesseja. Minimoit omistamisen kokonaiskustannukset kustannustehokkaan toiminnan ja ylläpidon ansiosta.

阿法拉伐 Aldox™Core水脱氧系统

Oluen ja juomien ilmanpoistoratkaisut

  • Kalliita paineastioita ja tyhjiöpumppuja ei tarvita. Tilaa ja käyttökustannuksia säästyy.
  • Standardoitu plug-in-suunnittelukonsepti varmistaa kustannustehokkaiden ilmanpoistoratkaisujen nopean toimituksen.
  • Esiasennetut runkoon asennettavat järjestelmät vaativat vain vähän asennustyötä käyttökohteessa.
  • Tehdastestatut yksiköt säästävät käyttöönottoaikaa, joten voit saada ne toimimaan nopeasti.
  • Automatisoidut ohjausjärjestelmät auttavat lisäämään tehokkuutta, vähentämään tarkastustarvetta ja minimoimaan tuotehäviöt.
Oluen ja juomien puhdistusratkaisut: Alfa Laval Aldox™ -ilmanpoistojärjestelmät ovat olleet jo pitkään suosituin tekniikka korkealaatuisen, hapettoman veden tuottamiseksi panimoille ja virvoitusjuomien valmistamiseen. Ilmanpoistoratkaisujen valikoima sisältää nyt esisuunnitellun, toimitusvalmiin Aldox™ Core -mallin. Saat kaiken ilmanpoistoprosessin tietotaitomme edut tavanomaisiin käyttöolosuhteisiin valmiiksi säädettyjen ja tehtaalla testattujen asetusten avulla.
.

Kuinka ilmanpoistojärjestelmämme toimii?

Aldox™ Core -järjestelmät ovat itsenäisesti toimivia ilmausmoduuleja, jotka on esiasetettu, esikoottu ja testattu tehtaalla ennen toimitusta.

Aldox™ -kolonni poistaa happea tulevasta vedestä, joka johdetaan kolonnin yläosan nestejakajan kautta. Suuri hapen desorptio saavutetaan käyttämällä hiilidioksidia strippauskaasuna pakatussa kerroksessa ilmakehän paineessa. Erityisesti kehitetty sisäinen pakkausmateriaali maksimoi mahdollisen pinta-alan, jossa neste ja kaasu voivat olla kosketuksissa toisiinsa.

Poikkeuksellisen tehokas hapenpoisto

Tämä ilmanpoistotekniikka poistaa hapen tehokkaasti erittäin alhaisella kaasunkulutuksella. Vähintään 95 % kolonniin tulevasta strippauskaasusta liuotetaan veteen, mikä vähentää lisähiilihapon tarvetta sellaisilla tuotteilla kuin korkeapainoinen sekoitettu olut. Lähes happivapaa vesi kerätään kolonnin alaosaan.

Automaattinen ilmanpoisto

Aldox™ -ydinjärjestelmät ovat täysin automatisoituja. PLC hallitsee kaikkia toimintoja vikasuojatun järjestelmän valvonnassa. Operaattorit valitsevat selkeästi määrityt toiminnot helppokäyttöisen värillisen kosketuspaneelin avulla.

Laitteet on myös suunniteltu paikalla tapahtuvaa puhdistusta varten. Kaikki komponentit on valmistettu täysin elintarviketeollisuuden määräysten mukaisesti. Kaikki prosessinesteiden kanssa kosketuksissa olevat osat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja laitteessa on lämmönkestävät tiivisteet.

.

Tuotemallit

Ilmanpoisto alhaisilla kustannuksilla ja suurimmalla mahdollisella teholla

  • Aldox™ -SBD on tarkoitettu yksinomaan ilmanpoistoon.
  • Aldox™ -SAD yhdistää ilmanpoiston jäähdyttämiseen.
  • Aldox™-SPD on tarkoitettu ilmanpoistoon, pastörointiin ja jäähdytykseen.

Lisätietoja

Lue tuote-esite, jotta saat lisätietoja ALDOX™ Core -käyttökohteista, toimintaperiaatteista, eduista ja teknisistä tiedoista.

Alfa Laval Brewery Solutions
.

Pyydä tarjous

Mistä sovelluksista tai käyttökohteista olet kiinnostunut? *

Tietosi tallennetaan, ja niitä käsitellään yksityisyys- ja tietosuojakäytäntöjemme mukaisesti.