contact us button banner

Supporting you from start to finish

We are glad to support you at every step of the process, from the initial design stage and throughout the entire lifetime of your plant.

Yhteistyömme asiakkaiden kanssa alkaa usein suunnitteluvaiheessa, joten voimme optimoida laitoksen, jotta suurin kapasiteetti, paras veden laatu ja energiatehokkuus varmistetaan. Järjestelmämme joustavuus antaa meille mahdollisuuden mukauttaa uusi laitoksesi täyttämään vaatimuksesi tarkalleen mukaisesti ja varmistaa, että säiliössä vallitsevalle biologialle luodaan parhaat mahdolliset olosuhteet.

Voimme myös toimittaa lietteen vedenpoistolaitteita, joiden on todettu täyttävän MBR-laitteistoissa tuotettavien kiinteiden aineiden vaatimukset.

Tulossopimukset

Tulossopimuksen tekeminen Alfa Lavalin kanssa antaa täydellisen mielenrauhan ja takaa suorituskyvyn. Alfa Lavalin MBR-asiantuntijoiden ryhmä varmistaa, että saat sopimuksessa määritetyn virtaus- ja TSS-tason.

Pyydämme vain, että lähetät meille toimintatiedot kolme kertaa vuodessa, jotta voimme arvioida järjestelmäsi toimintaa. Alfa Lavalin MBR-asiantuntija käy kerran vuodessa laitoksellasi keskustelemassa optimointimahdollisuuksista ja tekemässä silmämääräisen tarkastuksen.

Jos sinulla on tulossopimus, olemme läsnä myös käyttöönoton aikana ja mekaaninen takuu pidennetään jopa viiden vuoden mittaiseksi.

Extending performance

Maailmanlaajuinen huoltoverkosto

Kun huoltokumppaninasi toimii Alfa Laval, apu on aina lähellä. Meillä on huoltohenkilöstöä lähes 100 maassa valmiina auttamaan paikallisella kielellä. Tehokas logistiikkaketjumme varmistaa, että saat tarvittavat varaosat mahdollisimman nopeasti.

World Map Gears

Let's Meet

We understand that each wastewater treatment plant is unique. Before making any suggestions we always listen carefully to your requirements, goals and ambitions. 

set up a first meeting here. 

Download