AC

AC-sarjan lämmönvaihtimissa käytetyn Alfa Lavalin joustavan DynaStatic-jakelujärjestelmän ansiosta asiantuntijamme voivat optimoida lämmönvaihtimen kylmäaineen jakelun omien tarpeidesi ja valitsemasi kylmäaineen mukaiseksi ja varmistaa näin haihdutuksen erinomaisen termisen suorituskyvyn. Yhdessä ainutlaatuisten epäsymmetristen FlexFlow-kanavalevyjen kanssa tämä varmistaa maksimaalisen järjestelmän tehokkuuden.

al bhe ac right

Monipuolinen AC-sarja

  • DynaStatic ja FlexFlow varmistavat optimaalisen kondensaation ja haihdutuksen kaikissa käyttökohteissa käytetystä kylmäaineesta riippumatta
  • Haihdutuskäytössä AC-yksikköjen kapasiteetti on laaja 5–1 000 kW
  • Aito kylmäaineen kaksoispiirijärjestelmä kolmen väliaineen käyttömahdollisuudella kahdella kompressorilla
  • Suuren paineenkestokyvyn ansiosta jakelijalla varustettuja AC-yksiköitä voi käyttää myös lauhduttimina käänteisissä järjestelmissä
  • Saatavana 32–60 baarin suunnittelupaineille samassa kompaktissa koossa ja runko- tai pulttimitoitusta muuttamatta
Integroidun mutta joustavan DynaStatic-jakelujärjestelmän ansiosta Alfa Lavalin juotetut AC-lämmönvaihtimet toimivat tehokkaasti sekä haihdutus- että lauhdutuskäytössä. Monessa tapauksessa suorituskyky voi olla jopa 20–40 % vastaavaa jakelujärjestelmätöntä lämmönvaihdinta tehokkaampi. Se antaa monia merkittäviä etuja sekä käänteisiin järjestelmiin että sulatukseen keskittyviin järjestelmiin. Alfa Laval on suunnitellut AC-malliston erityisesti ilmanvaihto-/jäähdytysjärjestelmien jäähdytyskäyttöä ja lämpöpumppukäyttöä silmällä pitäen. Malliston yksiköiden yleisiä käyttökohteita ovat veden tai glykolin jäähdyttämiseen käytettävät kuivahöyrystysjärjestelmät, vedestä lämpöä poistavat tai siihen ohjaavat lauhdutinjärjestelmät sekä säästöyksikkö-, alijäähdytin- ja höyrystinjärjestelmät.

Alfa Laval AC65 – kokonaistehokas ratkaisu asuinrakennusten lämpöpumppujärjestelmiin

AC65 on uuden sukupolven lämmönvaihdin, jonka lämpöteho, kehitystehokkuus ja prosessitehokkuus ovat omiaan suurten volyymien lämpöpumppumarkkinoille. Yksikön verraton laatu ja poikkeuksellinen suorituskyky on saavutettu minimaalisen pienellä kylmäainemäärällä, joten se sopii ihanteellisesti R290:n kaltaisille alhaisen GWP-tason kylmäaineille.

AC65 vignette

Alfa Laval AC540 -tuoteperhe – optimoitu alhaisen GWP-tason kylmäaineille

Huoli ympäristöstä muuttaa kylmäaineiden maailmaa nopeasti, mikä on tuonut mukanaan haasteen saavuttaa entistä parempi tehokkuus uuden sukupolven ilmaston lämpenemispotentiaaliltaan (GWP) alhaisilla kylmäaineilla, kuten R32:lla ja hiilidioksidilla. Alfa Laval on vastannut LVI-alan lukuisiin uusiin haasteisiin kehittämällä juotettujen lämmönvaihtimien AC540-tuoteperheen, jonka mallit ovat optimoitavissa valitsemaasi kylmäainetta varten.

AC540 heat exchanger

Helppo tapa vähentää energiakustannuksia ja parantaa energiatehokkuutta

Hyvitys vanhasta laitteesta on vasta alkua – vaihto-ohjelman tuomat pitkän aikavälin kustannussäästöt voivat tapauskohtaisesti muodostua erittäin merkittäviksi. Alfa Lavalin innovatiivinen lämmönvaihtotekniikka parantaa merkittävästi prosessien energiatehokkuutta. Se tarkoittaa huomattavasti alhaisempaa tehonkulutusta ja hiilidioksidipäästöjä sekä merkittäviä huojennuksia pitkän aikavälin käyttökustannuksiin.

re-made-to-matter-vignette-BHEv3

Pääkäyttökohteet

Ilmastointilaitteet ja jäähdyttimet

Kuten malliston AC-nimi ehkä jo kertookin, se on optimoitu ilmanvaihto- ja jäähdytysjärjestelmien jäähdytyskäyttöä varten.

