VO

Tämän valikoiman pienet ja keskikokoiset separaattorit on tarkoitettu kasviöljyjen, kuten rypsi-, palmu-, oliivi-, auringonkukka-, soija-, pellavansiemen-, puuvilla- ja maapähkinäöljyjen sekä vastaavien hellävaraiseen ja kustannustehokkaaseen jalostukseen. Nämä separaattorit ovat keskeinen osa jatkuvan öljynpoiston, pesun ja kasviöljyjen neutraloinnin prosesseja. VO-sentrifugien käyttö ruokaöljyn tuotannossa mahdollistaa saannon maksimoinnin, entistä korkeamman laadun ja paremmat makuominaisuudet lopputuotteessa.

VO植物油分离高速离心机

Poikkeuksellinen separointi kasviöljyn jalostuksessa

  • Vankka ja hyväksi todettu muotoilukonsepti
  • Helppo käyttö ja kunnossapito
  • Hyvä luotettavuus ja pitkä käyttöaika
  • Täydellinen ja helppo automaatio
  • Kulutusta kestävä muotoilu
VO-separaattorivalikoima on suunniteltu lisäämään öljyn saantoa ja tuottamaan entistä laadukkaampaa jalostettua öljyä. Sentrifugeihin on lisätty erityisominaisuutena manuaalinen Centrizoom-kuorintalevyn lähtö, joten ne sopivat erinomaisesti öljynpoistoon, neutralointiin ja pesuun sekä varmistavat ihanteellisen sekoittumisen ja separoinnin, lisäävät laitoksen tehokkuutta ja alentavat tuotantokustannuksia. VO-separaattorin käyttö kasviöljyn jalostuksessa on tehokas tapa puhdistaa öljytuotteita. Tukeva ja kestävä rakenne takaa näiden sentrifugien poikkeuksellisen pitkän käyttöajan ja hyvän luotettavuuden.

VO-separaattorit perustuvat yksinkertaiseen, vankkaan ja hyväksi todettuun avoimeen suunnittelukonseptiin, ja niiden huolto on helppoa. Rakenne vähentää painehäviötä separaattorissa, ja koneeseen tarvitaan vain alhainen syöttöpaine.

VO-separaattorien kulhot on suunniteltu erityisesti rasvaisen öljyn separointiin. Geometria sallii minimaalisen painehäviön ja suuret virtausnopeudet. Lisäksi lähdöt on varustettu kiinteillä kuorintalaitteilla eri faasien poistoa varten. Kevyen faasin kuorintalaite on kiinteä kuorintalevy, kun taas raskaan faasin kuorintalaitetta voidaan säätää.

Raskaan faasin kuorintalaitteen halkaisijaa voidaan säätää helposti muuttamalla kuorintaputkien pituutta. Tämä mahdollistaa separointirajapinnan asennon säätämisen levypinossa, mikä helpottaa ihanteellista separointia.

Työympäristöä ajatellen VO-separaattori on suunniteltu toimimaan matalalla melutasolla. Tämä saavutetaan kumivaimennetulla laakerikokoonpanolla ja kulhon ulkoisen osan muotoilulla, joka on suunniteltu vaimentamaan tuulen ääntä.

"Alfa Laval VO 10 antaa erinomaisen suorituskyvyn"

Näin asiakkaamme, Intiassa toimiva soijaöljyn jalostamo Shalimar Nutrients, kuvasi kokemuksiaan VO 10 -kasviöljysentrifugin käytöstä tuotannossaan.

Edible oil Soy beans 640x360

Toiminto

Keskipakovoima aiheuttaa levypinon erotuksen pakottaen raskaammat hiukkaset kulhon kehälle ja purkautumaan automaattisesti aukkojen kautta, kun taas kevyt faasi virtaa kulhon keskikohtaa kohti.

Raskas faasi pumpataan ulos separaattorista yläosassa olevan raskaan faasin lähdön kautta. Vastaavasti kevyempi öljy pumpataan ulos jatkokäsittelyä varten erillisen kevyen faasin lähdön kautta, joka sijaitsee myös separaattorin yläosassa.