Pharma-line

Pharma-line on lääke- ja biotekniikkateollisuuden käyttöön suunniteltu korkealaatuinen putkilämmönvaihdin. Vuotamaton muotoilu ja sileä pintakäsittely suojaavat likaantumiselta, joten lämmönvaihdin sopii ihanteellisesti täydellistä hygieniaa edellyttävään käyttöön, kuten injektioon käytettävän veden (WFI) ja puhdistetun veden (PW) lämmitykseen ja jäähdytykseen ja sekä tuotteen lämmitykseen ja jäähdytykseen. Lisäksi putkilämmönvahdin voidaan asentaa lattialle, seinälle tai kattoon ja se täyttää USP- ja cGMP-vaatimukset.

Pharma-line shell and tube heat exchange equipment for pharma

Oikea teknologia lääkealan vesijärjestelmiin

  • ASME BPE -standardin vaatimukset ylittävä hygieeninen muotoilu
  • Kattava digitaalinen dokumentaatio
  • Asennusta ja käyttöä helpottavat ainutlaatuiset ominaisuudet
  • CGMP-vaatimuksista perillä oleva toimitusketju
  • Yksiköitä varastossa toimitusvalmiina

Pharma-line-putkilämmönvaihdin on suunniteltu toimimaan jopa 15 baarin paineessa ja 200 °C:n toimintalämpötilassa. Se on helppo tyhjentää ja puhdistaa, ja siinä on myös vuototunnistusratkaisu. Tuotepuoli on täysin tyhjennettävissä ilman kuolleita kulmia ja myös apulaitepuolella on ilmaus- ja tyhjennysvalmius. Hygieenisen putkilämmönvaihtimen vakiotoimitukseen sisältyy myös korkealaatuinen dokumentaatiopaketti.

Pharma-line-putkilämmönvaihdinmallisto

Pharma-line-putkilämmönvaihtimet ovat saatavana sekä vakiomallisina että räätälöityinä. 

Vakiomallisto: Pharma-line S on saatavana PED- ja TSG (Kiina) -paineastiatyypitettynä. Saatavana 33 valmiiksi määritettyä mallia, jotka sisältävät kattavan dokumentaation. Osa malleista on saatavana heti varastosta toimitettuna. 

Räätälöity mallisto: Pharma-line P on saatavana PED-, TSG (Kiina)- ja ASME-paineastiatyypitettynä. 

Toiminto

.

 

Pharma-line-putkilämmönvaihtimen kaksoispäätylevyrakenne eliminoi riskin tuotteen sekoittumisesta (lämmitys- tai jäähdytys)väliaineeseen. Tuoteaine virtaa saumattomien putkien läpi ja väliaine ristivirtaa näiden putkien ympäri kierrettyjen putkien läpi, koteloinnin sisällä. Epätodennäköisessä vuototapauksessa kumpikin neste on helppo havaita silmämääräisesti. Laitteissa on asennusta helpottavat hitsatut nosto- ja asennusliittimet.

Sinua saattaa kiinnostaa myös...

Pharma-line Point of Use

Kompakti putkilämmönvaihdin, joka on suunniteltu käyttöpistejäähdytykseen lääkealan vesijärjestelmissä. Pharma-line Point of Use on suunniteltu pysymään hygieenisenä, vaikka sitä ei käytettäisi.

pharma-line-point-of-use-pneumatic-front 640x360

Säiliön pesulaitteet

Oikeanlainen säiliön puhdistuslaite voi lyhentää käyttökatkojen kestoa merkittävästi ja vähentää veden, pesuaineiden, energian ja muiden resurssien kulutusta. Laitteemme on suunniteltu myös lisäämään laitoksen turvallisuutta poistamalla säiliöiden manuaalisen pesun ja ahtaissa tilojen työskentelyn tarve.

rotary jet heads 640x360

Compabloc Free Flow

Kompakti lauhdutin, joka erittäin suuri lämmönsiirtoteho on suunniteltu erityisesti lääketeollisuuden tarpeisiin ja modernin lääkeaineiden tuotannon korkeisiin hygieniavaatimuksiin. Lue lisää tältä sivulta.

阿法拉伐 Compabloc Free Flow 紧凑型冷凝器-Alfa Laval Compabloc Free Flow compact condenser

Tuoteluettelo

Alfa Lavalin hygieenisten laitteiden "Close at hand" -tuoteluettelo sisältää tuotesivut, suoritusarvokäyrät, linkit animaatioihin, esitteet ja hinnastot tilausta varten.

Close at hand 2019 - Cover image 640x360

CAD-portaali

Lataa tuotemallit Neutral- tai Native CAD -tiedostomuodoissa. Voit myös ladata tuotemalleja kolmiulotteisina PDF-tiedostoina.

 Siirry CAD-portaaliin 

Lämmönvaihtimet

Tekniset kuvaukset