Alfa Laval PureBallast 3 on IMO:n ja Yhdysvaltojen rannikkovartioston tyyppihyväksymä painolastiveden käsittelyjärjestelmä. Energiatehokkaan järjestelmän suorituskyky on erinomainen kaikilla vesialueilla, joten se soveltuu käyttöön sekä sisävesillä että murto- ja merivedessä. Järjestelmä sopii mainiosti myös sameisiin vesiin. Sitä voidaan käyttää täydellä virtausteholla, vaikka veden UV-läpäisevyys olisi vain 42%.

Luotettava painolastiveden käsittely 

PureBallast 3 on johtava painolastiveden käsittelyjärjestelmä, jonka avulla aluksesi voi kulkea vapaasti vesistöstä toiseen. Alfa Lavalin vahva maailmanlaajuinen toimitus- ja huoltoverkosto varmistaa, että voit luottaa järjestelmään täysin. Alfa Lavalin IMO:n ja Yhdysvaltojen rannikkovartioston tyyppihyväksymien PureBallast 3 -ratkaisujen tuotevalikoima on kattava. Tarjolla on esimerkiksi Ex-järjestelmiä ja pienemmille aluksille tarkoitettuja pienikokoisia järjestelmiä..

Verraton suorituskyky kaikissa vesissä

PureBallast 3. biologinen desinfiointikyky on erinomainen kaikissa vesissä, niin sisävesissä kuin murto- ja merivedessäkin. Se selviytyy nestemäisessä olomuodossa olevasta vedestä myös jäätävissä olosuhteista. Järjestelmää voi käyttää täydellä virtausteholla, vaikka veden UV-läpäisevyys olisi vain 42%. Järjestelmä toimiikin tavallisesti vain 50%:n toimintateholla – täyttä tehoa käytetään vain tarvittaessa.

Yksinkertainen toiminta ilman kemikaaleja

PureBallast 3 on täysin suljettu ja täysautomaattinen painolastivesiputkistoon integroitava järjestelmä. Sen käyttöä varten ei tarvita suoloja tai kemikaaleja edes sisävesissä. Koska järjestelmä ei käytä mitään lisäaineita eikä tuota mitään jäännösaineksia, sitä käytettäessä ei tarvitse annostella mitään eikä alukseen tarvitse asentaa mitään erityisiä säiliö- tai ilmanvaihtoratkaisuja.

Tilaa säästävä linjaan kytkettävä rakenne

PureBallast 3 on linjaan kytkettävä järjestelmä, jonka tärkeimmät osat (suodatin ja reaktori) yhdistetään painolastivesiputkistoon. Järjestelmän asennusmahdollisuudet ovat joustavat ja sen tilan tarve on vähäinen, mikä on erityisen tärkeää jälkiasennuksissa. Myös Ex-mallien asennus on yksinkertaista, sillä virtalähde voidaan sijoittaa pois vaara-alueelta.

Kokemukseen perustuva

Alfa Laval on pätevin ja kokenein painolastivesien käsittelyjärjestelmien toimittaja. Meillä on yli vuosikymmenen kokemus tästä tekniikasta, ja olemme sekä asentaneet että jälkiasentaneet useampia käsittelyjärjestelmiä kuin kukaan muu alan toimija. Nykyinen ratkaisuvalikoimamme kattaa kaikki asennus- ja jälkiasennustarpeet, ja tuotantomme on mitoitettu kykeneväksi vastaamaan tulevien vuosien merkittävään kysynnän kasvuun.

Erinomainen tuki maailmanlaajuisesti

PureBallast 3 on viisas valinta. Se täyttää käsittelyjärjestelmille vaaditut säädökset ja lisäksi saatavana on järjestelmän kestävyyden varmistavia huoltopalveluja. Alfa Lavalin maailmanlaajuisen huoltoverkoston ratkaisut turvaavat järjestelmän suorituskyvyn ja arvon pitkälle tulevaisuuteen.

Tukemme näkyy heti alkuvaiheissa, sillä tarjoamme asennuksen valvontapalveluja ja myös uudelleenkäyttöönottopalveluja pitkään seisoneille järjestelmille. Järjestelmän käyttöaikana käytettävissäsi ovat esimerkiksi toimivuuden varmistavat kalibrointi- ja suoritustehoseurantapalvelut. Asiantuntijamme ovat helpottaneet palvelujen valintaa kokoamalla niitä edullisiksi asennus- ja huoltopaketeiksi, joiden perusteella Alfa Laval -huoltosopimuksen kokoaminen onnistuu vaivatta

Lue lisää PureBallast-järjestelmästä

 PureBallast 3 sivusto  

 

Toiminto

Tehostettu UV-käsittely

Alfa Laval PureBallast 3.1 on tehokas ratkaisu kaikkeen painolastiveden käsittelyyn. Pieneen tilaan mahtuvan ja virrantarpeeltaan vähäisen järjestelmän biologinen desinfiointiteho on todella vakuuttava. Järjestelmä käyttää yhdessä Wallenius Water AB:n kanssa kehitettyä tehostettua UV-käsittelytekniikkaa, jossa ei ole lisätarvetta suoloille tai kemikaaleille.

Biologinen desinfiointi

Pääkäsittelyprosessina on tehostetun UV-reaktorin avulla tehtävä biologinen desinfiointi. Reaktorin sisärakenne on optimoitu niin, että virtausturbulenssi on suuri ja UV-annostus saadaan keskitettyä tehokkaasti. Reaktorin keskipaineisissa UV-valoissa on erityisesti tätä käyttötarkoitusta varten suunnitellut, synteettisestä kvartsista valmistetut valoputket.

Ainutlaatuiset valoputket päästävät valon läpi tavallista laajemmalla aaltopituusvälillä, joten desinfioivan UV-valon määrä on tavallista suurempi. Tällä ja reaktorin sisärakenteella varmistetaan, että UV-annostus on optimaalinen ja virrankulutus pysyy pienenä.

Suodatus

Järjestelmässä käytetään reaktorikäsittelyn tukena biologista desinfiointia edeltävää suodatusratkaisua, joka estää isompien organismien ja hiukkasten sisäänpääsyn. Suodatus parantaa käsittelytehoa erityisesti sameissa vesissä rannikko- tai sisävesialueilla.

Tehokas suodatusrakenne yhdistettynä reaktorikäsittelyyn mahdollistaa järjestelmän käytön täydellä virtausteholla niin sisävesissä kuin murto- ja merivedessä, vaikka veden UV-läpäisevyys olisi niinkin alhainen kuin 42%.

Järjestelmän kokoonpano

PureBallast 3.1 on suunniteltu joustavasti muokattavaksi ja pieneen tilaan mahtuvaksi. Käsittelyvaiheet yhdistetään painolastivesiputkistoon linjastonsisäisiksi osiksi. Järjestelmän muut komponentit ovat tukijärjestelmiä, jotka voi sijoittaa vapaasti.

Käsittelykomponentit

  • Suodatin
  • Reaktori

Tukikomponentit

  • Lampun käyttöpaneeli
  • Puhdistusyksikkö (CIP)
  • Ohjauspaneeli

Saatavana on lukuisia järjestelmän alukseen integroimisessa auttavia lisävarusteita, kuten vastahuuhtelupumppuja, virtausmittareita sekä näytteenotto- ja venttiilipaketteja.

Tiloiltaan rajoitettuihin pienempiin aluksiin (kuten offshore-lauttojen huoltoveneisiin) PureBallast 3.1 voidaan toimittaa alustalle asennettuna moduulina.

Yhteydenottopyyntö

Tarjouspyyntö PureBallast 3.1

Yhteydenoton aihe