How a Compabloc works

Compabloc - Exploded view

Jokaisen Compablocin ytimessä on pino ruostumattomasta teräksestä tai muista korroosionkestävistä materiaaleista valmistettuja lämmönvaihdinlevyjä, jotka on laserhitsattu vuorotellen kanavien muodostamiseksi.

Kuumat ja kylmät virtaamat kulkevat vaihtelevasti kanavien kautta. Aallotetut levyt aiheuttavat suurta turbulenssia, mikä johtaa huomattavasti korkeampaan lämmönsiirtotehokkuuteen 50–80 % pienemmällä lämmönsiirtoalueella kuin vertailukelpoiset putkilämmönvaihtimet. Virtausturbulenssi vähentää myös likaantumisen muodostumista. Compablocin ainutlaatuinen levyrakenne eliminoi kuolleet alueet lämmönvaihtimessa.

Kaksi Compablocin virtausta voidaan konfiguroida yksittäisiksi läpivienneiksi tai useaan läpikulkuun käyttämällä välilevyjä. Lämpimän ja kylmän puolen yhteiden lukumäärä voidaan valita itsenäisesti, mikä mahdollistaa lämmönsiirron optimoinnin, vaikka eri puolien virtausnopeuksissa olisi suuriakin eroja. Tämä ainutlaatuinen joustavuus tarkoittaa sitä, että Compabloc on aina optimoitu juuri siltä vaadittuun tehtävään. Välilevyt on valmistettu kestämään tyhjiötä, ja ne voidaan järjestää uudelleen, jos suunnittelun edellytyksiä muutetaan tulevaisuudessa.

Compabloc-yksiköillä on vastavirta, ja ne voivat toimia risteytyslämpötilaohjelmalla (yhtenä yksikkönä), jossa lämpötilan lähestyminen on lähellä 3 ° C (5,4 ° F), ja ne maksimoivat energian talteenoton. Pieni koko ja kevyt paino mahdollistavat Compablocien asennuksen missä tahansa, esimerkiksi tislauskolonnien yläosassa tai tukirakenteista.

Compabloc - 1-yhteinen lauhdutin

Compabloc - 2-yhteinen lauhdutin

Compabloc neste-neste

Compabloc-kiehutin