Contherm Max

Contherm® Max -kaapijalämmönvaihdin on tarkoitettu viskositeetiltaan matalien ja keskitasoisten, kiteisten ja kookkaita hiukkasia sisältävien tuotteiden suurikapasiteettiseen tuotantoon. Alfa Lavalin kehittyneen kaksoisseinämän ansiosta Contherm® Max auttaa parantamaan saantoa varmistaen suuren lämpötehokkuuden ja alhaiset kokonaiskustannukset.

Contherm®Max double-wall heat exchanger front

  • Lisää kapasiteettia: kaksoisseinäyksikön suuri pinta-ala kolminkertaistaa tuotantokapasiteetin tavanomaisiin yksiseinäisiin rakenteisiin verrattuna.
  • Säilytä laatu: hellävarainen käsittely soveltuu leikkautumiselle herkille tuotteille, joiden hiukkaskoko on enintään 25 mm.
  • Lisää tehokkuutta: yhdellä käyttölaitteella varustettu moottori vähentää energiankulutusta jopa 33 %.
  • Helppo huoltaa: Alhaiset pyörimisnopeudet vähentävät huoltotarvetta koko käyttöiän aikana ja samalla huoltokustannuksia.
  • Säästä tilaa: vaatii vähemmän tilaa pystysuuntaisen rakenteen ansiosta. Toimitetaan koottuna, helppo ottaa käyttöön.
Kaksoisseinämäinen Contherm® Max tarjoaa suuren lämpötehon, joka vastaa kolmen perinteisen, yksiseinämäisen kaapijalämmönvaihtimen suorituskykyä. Matalien pyörimisnopeuksien ja pienemmän sisäisen painehäviön ansiosta Contherm® Max käsittelee hellävaraisesti, joten tuotteen laatu säilyy hyvänä. Kaikki tämä yhdistyneenä merkittävään energia- ja kunnossapitokulujen säästöön auttaa varmistamaan mahdollisimman pienet kokonaiskustannukset.
.

Asiaan liittyviä tuotteita

Contherm® Max auttaa saamaan aikaan vieläkin enemmän

Katso, miten uusi Contherm® Max voi kasvattaa kapasiteettia, ja miten kaksiseinämäinen ratkaisu tekee tuoteryhmästämme todella ainutlaatuisen.

Kaksiseinämäisen kaapijalämmönvaihtimen toimintaperiaate

Tuote siirtyy Contherm® Max -kaapijalämmönvaihtimeen alemman tangentiaalisen sisääntuloaukon läpi, ja poistuu sen yläosasta. Höyry- tai nestemäinen lämmitys- tai jäähdytysaine kulkeutuu vastavirtaan ylhäältä alas suurella nopeudella, joten tuotteen lämpö siirtyy ihanteellisesti.

Huolellisesti suunniteltu pyörivä teriin kiinnitetty kaavinasetelma poistaa likaa jatkuvasti sisä- ja ulkoseinämistä. Pyörivän kaavintayksikön nopeutta voidaan säätää tuotteen ja käyttökohteen mukaan, jotta varmistetaan mahdollisimman tehokas kaavinta ja paras laatu.

Tuotannon päätyttyä tuote voidaan tyhjentää tai poistaa vedellä, jotta hävikki jää vähäiseksi. Contherm® Max voidaan puhdistaa helposti käyttämällä Clean-in-Place (CIP) -menetelmää Alfa Lavalin suosittelemalla tavalla.

Enemmän kuin luulit mahdolliseksi

Kattava Contherm®-valikoima tarjoaa loputtomia mahdollisuuksia vaativien tuotteiden jatkuvaan käsittelyyn. Itse asiassa Alfa Laval on nykyään markkinoiden ainoa toimittaja, joka pystyy tarjoamaan luotettavaa lämmönsiirtoa sekä kaksi- että yksiseinämäisten kaapijalämmönvaihdinratkaisujen avulla.

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaisia. Siksi varmistamme, että Contherm®-lämmönvaihtimet räätälöidään käyttötarkoituksiinsa perusteellisesti. Silloin saavutetaan enemmän: lisää kapasiteettia, lisää tehokkuutta ja - mikä tärkeintä - lisää kannattavuutta. Kun kyse on liiketoiminnasta, kuka ei haluaisi enemmän?

