Parannettu kemiallinen käsittely erityisen erotuksen avulla

Kemialliset ja ympäristöystävälliset kemialliset prosessit perustuvat erotukseen sekä epäpuhtauksien poistossa että oikean hiukkaskoon aikaansaamisessa nesteisiin. Alfa Laval -separaattorit pystyvät suorittamaan tehtävät täsmälleen tarpeen mukaan muutamassa sekunnissa vähentäen samalla jätettä ja päästöjä sekä lisäämällä kokonaissaantia.

CH_system.png

Innovaatioita hyväksi todetun tekniikan avulla

 • Turvallinen, tehokas ja luotettava erotustekniikka monissa kemiallisissa ja ympäristöystävällisissä kemiallisissa prosesseissa
 • Erottaa ja poistaa hienoimmatkin ei-toivotut hiukkaset, pisarat ja epäpuhtaudet kemikaaleista
 • Nopea erotus säästää aikaa ja rahaa sekä auttaa optimoimaan operatiiviset kulut (OPEX)
 • Parantaa kestävyyttä mahdollistamalla nesteen talteenoton ja uudelleenkäytön
 • Vähentää jätteen ja päästöjen kokonaismäärää

 

Tiedämme, että yksi kemianteollisuuden ja ympäristöystävällisen kemianteollisuuden yritysten merkittävimmistä haasteista on pienimpien hiukkasten poistaminen tai jopa vaadittujen hiukkasten pitäminen tietyn kokoisina. Alfa Laval -separaattorit on suunniteltu erityisesti suoriutumaan tästä muutamassa sekunnissa. Tämä entistä lyhyempi prosessien vasteaika lyhentää operatiivisia kuluja (OPEX) ja vaatii vähemmän prosessien inventaarioita, mikä antaa nopean tuoton sijoitukselle. Samalla varmistetaan vähentyneen jätteen avulla, että yritys toimii entistä kestävämmällä tavalla.

Explore-verkkotyökalu

Monet kemianteollisuuden yritykset käyttävät erotustarpeita varten suodatusta, mutta tämä menetelmä voi olla hankala ja tuottaa tarpeettoman paljon jätettä. Nopean erottelun avulla pystytään saavuttamaan samat tulokset paljon pienemmällä vaivalla ja jätemäärällä. On myös mahdollista määrittää tarkat erotusvaatimukset ja sijoittaa laitteistoon, joka on rakennettu asiakkaan tarpeiden mukaan. Paranna prosessien separointitehokkuutta verkkotyökalulla, jolla voidaan määrittää, ovatko separaattorit sopivia sinun prosesseillesi.

Separaattorit kemianteollisuuteen ja ympäristöystävälliseen kemianteollisuuteen

CH 20

Alustaan kiinnitettävä separaattorijärjestelmä teollisiin sovelluksiin tai pienen läpivirtauksen pilottilaitoksiin. CH 20 erottelee nesteet ja hienojakoiset kiintoaineet virroissa pienillä määrillä kiintoaineita.

Product image CH 20 Left.png

 • 100 l/h - 4 m3/h sovelluksen mukaan.

Lue lisää

 

CH 300

Modulaarinen erotusjärjestelmä teollisiin sovelluksiin, joissa on keskisuuri läpivirtaus. CH 300 erottelee nesteet ja hienojakoiset kiintoaineet virroissa pienillä määrillä kiintoaineita.

 

CH300_left (1).png

 • 1 m3/h - 30 m3/h sovelluksen mukaan.

Lue lisää

CH 600

Modulaarinen erotusjärjestelmä teollisiin sovelluksiin, joissa on keskisuuri läpivirtaus. CH 600 erottelee nesteet ja hienojakoiset kiintoaineet virroissa pienillä määrillä kiintoaineita.

Product image CH 600 Right.png

 • 1 m3/h - 60 m3/h sovelluksen mukaan

Lue lisää

CH 700

Modulaarinen erotusjärjestelmä teollisiin sovelluksiin, joissa on keskisuuri läpivirtaus. CH 700 erottelee nesteet ja hienojakoiset kiintoaineet virroissa pienillä määrillä kiintoaineita.

Product image CH 700 Left.png

 • 1–70 m3/h sovelluksen mukaan

 • Kun syötön leikkausta ei kiihdytetä, varmistetaan tuotteen eheys ja poikkeuksellinen saanti

Lue lisää

CH 900

Modulaarinen erotusjärjestelmä teollisiin sovelluksiin, joissa on keskisuuri läpivirtaus. CH 900 erottelee nesteet ja hienojakoiset kiintoaineet virroissa pienillä määrillä kiintoaineita.

Product image CH 700 Right.png

 • 1 m3/h - 90 m3/h sovelluksen mukaan

 • Kun syötön leikkausta ei kiihdytetä, varmistetaan tuotteen eheys ja poikkeuksellinen saanti

Lue lisää 

Tutustu koko tuotevalikoimaan 

Klikkaa tästä

 

Määrittele omat tarpeet

Voimme auttaa sinua selvittämään, onko separaattori oikea ratkaisu erityistarpeisiisi. Innovatiivisen Alfa Laval Explore -verkkotyökalumme avulla voit saada lisätietoja siitä, miten erottelu voi parantaa prosessien tehokkuutta. Voit esimerkiksi laskea erotustehon tietojesi perusteella, saada opastusta ja laskentatyökaluja laboratoriotesteihin sekä tutustua pilottitesteihin. Olemme tehneet alkuun pääsemisestä entistä helpompaa, ja olemme valmiita auttamaan aina tarvittaessa chatin, lisätyn todellisuuden (AR-sovellus) tai sähköpostin kautta.

Tutustu nyt! 

Kestävää erotustekniikkaa

Kemianteollisuuden ja ympäristöystävällisen kemianteollisuuden on tärkeää toimia kestävällä ja ympäristötietoisella tavalla. Sijoittamalla Alfa Laval -separaattoriin yrityksesi voi vähentää jätettä ja päästöjä, jolla voi olla merkittävä ympäristövaikutus. On myös yleistä, että kestävään kehitykseen perustuvissa prosesseissa käytetään bakteereja, hiivaa tai levää, ja näissä prosesseissa erottelu on ihanteellinen menetelmä.

Luotettava suorituskyky

Kun huoltokumppanisi on Alfa Laval, sinulla on maailmanlaajuinen huollon asiantuntijoiden verkoston täysi tuki. Tarjoamme laajan huoltovalikoiman, joka kattaa erotusjärjestelmän koko eliniän. Lue lisää separaattoreiden huoltotarjonnastamme.

Ota meihin yhteyttä

Jos etsit ylivoimaista erotustekniikkaa, ota yhteyttä Alfa Lavaliin jo tänään saadaksesi lisätietoja kestävistä ja kustannustehokkaista ratkaisuistamme.