spirals UF 1920x400

Ainutlaatuiset ominaisuudet auttavat ratkaisemaan vaikeita ongelmia

Yhdelläkään markkinoiden laitetoimittajalla ei ole Alfa Lavalin vertaista kokemusta spiraalilämmönvaihtimien suunnittelusta ja valmistuksesta. Yli viidenkymmenen vuoden kokemuksen ansiosta tuotteet ovat usein lopullinen ratkaisu asiakkaan vaikeisiin prosessiongelmiin. Lue lisää ainutlaatuisista innovaatioista, joiden ansiosta näistä lämmönvaihtimista on tullut erittäin suosittuja.

Alfa Laval welded spiral heat exchanger Spiral pro model
.

SelfClean™

Alfa Laval Spiral with SelfClean enables superior cleaning and extended performance
Erinomainen puhdistus ja laajennettu suorituskyky 

Alfa Lavalin spiraalilämmönvaihtimien SelfClean-rakenteen ansiosta laitteet ovat järkevä valinta tehtäviin, joissa käsitellään likaisia nesteitä, lietteitä, emulsioita, massaa tai kuitu- ja hiukkaspitoisia nesteitä.

Spiraaliyksikön jokaisessa piirissä on yksi virtauskanava. Tämä jatkuvasti kaartuva yksikanavainen geometria aiheuttaa tehokkaan turbulenssin, mikä minimoi likaantumisen vaaran jo luonnostaan. Jos prosessi alkaa likaannuttaa laitteistoa, paikallinen virtausnopeus kasvaa, sillä koko virtauksen täytyy edelleen kulkea kanavan läpi. Tämä luo puhdistavan vaikutuksen, joka huuhtelee pois kaikki saostumat ja kertymät jo niiden muodostuessa.

Rakenteen toinen etu on, että se eliminoi kuolleiden kohtien ja pysähtyneen nesteen vaaran, mikä tehostaa lämmönsiirtoa.

Katso, miten SelfClean toimii

.

RollWeld™

Alfa Laval Spiral with SelfClean and automated, reliable channel enclosure
Automatisoitu ja luotettava kanavakotelorakenne 

Alfa Lavalin spiraalilämmönvaihtimien valmistuksessa hyödynnetään automatisoitua prosessia, jolla varmistetaan kanavarakenteen reunojen oikea taivuttaminen. Lopullinen liitoshitsaus tehdään automaattisella hitsauskoneella kylmähitsausmenetelmällä.

Tämän ns. RollWeld-tekniikan ansiosta kanavaliitoksen laatu on yksinkertaisesti paras mahdollinen ja sama laitteesta toiseen. Kanavaliitosten lujuus ja korroosionkestävyys on kriittisen tärkeää kanavien hitsauslaadun ja siten koko yksikön luotettavuuden kannalta.

Automatisoitu RollWeld-kanavaliitos

Alfa Laval Spiral heat exchangers RollWeld technique

.

HighP™

Alfa Laval Spiral with HighP - A custom solution for high-pressure duties
Mukautettu ratkaisu korkeapaineympäristöihin 

Sellaisille asiakkaille, joiden prosesseissa edellytetään erikoissuunnittelua ja perinteisistä spiraaliratkaisuista poikkeavia paine-eroja, Alfa Laval tarjoaa mahdollisuuden rakentaa täysin yksilöllinen ratkaisu, joka täyttää kaikki tarpeet.

HighP-spiraalilämmönvaihtimia suunniteltaessa on otettu huomioon mahdollisuus lisätä erilaisia toimintoja, kuten kaksinkertainen tiivistejärjestelmä, itsekantava sisäkierukka sekä erikoisrunko ja -kuori, jossa on kiinni pultattava kansi. Kokeneet insinöörit työskentelevät asiakkaan kanssa koko suunnitteluprosessin ajan ja varmistavat, että lopputulos on ihanteellinen ratkaisu lämmönvaihtimelta edellytettäviin erikoishaasteisiin.

Spiraalilämmönvaihdin korkeapaineympäristöihin

Alfa Laval spiral heat exchangers for high pressure

.

ALOnsite™

ALOnsite - Qualified support at your facility
Qualified support at your facility 

No matter where you are located, you are never far from a local team of trained Alfa Laval service engineers. To make sure you get the most from your spiral heat exchanger, we can always dispatch support to your facility – even at short notice.

The design of the easy accessible spiral heat exchanger, allows us to perform most services onsite without having to move the unit. Our experts can assist with everything from routine cleaning and inspections to more demanding issues. Many of our service centres are staffed by qualified welders who can perform critical repairs on location.

Service onsite

Kestävyyden parantaminen hitsatuilla ratkaisuilla

Mitä kestävyys tarkoittaa yrityksellesi? Nykypäivänä se tarkoittaa pitkäaikaista luottamusta tuotantoosi ja tukea sekä tuottavalle kasvulle että positiivista vaikutusta ympäristöön.

Man wearing hard hat and safety glasses with crossed arms infront of an installed Alfa Laval welded spiral heat exchanger.