Kaupan kylmä

Alfa Lavalin laajaan valikoimaan kuuluvia lämmönvaihtimia käytetään lukuisissa asuin- ja liikerakennusten sisäilmastosovelluksissa, kuten ilmastoinnissa (jäähdyttimissä), käyttöveden lämmityksessä (kattila/aurinko), lämpöpumpuissa ja kuljetusten kylmätekniikassa.

commercial refrigeration 640x360

Aina tuoretta – tänään ja huomenna

Alfa Lavalilla on yli 80 vuoden kokemus menestyksekkäästä lämmönsiirtotekniikan kehitystyöstä. Tiedämme, mitä energiatehokkaiden ratkaisujen toimittaminen edellyttää. Suorituskyky on meille olennaista, ja pyrimme toimittamaan parhaat tuotteet ja ratkaisut käyttöösi. Kehitämme pitkälle standardoituja tuotesarjoja ja luokittelemme ne tuotenumeroilla helpon valinnan ja nopean toimituksen varmistamiseksi. Näin saat aina oikean ratkaisun samalta toimittajalta.

 

Tämän päivän ratkaisut huomisen tarpeisiin

Energiatehokkaat jäähdytysratkaisumme kehitetään täyttämään tämän päivän teollisuuden tarpeet, ja olemme varautuneet myös tulevaisuuden kylmäaine- ja päästömääräyksiin. Alfa Lavalin lämmönvaihtimet on sertifioitu seuraavien säännösten ja standardien mukaan.

  • Energiatehokkuus – tuotteemme ja ratkaisumme säästävät energiaa, pienentävät kustannuksia ja vastaavat tulevaisuuden tarpeisiin.
  •  Luotettava asiantuntemus – olemme sovellusosaaja, jolla on yli 80 vuoden kokemus lämmönsiirtoteknologiasta ja yli 5 000 asennusta eri puolilla maailmaa.
  • Helppous ja saatavuus – tarjoamme varastostamme täyden valikoiman yhteensopivia standardituotteita. Tuotteidemme valinta on vaivatonta ja asentaminen helppoa. Olemme tukenasi kaikkialla maailmassa.

Alfa Laval Optigo

 

Kaupan kylmän ilmajäähdyttimet tuottavat suuremman ja tehokkaamman jäähdytyskapasiteetin pienemmällä sähkönkulutuksella.

Lisätietoja

Jälleenmyyjät

Alfa Lavalin jälleenmyyjien tuotetuntemus ja erinomainen palvelu auttavat sinua löytämään käyttötarkoitukseesi parhaiten sopivan tuotteen.

Lisätietoja

Alfa Lavalin 360°-palveluvalikoima

Alfa Lavalin kattavan huoltopalveluvalikoiman avulla pidät laitteesi parhaassa mahdollisessa toimintakunnossa.

Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja siitä, miten voimme parantaa tuotteidesi suorituskykyä.