Uima-altaan lämmitys

Alfa Lavalin tiivisteelliset levylämmönvaihtimet ja järjestelmät ovat energiatehokas ja taloudellinen ratkaisu tasaisen lämpötilan ylläpitoon uima-altaissa ympäri vuoden. Joissakin tapauksissa Alfa Lavalin kokonaisratkaisuun voidaan sisällyttää myös uima-altaan lämmittäminen.

Swimming pool heating 640x360

Kustannustehokas uima-altaan lämmitys

Uima-altaan kiertojärjestelmän ja rakennuksen yleislämmitysjärjestelmän väliin asennettu lämmönvaihdin erottaa piirit ja lämmittää uima-altaan veden. Termodynaamisten hyötyjensä ja kustannustehokkuutensa ansiosta levylämmönvaihtimet ovat putkilämmönvaihtimia suositumpi ratkaisu uima-altaan lämmittämisessä. Alfa Lavalin valikoimaan kuuluu myös kompakti AquaPool-järjestelmä uima-altaan veden uudelleenlämmittämiseen ja lämpötilan ylläpitämiseen.

Energianlähteiden joustava käyttö

Altaan lämmitykseen voidaan käyttää monia lämmönlähteitä, kuten rakennuksen lämmitysjärjestelmän ylimääräistä kapasiteettia. Myös aurinkoenergialla, maalämpöenergialla ja muilla uusiutuvilla energiamuodoilla on merkittävä potentiaali kustannustehokkaina lämmönlähteinä. Uima-altaan lämmitys voidaan myös sisällyttää laajempaan projektiin. Meksikolaisessa Cancún Palace -lomakohteessa on Alfa Lavalin lämmönvaihtimiin perustuva ilmastointi- ja uima-altaan lämmitysjärjestelmä. Lauhduttimista tulevan lämpimän veden avulla uima-altaan vesi voidaan lämmittää ilmaiseksi. 

Tulevaisuuden tiennäyttäjä

Alfa Lavalin 360°-palveluvalikoima

Alfa Lavalin kattavan huoltopalveluvalikoiman avulla pidät laitteesi parhaassa mahdollisessa toimintakunnossa.

Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja siitä, miten voimme parantaa tuotteidesi suorituskykyä.

 

Vastaavia tuloksia ei löytynyt