FlowSync

Alfa Laval FlowSync on separaattorin syöttöpumpun automaattinen ohjausjärjestelmä, joka asennetaan aluksesi käsittelyjärjestelmän yhteyteen. Se synkronoi polttoaineen virtauksen separaattoreihin todellisen kulutuksen mukaan, mikä suojaa moottoria, vähentää katalyyttihiukkasten määrää ja pienentää energiakustannuksia.

阿法拉伐 FlowSync 是自动分离器进料泵控制系统

Edullinen ja tehokas

  • Lisää erotustehokkuutta ja vähentää katalyyttihiukkasten määrää puhdistetussa polttoöljyssä
  • Vähentää polttoaineeseen liittyvää moottorin kulumista
  • Säästää sähköistä pumppausenergiaa, kun alus käy hitaalla, vähentäen kustannuksia ja pienentäen hiilijalanjälkeä
  • Hallitsee kokonaista erotinjärjestelmää keskitetystä ohjauspaneelista
  • Helppo asentaa standardoitujen komponenttiensa johdosta, integroituu kaikkiin polttoainejärjestelmän asetteluihin ja kokoonpanoihin
Kävipä aluksesi hitaalla tai maksiminopeudella, FlowSync asettaa erottimen läpimenon todellista moottorin kuormitusta vastaavaksi, ja varmistaa, että päiväsäiliö on täytetty turvalliseen käyttötasoon. Sen vaatimat investoinnit ovat alhaisia sekä nykyisille että uusille aluksille, ja se tarjoaa mahdollisimman hyvän polttoaineenkäsittelyjärjestelmän minimaalisella vaivalla miehistölle.
.

Toiminta

FlowSync tarjoaa täydellisen, energiatehokkaan erottelujärjestelmän, jolla on korkeimmat sertifioidut virtausnopeudet.

Lisää suojaa moottorille

FlowSyncin säätöjärjestelmä säätää polttoaineen virtausta laskeutussäiliöstä polttoaineen käsittelyerottimiin todellisen moottorin tuoton ja 10 % lisävarmistuksen perusteella varmistaakseen, että huoltotankki on aina täynnä.

Tämä merkitsee sitä, että polttoaineen pitoaika erottimen kulhossa kasvaa hitaalla käytettäessä. Tämä lisää erotustehokkuutta, mikä mahdollistaa hankaavien katalyyttihiukkasten poiston ja antaa lisäsuojaa moottorille.

Lisää energiansäästöä

Sen lisäksi, että se hankkiutuu eroon vaikeasti poistettavista katalyyttihiukkasista polttoöljyssä, FlowSync tarjoaa mitattavaa energiansäästöä.

Tarpeettoman, puhdistetun öljyn päivätankista säiliöön kierrättämisen asemesta aluksen kulkiessa hitaalla, se säätää polttoöljyn virtauksen erottimiin määrään, jonka kone todellisuudessa vaatii. Tällä vältetään tarve pumpata puhdistettu öljy erottimiin uudelleen, mikä vähentää huomattavasti energiakustannuksia.

Yksi ohjausjärjestelmä useille syöttöpumpuille

Toisin kuin muut virtauksenohjausjärjestelmät, FlowSync on ohjausjärjestelmä useille säiliöille, syöttöpumpuille ja erottimille, mikä optimoi koko polttoaineenkäsittelyjärjestelmäsi. Järjestelmä on yhteydessä moottorin ohjaushuoneeseen ja kaikkiin yleisiin virtausmittareihin vaaditulla tarkkuudella ja lähtösignaalilla.

Käyttämällä intuitiivista Alfa Laval 2Touch -ohjauspaneelia, operaattorit voivat valita useampia erottimia pienemmällä virtauksella maksimaalisen erotuskyvyn saavuttamiseksi - tai vähemmän erottimia maksimaalista energiansäästöä varten.