Aalborg-kattiloiden huolto

Alfa Laval on toimittanut yli 45 000 korkealaatuista kattilaa, lämmönsiirtonesteen lämmitintä ja säästöyksikköä kaupallisille aluksille vuodesta 1919 lähtien. Takaamme kustannustehokkaan teknisen palvelun ja tuen kaikille toimitetuille kattiloillemme niiden vuosikymmeniä kestävän elinkaaren ajan. Huoltoteknikkomme suunnittelevat ratkaisuja, joissa otetaan huomioon ympäristöystävälliset tekniikat ja jotka täyttävät kaikki standardit ja määräykset.

 

Ota yhteyttä

 

boiler service headline pic rounder 640x360.png


Tärkeimmät tarjoukset

 

.

Varaosat

Lue lisää Alfa Lavalin varaosatarjouksista käyttöajan maksimoimiseksi ja kustannusten pienentämiseksi. Alkuperäinen laitevalmistaja – Varaosat Laitteistopäivitykset Huoltosarjat

FPSO spare parts 640x360
.

Korjaus ja jälkiasennus

Kattiloiden Alfa Laval -korjaus palauttaa laitteiston uuden veroiseksi, ja se voi jopa pidentää kattilan käyttöikää. Se voi olla kustannustehokkaampi vaihtoehto kuin uusien osien ostaminen tai huonoimmassa tapauksessa uuden kattilan ostaminen ja asentaminen.

Boiler repair 640x360

Digitaaliset palvelut

Alfa Laval Aalborg Digital Services on tietopohjainen tapa varmistaa kattilan käyttöaika, parantaa kattilan suorituskykyä ja alentaa kattilan käyttökustannuksia.

Digital training 640x360
.
.