Paperin siistaamo

Vaikka jätepaperikuitujen uudelleenkäyttö säästää luonnonvaroja, myös vesien jätekuormitus on merkittävää. Alfa Lavalin asiantuntemuksen ja hyväksi todettujen erotus-, lämmönsiirto- ja virtaustekniikoiden ansiosta siistaamot voivat minimoida jätevirrat, maksimoida veden kierrätyksen, optimoida lämmön talteenoton ja vähentää sulfaatin kulutusta.

Paper de-inking plant 640x360

Siistausprosessien optimointi

Siistauslaitosten johtajien ei enää tarvitse etsiä ratkaisua kemikaalikustannusten minimoimiseksi ja lämmön talteenoton maksimoimiseksi.

Alfa Lavalin hyväksi todetut erotustekniikat minimoivat jätevirrat ja maksimoivat veden kierrätyksen. Alfa Lavalin kompaktit levylämmönvaihtimet optimoivat lämmön talteenoton ja vievät paljon vähemmän tilaa kuin tavanomaiset putkilämmönvaihtimet.

Lisäksi Alfa Lavalin huippuluokan lingot mahdollistavat erittäin tehokkaan vedenpoiston, mikä vähentää tehtaan sulfaatin kulutusta.

Erittäin tehokas jäteveden käsittely

Siistausprosessissa syntyy suuria määriä jätevettä. Alfa Laval tarjoaa täydellisen valikoiman jätevesilaitteita resurssitehokkaaseen käsittelyyn. Vesilinjasovelluksiin kuuluvat MBR, SBR, lämmönvaihtimet ja tertiäärinen suodatus kalvoilla tai kangasmateriaalilla. Lietelinjasovelluksiin Alfa Laval tarjoaa täyden valikoiman sakeuttamiseen ja vedenpoistoon tarkoitettuja laitteita. Tämä säästää sekä energiaa että vettä.

Kierrätyspaperin tuottaja käyttää Alfa Lavalin ALDRUMia alentaakseen lietteen vedenpoistokustannuksia

Kun tuotanto kasvoi vuonna 2000, Dalum Papir pystyi lisäämään lietteenkäsittelykapasiteettiaan pelkästään päivittämällä sakeutuslaitteistoa. Ruuvipuristimeen ei tarvinnut tehdä muutoksia.

Lue asiakastarina

Teollisuuden veden- ja jätteenkäsittely

Industrial water and waste solutionsAlfa Laval tarjoaa erilaisia ratkaisuja paikan päällä tapahtuvaan veden- ja jätteenkäsittelyyn sekä veden, lämmön ja myös tuotteiden talteenottoon prosessistasi.

Lisätietoja teollisuuden vesi- ja jätteenkäsittelyratkaisuistamme

Kasvata sellutehtaasi voittoja tehokkaammalla erottelulla

Alfa Laval tarjoaa sellutehtaille laajan valikoiman ratkaisuja sivutuotteiden erottamiseen ja prosessikemikaalien talteenottoon. Erotuslaitteistomme tarjoaa etuja, kuten korkean tuoton, laadukkaan tuotteen, alhaiset käyttökustannukset ja kompaktin asennuksen.


Lisätietoja Alfa Lavalin tulosta parantavista erotusratkaisuista

Lisää tuottoja – kierrätä energiaa

Waste heat recoveryHukkalämmön talteenottoinvestoinnit ovat usein erittäin kannattavia. Takaisinmaksuajat ovat yleensä alle vuoden.

Hukkalämmön talteenotto