Foodec

Alfa Laval Foodec -separaattorit ovat ihanteellisia niille teollisuudenaloille, joissa käsitellään herkkiä elintarvike- ja juomatuotteita - ja joissa helppo puhdistus on ratkaisevan tärkeää.

Separaattori, jonka tehokkuus on vertaansa vailla, ja joka on helppo puhdistaa

  • Tehokas nesteuutto varmistaa korkean saannon ja alhaisen kosteuden poistetuissa kiintoaineissa
  • Kaikki tuotteelle kostutetut osat on helppo puhdistaa hyvin sijoitettujen CIP-suuttimien ja tehokkaan CIP-sekvenssin avulla pienellä nopeudella
  • High operational flexibility to adapt to different processes or fruits
  • Wide range of available decanter size all with premium G-Force level

Alfa Laval Foodec on suunniteltu minimoimaan erotuskustannukset samalla kun tuotetaan laadukasta lopputuotetta. Suunnittelu on ihanteellinen juomien ja viskoosisten elintarvikkeiden valmistukseen. Käyttöjärjestelmä kuluttaa huomattavasti vähemmän virtaa kuin vaihtoehtoiset tekniikat. Innovatiivinen säätöjärjestelmä pienentää käyttökustannuksia ja antaa sinulle paremman hallinnan erotusprosessiin.

.

Toiminta

Erottelu tapahtuu vaakasuorassa lieriömäisessä kulhossa, joka on varustettu ruuvikuljettimella. Kiinteä tuloputki tuo tuotteen kulhoon ja jakelija kiihdyttää sitä vähitellen. Keskipakoisvoima erottaa kiinteät aineet nesteestä. Kiinteät aineet kerätään ja tiivistetään kulhon seinämiin.

Kuljetin pyörii kulhon sisällä hieman eri nopeudella. Tämä kuljettaa kiinteät kiintoaineet kulhon seinään kohti kartiomaista päätä. Foodecin rakenne lisää hydraulipainetta rummun sisällä virtauksen parantamiseksi kapean aukon kautta. Tiivistetyt ja kuivatut kiinteät aineet poistuvat kulhosta purkausaukkojen kautta pienemmästä kartiomaisesta päästä. Erottelu tapahtuu kulhon sylinterimäisen osan koko pituudelta ja kirkastettu neste poistuu levyn läpi (sisäinen keskipakopumppu).

Kaikki kastuvat osat Foodec-lingoissa on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Ohjausjärjestelmällä on graafinen käyttöliittymä ja useita viestintävaihtoehtoja.

Alfa Laval Foodec decanter centrifuge
.

Kuinka voimme auttaa?

That information is stored and processed in accordance to our privacy policy.

Yhteydenottopyyntö

Tarjouspyyntö Foodec

Yhteydenoton aihe