Tutustu pintaa syvemmältä

Contherm products

Viscous products

Viskoosiset tuotteet

Kattava Contherm®-valikoima sisältää ratkaisuja kaikenlaisten haastavien viskoosisten nesteiden jatkuvaan käsittelyyn. Riippumatta siitä, onko viskoosi matala, keskitasoinen tai erittäin korkea, Contherm®-valikoimasta löytyy oikea ratkaisu.

Esimerkkejä käyttökohteista ovat ketsuppi, majoneesi, hummus, suklaapohjaiset levitteet, hedelmäpiiraiden täytteet, kastikkeet, vatkatut/vaahdotetut tuotteet, maapähkinävoi, pizzakastikkeet, vanukkaat, salaatinkastikkeet, salsa- ja taco-täytteet, voileipälevitteet, leipätaikina, koneellisesti eroteltu liha (MDM), gelatiini, munakkaat, vauvanruoka, nougat, vartalovoiteet, shampoot ja lakritsa.

Lämpöherkät tuotteet

Kaapijalämmönvaihtimet ovat ihanteellinen ratkaisu lämpöherkille tuotteille, jotka yleensä likaavat muita lämmönvaihtimia. Kattavimman valikoiman ansiosta Alfa Laval voi tukea asiakkaita, joiden lämpöherkät tuotteet ovat haastavia.

Esimerkkejä käyttökohteista ovat nestemäiset ja vatkatut munatuotteet, lihaemulsiot, hedelmävalmisteet sekä -soseet, kermajuustot ja vehnäproteiinit.

Heat-sensitive products

Crystallizing products

Kiteytyvät tuotteet ja käyttökohteet, joissa esiintyy vaihemuutoshaasteita

Maun, värin ja/tai rakenteen saaminen säilymään aiheuttaa erityisen haasteen mahdollisesti kiteytyvien tuotteiden valmistajille. Teemme yhteistyötä yrityksesi kanssa, jotta löydät parhaan mahdollisen Contherm®-ratkaisun tuotantoasi varten.

Esimerkkejä käyttökohteista ovat kahvi- ja teeuutteet, kuorrutteet, sokerikonsentraatit, margariinit, tiivisteet, levitteet, gelatiiniliemi, laardi, fondant-täyte, keksikreemit, liuottimet, rasvahapot, vaseliini, olut ja viini.

Hiukkasia sisältävät tuotteet

Contherm®-ratkaisut tehdään täyttämään käyttökohteen asettamat vaatimukset. Jos tuotteita käsitellään suurilla tai pienillä hiukkasilla tai niiden yhdistelmillä tai hiukkasmaisten ja muiden tuotteiden välillä vaihdetaan, Contherm® voidaan mukauttaa täyttämään vaatimukset.

Esimerkkejä käyttökohteista ovat liha, broilerinlihapalat, kalajauho, lemmikkieläinten ruoka, hillot ja säilykkeet, hedelmäjogurtti, erilaiset hedelmävalmisteet, riisivanukas ja vihannespalat.

Products with particulate matter

Sticky products

Tahmeat tuotteet

Monien lämmönvaihtimien kyky käsitellä tahmeita prosessinesteitä on rajoitettu. Contherm® selviytyy niistäkin. Kattava Contherm®-valikoima pystyy käsittelemään yhtä hyvin lievästi kuin erittäin tahmeita tuotteita elintarvikkeista kauneudenhoitotuotteisiin ja monia muitakin.

Esimerkkejä käyttökohteista ovat makeiset, juustokastikkeet, lesitiini, tuorejuustot, leivokset, hiivauutteet, kumit, gelatiini, ripsiväri, hammastahna ja tärkkelysliuokset.

.

Ota meihin yhteyttä

Nämä tiedot tallennetaan ja niitä käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Contherm Dark Heat Transfer

Contherm®: enemmän kuin luulit mahdolliseksi

Lisää kapasiteettia, tehokkuutta ja kannattavuutta