Contherm core scraped surface heat exchangers

Contherm® Core -kaapijalämmönvaihdin (SSHE) on tarkoitettu kustannustehokkaaseen matala- ja keskiviskositeettisten tuotteiden tuotantoon hiukkasilla tai ilman. Se tarjoaa samaa luotettavaa lämpösuorituskykyä kuin tavallinen Contherm®, mutta se on vähemmän vaativiin käyttökohteisiin tarkoitettu edullisempi ratkaisu.

Contherm®Core 刮板式换热器

  • Jopa 15 % vähemmän pääomakustannuksia yksinkertaistetun Contherm® Core -rakenteen ansiosta
  • Soveltuu viskositeeteille 1000 - 50 000 cP ja jopa 25 mm:n hiukkasille.
  • Luotettavaa käytettävyyttä toimiviksi havaittujen Alfa Lavalin mekaanisten tiivisteiden, kaavinterien ja muiden kriittisten komponenttien ansiosta.
  • Vaakasuuntaisen rakenteen ansiosta helpompi ja 30 % edullisempi asentaa kuin perinteiset kaapijalämmönvaihtimet.
  • Kaikkiin komponentteihin päästään käsiksi lattiatasolta, mikä helpottaa huoltamista ja kunnossapitoa.
.

Asiaan liittyviä tuotteita

Kaapijalämmönvaihtimen toimintaperiaate

Kaapijalämmönvaihtimisissa tuote menee sylinteriin sen alaosasta ja virtaa ylöspäin. Lämmitys- tai jäähdytysaine kulkee vastavirtaan kapean rengasmaisen kanavan läpi.

Pyörivät terät irrottavat tuotteet jatkuvasti sylinterin seinämästä tasaisen lämmönsiirron varmistamiseksi. Tuote menee sylinteriin korkkiruuvimaisena kuviona kaavintayksikön pyörimissuunnassa. Tällöin tuotteen laatu pysyy hyvänä, koska leikkautuminen vähenee. Tuotetta käsitellään hellävaraisemmin, ja painehäviö tuloaukossa vähenee. Lopuksi tuote poistuu sylinterin yläosasta.

Sekä tuotevirta että roottorin nopeus sylinterissä voidaan säätää tuotteen erityisominaisuuksien mukaan.

Enemmän kuin luulit mahdolliseksi

Kattava Contherm®-valikoima tarjoaa loputtomia mahdollisuuksia vaativien tuotteiden jatkuvaan käsittelyyn. Itse asiassa Alfa Laval on nykyään markkinoiden ainoa toimittaja, joka pystyy tarjoamaan luotettavaa lämmönsiirtoa sekä kaksi- että yksiseinämäisten kaapijalämmönvaihdinratkaisujen avulla.

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaisia. Siksi varmistamme, että Contherm®-lämmönvaihtimet räätälöidään käyttötarkoituksiinsa perusteellisesti. Silloin saavutetaan enemmän: lisää kapasiteettia, lisää tehokkuutta ja - mikä tärkeintä - lisää kannattavuutta. Kun kyse on liiketoiminnasta, kuka ei haluaisi enemmän?

Tutustu pintaa syvemmältä

Contherm

Viscous products

Viskoosiset tuotteet

Kattava Contherm®-valikoima sisältää ratkaisuja kaikenlaisten haastavien viskoosisten nesteiden jatkuvaan käsittelyyn. Riippumatta siitä, onko viskoosi matala, keskitasoinen tai erittäin korkea, Contherm®-valikoimasta löytyy oikea ratkaisu.

Esimerkkejä käyttökohteista ovat ketsuppi, majoneesi, hummus, suklaapohjaiset levitteet, hedelmäpiiraiden täytteet, kastikkeet, vatkatut/vaahdotetut tuotteet, maapähkinävoi, pizzakastikkeet, vanukkaat, salaatinkastikkeet, salsa- ja taco-täytteet, voileipälevitteet, leipätaikina, koneellisesti eroteltu liha (MDM), gelatiini, munakkaat, vauvanruoka, nougat, vartalovoiteet, shampoot ja lakritsa.

Lämpöherkät tuotteet

Kaapijalämmönvaihtimet ovat ihanteellinen ratkaisu lämpöherkille tuotteille, jotka yleensä likaavat muita lämmönvaihtimia. Kattavimman valikoiman ansiosta Alfa Laval voi tukea asiakkaita, joiden lämpöherkät tuotteet ovat haastavia.

Esimerkkejä käyttökohteista ovat nestemäiset ja vatkatut munatuotteet, lihaemulsiot, hedelmävalmisteet sekä -soseet, kermajuustot ja vehnäproteiinit.

Heat-sensitive products

Crystallizing products

Kiteytyvät tuotteet ja käyttökohteet, joissa esiintyy vaihemuutoshaasteita

Maun, värin ja/tai rakenteen saaminen säilymään aiheuttaa erityisen haasteen mahdollisesti kiteytyvien tuotteiden valmistajille. Teemme yhteistyötä yrityksesi kanssa, jotta löydät parhaan mahdollisen Contherm®-ratkaisun tuotantoasi varten.

Esimerkkejä käyttökohteista ovat kahvi- ja teeuutteet, kuorrutteet, sokerikonsentraatit, margariinit, tiivisteet, levitteet, gelatiiniliemi, laardi, fondant-täyte, keksikreemit, liuottimet, rasvahapot, vaseliini, olut ja viini.

Hiukkasia sisältävät tuotteet

Contherm®-ratkaisut tehdään täyttämään käyttökohteen asettamat vaatimukset. Jos tuotteita käsitellään suurilla tai pienillä hiukkasilla tai niiden yhdistelmillä tai hiukkasmaisten ja muiden tuotteiden välillä vaihdetaan, Contherm® voidaan mukauttaa täyttämään vaatimukset.

Esimerkkejä käyttökohteista ovat liha, broilerinlihapalat, kalajauho, lemmikkieläinten ruoka, hillot ja säilykkeet, hedelmäjogurtti, erilaiset hedelmävalmisteet, riisivanukas ja vihannespalat.

Products with particulate matter

Sticky products

Tahmeat tuotteet

Monien lämmönvaihtimien kyky käsitellä tahmeita prosessinesteitä on rajoitettu. Contherm® selviytyy niistäkin. Kattava Contherm®-valikoima pystyy käsittelemään yhtä hyvin lievästi kuin erittäin tahmeita tuotteita elintarvikkeista kauneudenhoitotuotteisiin ja monia muitakin.

Esimerkkejä käyttökohteista ovat makeiset, juustokastikkeet, lesitiini, tuorejuustot, leivokset, hiivauutteet, kumit, gelatiini, ripsiväri, hammastahna ja tärkkelys.

.

Ota meihin yhteyttä

Nämä tiedot tallennetaan ja niitä käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.