MIB

Virtaviivaista huoltoa ja vähennä kustannuksia Alfa Laval MIB -sarjan keskipakoiserotinjärjestelmillä. Kehittyneiden valmistus-, suunnittelu- ja voimansiirtotekniikoiden johdosta se on pienempi ja kevyempi kuin perinteiset kiinteät kulhomallit.

离心分离机MIB-MIB 503 Gas Oil Module

Innovaatiot ja ergonomia

  • Uusi muotoilu mahdollistaa kulhon puhdistamisen levypinon ollessa paikallaan
  • Läpivirtauskapasiteetti jopa 1250 l / h kaasuöljyä, 1000 l / h dieselöljyä ja 300 l / h höyryturbiinivoiteluöljyä
  • Suoraveto, jossa moottorin nopeutta ohjaa taajuusmuuntaja, poistaen hammaspyörien ja hihnojen tarpeen
  • Voitelua ei tarvita
  • Pieni jalanjälki mahdollistaa asentamisen kapeisiin tiloihin
Kiinteäkulhoisia erottimia ei koskaan ole ollut helpompi asentaa, käyttää tai ylläpitää. Alfa Lavalin MIB 303- ja 503-järjestelmissä on uusia malleja ja materiaaleja, jotka parantavat suorituskykyä ja käytettävyyttä vähentäen huoltotyötunteja sekä lisäten öljyjärjestelmän luotettavuutta.
.

Toiminta

Erottelu tapahtuu pyörivässä kiinteäseinämäisessä kulhossa. Keskipakovoima työntää vettä ja kiinteitä hiukkasia ulospäin. Vesi kerääntyy tiivisteeseen, joka tyhjenee alapuolella olevaan kanavaan. Kiinteät aineet kerääntyvät kulhon seinämään, ja ne on helppo poistaa käsin.

Puhdas öljy virtaa sisäänpäin ja ylös kuorilevyyn saakka. Koska puhdas öljy pyörii, paikallaan oleva levy toimii pumppuna, joka pakottaa sen ulosmenoon.

Valitse ihanteellinen järjestelmä sovelluksellesi

MIB-erottelija on saatavana puhdistusaineena tai selkeyttimenä. Jos sovellus käyttää tislettä tai meridieselöljyä, käytä sitä puhdisteena. Voit käyttää sitä joko selkeytys- tai puhdistusmuodossa, jos puhdistat voiteluöljyä.

Valitse erillisten ja moduuliversioiden välillä. Moduulin kaikki laitteet on rakennettu kompaktiin yksikköön. Ne ovat saatavilla sekä 230V AC että 110V AC.