E-PowerPack

Alfa Laval E-PowerPack muuntaa hukkalämmön suoraan puhtaaksi sähköksi, mikä parantaa merialuksille plug-and-play-tehokkuutta kestävyysvaatimusten täyttämiseksi. Tämä Organic Rankine Cycle (ORC) -tekniikkaan perustuva kompakti ja helposti asennettava moduuli voi hyödyntää monia erilaisia kaasumaisia ja nestemäisiä lämmönlähteitä aluksella. Se tarjoaa siten pakettiratkaisun, joka laskee polttoainekustannuksia, vähentää päästöjä ja pienentää hiilijalanjälkeä.

Alfa Laval E-PowerPack 200kW

Tehosta energiansäästöä ja varmista vaatimustenmukaisuus

  • Muunna aluksen hukkalämpö suoraan sähköksi
  • Paranna polttoainetehokkuutta
  • Pienennä päästöjä ja hiilijalanjälkeä
  • Paranna energiatehokkuusindeksiä (EEDI/EEXI)
  • Paranna hiili-intensiteetin indikaattoria (CII)

E-PowerPack on mullistava edistysaskel merenkulun vastuullisuudessa. Se muuttaa hukkalämmön korkean ja matalan lämpötilan lähteistä vapaasti käytettäväksi sähköksi. Moottorin pakokaasun lämmön osuus poltetun polttoaineen energiasta on 50 %, ja lisää energiaa voidaan ottaa talteen esimerkiksi vaipan jäähdytysvedestä tai ylimääräisestä höyrystä, jota syntyy siirtymisestä vähärikkiseen polttoaineeseen.

Polttoaineenkulutusta, päästöjä ja hiilijalanjälkeä pienentävä E-PowerPack tarjoaa kustannuksia säästävän työkalun kestävän kehityksen vaatimusten täyttämiseen. Käytettävästä polttoaineesta riippumatta se parantaa sekä EEDI/EEXI- että CII-arvoa. Näin alukset voivat saavuttaa tarvittavan indeksin ja säilyttää hyvän luokituksen pidempään.

Kompaktit ja modulaariset E-PowerPack-yksiköt, joiden nettosähköteho on jopa 100 tai 200 kW, voidaan yhdistää suureksi järjestelmäksi.

Asiakirjat

Palvelut

Käynnistys

  • Asennuksen valvonta
  • Käyttöönotto

Huolto

  • Varaosat

Tuki

  • Vianmääritys

Huolto ja tuki 24/7

Marine_Service_AL_640x360_6.jpg

Ota meihin yhteyttä missä ja milloin tahansa:

+46 4636 7700
marine.service@alfalaval.com

Tuotejulkaisu

E-PowerPack launch 640x360.jpg

Alfa Laval E-PowerPack -julkaisuwebinaarin nauhoite on nyt katsottavissa. Tutustu tähän merenkulun kestävän kehityksen mullistavaan edistysaskeleeseen, joka muuntaa hukkalämmön sähköksi. Alfa Lavalin testaus- ja koulutuskeskuksen lähetyksessä asiantuntijat Danny Ingemann, Jean Charles Lecuyer ja Dimitrios Kampanis kertovat, miten E-PowerPack-tekniikka toimii ja miksi se parantaa EEDI/EEXI- ja CII-arvoja. Tutustu siihen, miten voit tehostaa energiansäästöä ja varmistaa vaatimustenmukaisuuden.

 

Katso

Toiminta

Organic Rankine Cycle (ORC) -tekniikka – Alfa Laval E-PowerPack

 

E-PowerPack muuttaa Organic Rankine Cycle (ORC) -tekniikan avulla hukkalämmön puhtaaksi sähköksi. Neste-kaasufaasimuutoksen avulla se voi tuottaa sähköä sekä korkean että matalan lämpötilan lämmönlähteistä. Tutustu ORC-tekniikkaan Dimitrios Kampanisin opastamana.

 

 

 

 

 

 

 

Esittelyssä Alfa Laval E-PowerPack – mullistava edistysaskel merenkulun vastuullisuudessa

Kun meriteollisuus pyrkii vähentämään hiilidioksidipäästöjä, Alfa Laval kehittää eturintamassa tekniikoita sen toteuttamiseksi. Nyt ensimmäinen monista uusista energiaratkaisuista on toteutumassa: Alfa Laval E-PowerPack. E-PowerPack, joka muuntaa hukkalämmön suoraan sähköksi, vähentää polttoaineenkulutusta ja CO2-päästöjä. Se on yksinkertainen, kustannuksia säästävä työkalu uusien kestävyysvaatimusten täyttämiseksi.

Alfa Laval E-PowerPack 200kW

Ota meihin yhteyttä

Nämä tiedot tallennetaan ja käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.