compabloc UF 1920x400

Ainutlaatuiset ominaisuudet

Alfa Laval on ainoa bloc-tyyppisten lämmönvaihtimien toimittaja, jolla on yli kahdeksan vuosikymmenen kokemus lämmönsiirtotekniikan kehittämisestä. Kaiken tämän asiantuntemuksen ansiosta Compabloc on lämmönvaihtajien kiistaton markkinajohtaja - ainutlaatuiset innovaatiot erottavat sen muista.

Alfa Laval Compabloc welded plate heat exchanger
.

C-Weld™

Alfa Laval Compabloc with C-weld enables superior cleaning and extended performance
Erinomainen puhdistus ja laajennettu suorituskyky 

Alfa Laval valmistaa Compabloc-levypakat käyttämällä edistyksellistä laserhitsausta, jossa on C-Weld-nimellä tunnettu hitsausliitostekniikka. Tämä eliminoi halkeamia tai "kuolleita vyöhykkeitä", jotka ovat yleisiä muissa bloc-tyyppisissä lämmönvaihtimissa, joissa voi muodostua korroosioon ja rikkoontumiseen johtavaa likaantumista.

Laserhitsauksen ja C-Weld-liitossuunnittelun käyttö takaa suuremman luotettavuuden kuin tavanomaiset hitsaustekniikat, kuten kierrehitsausliitokset tai TIG-hitsaus, jotka ovat paljon alttiimpia mekaaniselle rasitukselle ja rikkoontumiselle. Lopputuloksena on luotettavuuden ja käyttökelpoisuuden lisääminen maksimaalisen käyttöajan saavuttamiseksi.

Katso, miten C-weld toimii

.

SmartClean™

Alfa Laval Compabloc with SmartClean for fast and efficient flushing of fouling material
Likaantumisaineen nopea ja tehokas huuhtelu 

Alfa Lavalin C-Weld-valmistusmenetelmä luo avoimet kanavat Compabloc-levypakan kaikkien levyjen reunojen ympärille. Mekaanisen tai kemiallisen puhdistuksen sekä tavanomaisen käytön aikana kaikki mahdolliset likaantumat liikkuvat lämmönsiirtopintaa pitkin ja virtaavat vapaasti ulos näistä kanavista levyn rajalla. Tämä SmartClean-muotoilu tekee mahdolliseksi puhdistaa kaikki yksikön levyt täysin, mikä palauttaa Compablocin suorituskyvyn uutta vastaavaksi huoltotoimenpiteiden jälkeen.

SmartClean-kanavat, jotka eivät ole mahdollisia reunahitsauksella valmistetuissa bloc-tyyppisissä lämmönvaihtimissa, tekevät Compablocin säännöllisestä puhdistuksesta sekä yksinkertaista että nopeaa.

Katso, miten SmartClean toimii

.

XCore™

Alfa Laval Compabloc with Xore - advanced design for higher pressures
Edistyksellinen suunnittelu korkeammille paineille 

Compabloc-levyillä on ainutlaatuinen kuvio, jossa "puolipyramidit" jakautuvat tasaisesti levyn yli X:n muotoisessa kuviossa. Tämä lisää jäykkyyttä, joka lisää mekaanista lujuutta korkean paineen sovelluksissa yleisiä venymävoimia vastaan. Tämän puhdistettavan XCore-mallin ansiosta tietyt Compabloc-mallit pystyvät käsittelemään jopa 42 baarin paineita vaarantamatta lämpösuorituskykyä.

XCore-malli

Alfa Laval Compabloc XCore

.

ALOnsite™

ALOnsite - Qualified support at your facility
Osaava tuki laitoksessasi 

Riippumatta siitä missä olet, et ole koskaan kaukana paikallisista koulutetuista Alfa Lavalin huoltoinsinööreistä. Varmistaaksesi, että saat parhaan hyödyn Compabloc-yksiköstäsi, voimme aina lähettää tukea laitoksellesi – jopa lyhyellä varoitusajalla.

Compabloc-muotoilu, jossa on helposti avattavat sivupaneelit, mahdollistaa useimpien huoltotoimenpiteiden suorittamisen paikan päällä ilman, että laitetta on siirrettävä. Asiantuntijamme voivat auttaa kaikessa aina rutiininomaisesta puhdistuksesta ja tarkastuksista vaativampiin kysymyksiin asti. Monissa huoltokeskuksissamme työskentelee päteviä hitsaajia, jotka voivat suorittaa kriittisiä korjauksia paikan päällä.

Palvelu paikan päällä

Alfa Laval service