Carboblend

Alfa Laval Carboblend on todistettavasti hyvin toimiva sekoitus- ja hiilihapotusjärjestelmä juomateollisuudelle. Karbonointijärjestelmä (> 200 onnistunutta asennusta maailmanlaajuisesti) tarjoaa jatkuvan, tarkan yhdistelmän oluen, virvoitusjuomien ja muiden juomien sekoittamiseen ja hiilihapottamiseen.

Carbonation system for blending and carbonation

Oluen karbonointikone kehitettiin yhteistyössä panimoteollisuuden kanssa

  • Erinomainen sekoitus-/hiilihapotustarkkuus
  • Tehokas hiilidioksidin liuotus
  • Tilaa säästävästi kompakti ja monipuolinen ja mukautuu erilaisiin prosessivaatimuksiin
  • Automaattinen prosessinohjaus vaatii vähemmän työvoimaa
  • Vakaa ja luotettava toiminta ja alhainen huoltotarve pitkälle käyttöajalle
Oluen karbonointilaite kootaan tehtaalla valmiiksi ja se on suunniteltu CIP:lle. Hiilihapotusjärjestelmä noudattaa elintarviketeollisuutta koskevia määräyksiä, mikä tarkoittaa sitä, että kaikki prosessoitavan nesteen kanssa kosketukseen joutuvat oluen karbonaattorin komponentit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, jossa on lämmönkestäviä tiivisteitä.
.

 

 

Sekoittaminen - Miten hiilihappoa käytetään sekoittamiseen

 
CARBOBLENDTM-olutkarbonointilaitteessa sekoittaminen suoritetaan säätämällä jatkuvasti nesteiden, kuten oluen ja veden virtauksen suhdetta. Kun olutkarbonaatiojärjestelmää käytetään sekoittamiseen, sekoitussuhde valitaan etupaneelista. Mikroprosessori vastaanottaa jatkuvia tietoja virtausmittareista olut- ja vesi-/olutlinjoissa ja säätää veden/oluen linjan säätöventtiilin nykyisen sekoitussuhteen ylläpitämiseksi tarkasti. Vaihtoehtoisesti tunnistettujen ja vaadittujen ominaisuuksien, kuten alkoholipitoisuuden tai alkuperäisen rehun ominaispainon ja lopputuotteiden käyttöpainikkeet. Vastaava sekoitussuhde lasketaan automaattisesti ja sitä käytetään sen sijaan. 
 
 

Hiilihapottuminen - Oluen karbonointijärjestelmän käyttö

 
CO2 injektoidaan suoraan tuotelinjaan käyttämättä mitään huokoista levyä tai sintterikynttilää. Erityisesti suunniteltu sekoitin/kiihdytin varmistaa sen, että CO2 liukenee nopeasti tuotteeseen turbulentin virtauksen ja kohonneen paineen yhdistelmässä. Sekoittimen jälkeen analysaattori tarkistaa hiilihapotetun tuotteen CO2-pitoisuuden. Säätöventtiili säätelee CO2:n virtausta ylläpitääkseen tasaisen CO2-pitoisuuden tuotteessa. PLC valvoo laitoksen toimintaa. Vikasietoinen järjestelmä seuraa toimintaa jatkuvasti.

 

Esite

Lataa esite ja lue lisää Carboblend-olutkarbonointikoneen tehokkuudesta, eduista, käytännöllisyydestä ja teknisistä yksityiskohdista.

Boston Beer case 640x360
.

Pyydä tarjous

Mistä sovelluksista tai käyttökohteista olet kiinnostunut? *

Tietosi tallennetaan, ja niitä käsitellään yksityisyys- ja tietosuojakäytäntöjemme mukaisesti.