al separator food hero1920x480

Elintarvike-, meijeri- ja juomateollisuus

Parempi laatu, pienemmät ympäristövaikutukset

Tehokas erottelu ja hellävarainen tuotteiden käsittely ovat vasta alkua sille, mitä Alfa Lavalin innovaatiot voivat tehdä elintarvike- ja juomateollisuudelle. Separaattoriemme ainutlaatuiset energian ja veden kulutusta vähentävät tekniikat auttavat minimoimaan prosessiesi ympäristövaikutukset.


eDrive™ ja hermeettinen muotoilu merkitsevät energia- ja kustannustehokkuutta

Tässä videossa esitellään Alfa Lavalin eDrive™-tekniikan ja hermeettisen muotoilun tekniikkaa ja etuja, joiden avulla voit sekä parantaa tuotteiden laatua että vähentää energiankulutusta.

Suurempi teho ja pienemmät kustannukset Alfa Lavalin eDrive™-tekniikalla

Alfa Lavalin eDrive™-suoravetojärjestelmä on mekaanisesti helppokäyttöinen, koska siinä on vähemmän osia kuin perinteisissä vetojärjestelmissä. Alfa Lavalin asiantuntija Peter kertoo, miten tämä parantaa energiatehokkuutta sekä minimoi käyttökustannukset ja kulumisesta johtuvat huoltokustannukset.

Hermeettinen muotoilu: Hellävarainen käsittely laadukkaille tuotteille

Kuuntele, kun Alfa Lavalin globaali biotieteiden ja teollisten käymiserottimien myyntipäällikkö Stephen Cripps kertoo hermeettisen muotoilutekniikan sisäisestä toiminnasta ja siitä, miten se mahdollistaa tuotteiden hellävaraisen käsittelyn ja maksimoi tuotelaadun sekä helpottaa huoltoa ja minimoi energiankulutuksen.

Tutustu taianomaiseen eMotion™-ominaisuuteen

Tutustu Alfa Lavalin eMotion™-tekniikan taustalla olevaan inspiraatioon, toimivuuteen ja etuihin, joiden avulla voit vähentää energiankulutusta jopa 60 % perinteisiin sentrifugeihin verrattuna.

Kaksinkertaista kapasiteetti kilowattituntia kohti Alfa Lavalin eMotion™-tekniikalla

Alfa Lavalin asiantuntija Ioannis kertoo, kuinka ainutlaatuinen eMotion™-tekniikka vähentää kitkaa levypinoseparaattorin kulhossa pienentäen huomattavasti virrankulutusta monien muiden tärkeiden etujen lisäksi.

Ei taikuutta, vaan innovointia: Alfa Laval UniDisc™

Katso, kuinka Alfa Lavalin uusi UniDisc™-tekniikka parantaa erotustehokkuutta jopa 30 % ja nostaa puhdistettavuuden aivan uudelle tasolle.

Uusia kapasiteetti- ja hygieniatasoja Alfa Lavalin UniDisc™-tekniikalla

Alfa Lavalin uuden UniDisc™-tekniikan avulla pystyt parantamaan erotustehoa jopa 30 % ja saavuttamaan levypinoseparaattorilla ennennäkemättömän hygieniatason. Kuuntele, kun Alfa Lavalin asiantuntijat Mikaela ja Peter kertovat UniDisc™-tekniikan monista eduista sekä tekniikan taustalla olevasta innoituksesta.

Jatkuva kiintoaineiden purkaus ylivertaista massanpoistoa varten

Katso, miten Alfa Lavalin PurePulp-sentrifugisarja antaa ylivertaisen erotustehon sitrushedelmäsovelluksissa Alfa Lavalin ainutlaatuisen, jatkuvan Topstream-purkaustekniikan avulla.

Parantunut sitrushedelmätuotteiden laatu hermeettisen muotoilun avulla

Alfa Lavalin patentoidulla, alhaalta täytettävällä hermeettisellä muotoilukonseptilla varustettu Alfa Laval PurePulp -sarja säilyttää sitrushedelmien arvokkaat maut ja aromit tuoden uusia kannattavia etuja mehuntuottajille.

Paranna kuoriöljyn talteenottoa ja kannattavuutta

Alfa Lavalin CR-sarjan avulla saat talteen jopa 98 % arvokkaasta sitrushedelmien kuoriöljystä ja varmistaa, että saat kaiken irti raaka-aineista. Katso, kuinka sijoitus CR-sentrifugiin auttaa varmistamaan lyhyen takaisinmaksuajan ja pitkän aikavälin kannattavuuden.

Hapettumisen estäminen sitrushedelmätuotteiden parasta mahdollista laatua varten

Kuinka voit varmistaa tuotteiden korkean laadun öljynpoistossa ja kuoriöljyn talteenotossa? Alfa Lavalin alhaalta täytettävän hermeettisen muotoilukonseptin ansiosta CR-sarja antaa parhaan mahdollisen suojan hapettumista vastaan haihtuvien makujen ja aromien säilyttämiseksi.

Alfa Laval Explore - uusi verkkotyökalu

Alfa Laval lanseeraa uuden, prosessiteollisuudelle tarkoitetun verkkotyökalun, joka auttaa ratkaisemaan separoinnin haasteita ja parantamaan suorituskykyä. Alfa Laval Explore näyttää ja ennustaa separointitehon nopeasti.

Alfa Laval Brew -asiakasesimerkki: Austin Beerwork

Kuuntele, kun Austin Beerworksin omistaja ja perustaja Adam DeBower kertoo Teksasissa, miten täysin hermeettinen Alfa Laval Brew -sentrifugi paransi panimon toimintaa ja tuotti sen oluelle palkintoja.

Pysy valppaana ja jatka hyviä suorituksia Alfa Laval ConditionAlert™ -ratkaisun avulla

Alfa Lavalin ConditionAlert™-yhteysratkaisu levypinoseparaattoreille antaa erittäin arvokkaita tietoja, jotka auttavat optimoimaan huollon ja lisäämään käyttöaikaa. Katso tältä videolta, miten se toimii.

Alfa Laval -separaattoreiden syntymäpaikka

Vieraile virtuaalisesti Alfa Lavalin tehtaalla Ruotsin Eskilstunassa. Tässä laitoksessa vuosikymmenien kokemus yhdistyy huippuluokan automaatioon. Tuloksena on suuria separaattoreita energia-, elintarvike-, vesi-, biotekniikka- ja lääkesovelluksiin.

Varaosien toimitus kaikkialle maailmaan

Lähetämme varaosia asiakkaille ympäri maailmaa Alfa Lavalin jakelukeskuksesta Tumbasta. Varastossa on 15 000 osaa valmiina toimitettaviksi nopeasti ympäri vuorokauden. Toimitamme sinulle tarvittavat osat juuri silloin, kun tarvitset niitä.


Tutustu innovaatioihimme

Haluatko tietää lisää innovaatioistamme erotustekniikassa? Napsauta alla olevaa linkkiä. Alfa Laval keksi ensimmäisen separaattorin ja on toiminut edelläkävijänä erotustekniikan kehittämisessä jo yli vuosisadan ajan. Jaamme mielellämme kanssasi asiantuntemuksen, jota on kertynyt matkan varrella. Tutustu Separaattoreiden Innovaatiot -sivustoomme, josta saat lisätietoja erotustekniikan kehittymisestä ja siitä, miten Alfa Laval pyrkii jatkuvasti kehittämään tekniikkaa.

Separator Innovator 640x360