brazed air conditioning640x360

Lämpöpumput

Alfa Lavalin juotettuja lämmönvaihtimia voi käyttää lauhduttimina, säästöyksikköinä, haihduttimina ja monessa muussa käytössä.

brazed heat pumps640x360

Toiminta

DynaStatic-jakelujärjestelmän sisältävät AC-sarjan juotetut levylämmönvaihtimet on suunniteltu optimoitaviksi yksiköiden käyttötarkoituksen mukaan. Järjestelmä on suunniteltu tuottamaan väliaineen vastavirtaus mutta se voidaan määrittää myös samanaikaisen virtauksen järjestelmäksi.

Tutustu tarkemmin katsomalla animaatio.

Ainutlaatuiset ominaisuudet parantavat suorituskykyäsi

Alfa Lavalilla on yli 80 vuoden kokemus lämmönsiirron innovaatiosta, ja se osaa tarjota suorituskykyiset ratkaisut kaikkiin sovelluksiin. Asiantuntijamme kehittävät jatkuvasti uusia innovaatioita, jotka parantavat AC-malliston juotettujen levylämmönvaihtimiemme suorituskyvyn varmuutta ja tehokkuutta.

DynaStatic

Joustava kylmäaineen jakelu

Tällä uraauurtavalla tuotantomenetelmällä voit räätälöidä sijoittelun, koon ja tuloaukkojen lukumäärän juuri sinun käyttötarkoituksiisi sopiviksi, mikä varmistaa tuotteillesi optimaalisen kylmäaineen jakelujärjestelmän. Tuloksena on suurempi tehokkuus ja joustavuus käyttää matala-GWP-kylmäaineita.

PressureSecure icon

PressureSecure

Verraton vahvuus vaativiinkin tehtäviin

Innovatiiviset levymallimme tukevat laajinta korkean lämpötilan ja korkean paineen sovellusten valikoimaa. Laitteet voivat käyttää ohuempia levyjä ja vähemmän levyjä, mikä tarkoittaa vähemmän raaka-ainetta, pienempää energiankulutusta ja kylmäaineen täyttöä sekä pidempää laitteiden käyttöikää.

 

Flex flow icon

FlexFlow™

Erinomainen lämpötehokkuus

Alfa Lavalin patentoitu epäsymmetrinen levy on yksi monista ainutlaatuisista innovaatioista, jotka antavat sinulle parempaa lämpötehokkuutta optimoidun painehäviön ja lisääntyneen turbulenssin ansiosta. Tuloksena on paitsi energiankulutuksen myös kylmäaineen määrän ja raaka-aineiden väheneminen.

IceSafe

Hallittu, turvallinen jäätyminen

Voimme tarvittaessa toimittaa levylämmönvaihtimia, jotka on suunniteltu mahdollistamaan jääkiteiden muodostuminen tietyissä käyttöolosuhteissa, mutta ei herkille alueille. Tämä takaa sekä luotettavan suorituskyvyn että pitkän käyttöiän.

REF futurure icon

REFuture

Tulevaisuutta tukeva sijoitus huomisen kylmäaineisiin

Innovatiivisena toimijana luonnollisten kylmäaineiden ratkaisujen kehittämisessä Alfa Laval tuo vuosien kokemuksen tuotteista, jotka mahdollistavat uuden sukupolven ja matala-GWP-kylmäaineiden käytön kestävän kehityksen tavoitteiden ja mahdollisten lainsäädännöllisten vaatimusten täyttämiseksi.


Oikean Alfa Laval AC -lämmönvaihtimen valitseminen

Alfa Lavalin juotettujen levylämmönvaihtimien AC-mallisto koostuu eri enimmäissuunnittelupaineille ja eri kylmäaineille optimoidusta neljästä eri mallista:

  • AC-yksiköt – enintään 32 bar
  • ACH-yksiköt – enintään 45 bar
  • ACK-yksiköt – enintään 49 bar
  • ACP-yksiköt – enintään 60 bar

Alfa Lavalilla on tarjolla opastusta ja hyödyllisiä työkaluja, jotka auttavat valitsemaan varmasti omaan käyttöösi parhaiten sopivan mallin. Aloita tutustumalla tuoteoppaaseemme. Se on vuorovaikutteinen opas, joka on suunniteltu auttamaan löytämään itsellesi sopivin ratkaisu nopeasti.

Katso tuoteopasta


.

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää juotettujen ja fuusiotekniikalla valmistettujen levylämmönvaihtimien valikoimastamme? Etsimme yhteistyössä kanssasi tarpeisiisi parhaiten sopivan mallin.

Nämä tiedot tallennetaan ja käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.