Alfa Laval Nordic

Alfa Laval Nordic on Alfa Lavalin tuotteita, järjestelmiä ja palveluita pohjoismaisilla markkinoilla myyvä yhtiö. Toimimme useilla eri teollisuusaloilla ja pyrimme tarjoamiemme ratkaisujen kautta parantamaan asiakkaittemme prosessien suorituskykyä.

Alfa Laval muodosti pohjoismaisista myyntiyhtiöistään yhteisen organisaation vuonna 2002. Alfa Laval Nordicilla on 10 eri toimipistettä Suomessa, Norjassa, Tanskassa ja Ruotsissa. Työntekijöitä on yhteensä n. 250 ja liikevaihto on n. 285 miljoonaa euroa.

Suomessa pääkonttorimme sijaitsee Espoon Perkkaalla ja työntekijöitä on n. 40 henkeä.

Myyntiorganisaatio

Alfa Laval on jaettu asiakassegmentteihin voidaksemme parhaiten auttaa asiakkaitamme eri toimialojen laitetarpeisiin liittyvässä teknisessä neuvonnassa. Asiakkaan merkityksen tärkeyttä korostaen kyseiset segmentit on jaettu kolmeen divisioonaan:

Equipment Divisioona

Asiakassegmentit: Fluids & Utility, OEM, Comfort & Refrigeration ja Sanitary.
Segmentit toimivat seuraavilla alueilla: konepajateollisuus, kaukolämpö ja LVI-tekniikka, voimantuotanto, kylmätekniikka, meijerit, panimot sekä elintarvike-, laiva-, lääke- ja kosmetiikkateollisuus.

Process Technology -Divisioona

Asiakassegmentit: Process Industry, Energy & Environment, Water & Waste Treatment, Food Technology ja Life Scinece Technology.
Divisioona vastaa järjestelmien, erikoistuotteiden ja prosessiteknisten ratkaisujen toimittamisesta prosessiteollisuuden eri aloille, kuten paperi- ja selluloosateollisuudelle, kemian teollisuudelle ja jätevedenkäsittelylaitoksille..

Marine&Diesel Divisioona 

Asiakassegmentit: Marine & Offshore Systems, jonka vastuualueeseen kuuluu Alfa Laval Aalborgin tuotteiden myynti sekä Marine & Diesel Equipment, jonka vastuualueeseen kuuluvat Alfa Lavalin perinteisten tuotteiden myynti sekä Alfa Laval Aalborgin lämmön talteenottojärjestelmien myynti dieselsovelluksiin.

Olemme muodostaneet myös erillisen jälkimarkkinointiyksikön: Service - Huoltopalvelut, jonka vastuualueeseen kuuluu kaikkien kolmen eri divisioonan varaosa- ja huoltoliiketoiminta. Service -segmentti huoltaa toimittamamme laitteet ja toimittaa ratkaisuja laitteiden ennakkohuoltoon ja ylläpitoon. Tähän kuuluu myös laivateollisuus.
Varsinaisen varaosamyynnin lisäksi huoltopalveluihin kuuluu käytössä olevien laitteiden ja järjestelmien suorituskyvyn parantaminen.

Huoltopalvelut

Huoltopalvelumme laaja palvelutarjonta sisältää kaiken ennen ostopäätöstä tapahtuvasta neuvonnasta äkillisten seisokkien vikojen korjauksiin ja huoltoon. Ennaltaehkäisevä kunnossapito on hyvin rakennetun huoltosuunnitelman jälkeen paras tapa varmistaa laitteiden korkea käyttöaste. Joustavin tapa on tehdä Alfa Lavalin huoltosopimus, joka takaa nopean ja varman palvelun.

Voit aina ottaa yhteyttä oli kyse sitten joko laitteiston päivittäisestä hoitamisesta tai toiminnoista käyttöhäiriöiden yhteydessä. Henkilökuntaamme koulutetaan jatkuvasti, jotta se voi antaa parhaan mahdollisen huoltopalvelun.

Huoltokeskuksemme tarjoavat ammattimaisen palvelun kaikissa tehtävissä, joita ei voida suorittaa paikan päällä. Meillä on myös mahdollisuus toimittaa vaihtojärjestelmä ydinkomponenteillemme. Tiivisteellisiä lämmönsiirtimiä varten meillä on kunnostuspalvelu takuineen. Ja kunnostamme huoltokeskuksissamme levyjä valmistajasta riippumatta sekä tarjoamme levyille myös vaihtojärjestelmän.

Annamme luonnollisesti teknistä tukea ennen ostopäätöstä samoin kuin koko tuotteen elinajan. Huoltohenkilöstömme antaa mielellään neuvoja erilaisista sopivista erikoistyökaluista, jotta laitteiston ylläpito sujuu mahdollisimman hyvin.

AL Nordic FI 620x480

Lisätietoja

Lisätietoja Alfa Lavalin toiminnasta Pohjoismaissa saat jättämällä yhteydenottopyynnön alla olevan linkin kautta.

Ota yhteyttä

Alfa Laval Nordic Oy

Itsehallintokuja 6
FI-02600 Espoo
Finland

+358 9 804 041
info.fi@alfalaval.com