Lämpimän käyttöveden tuotanto

Alfa Lavalin lämpimän käyttöveden ratkaisut on suunniteltu varmistamaan puhtaan veden luotettava ja taloudellinen saanti. Järjestelmämme pystyvät tuottamaan lämmintä käyttövettä asuntoihin, pieniin ja suuriin kiinteistöihin ja varmistamaan legionellavapaan vesihuollon.

domestic hot water 640x360

Käyttöveden lämmitys tarpeen mukaan

Alfa Lavalin järjestelmät pystyvät tuottamaan suurille laitoksille käyttövettä joko suoralla tai epäsuoralla kytkennällä. Suora kytkentä tuottaa lämmintä käyttövettä taukoamatta kun taas epäsuoraa kytkentää käyttävä järjestelmä sisältää lämpimän käyttöveden varastoinnin sen tuottamisen lisäksi. Alfa Lavalin lämpimän käyttöveden järjestelmiä käytetään kaikkialla maailmassa asuintaloissa, sairaaloissa, vanhainkodeissa, hotelleissa, kouluissa, toimistorakennuksissa, urheilukeskuksissa ja muissa julkisissa rakennuksissa.

Legioonalaistaudin estäminen

Legionellabakteeri voi tietyissä olosuhteissa menestyä lämminvesijärjestelmien kaltaisissa ympäristöissä. Ihmiset voivat saada tartunnan hengittämällä vesihöyryssä olevia bakteereja esimerkiksi suihkussa. Tämän uhan torjumiseksi Alfa Laval tarjoaa järjestelmän, joka tuhoaa legionellabakteerin lämminvesijärjestelmistä lämpödesinfioinnin avulla.

Tulevaisuuden tiennäyttäjä

Alfa Lavalin 360°-palveluvalikoima

Alfa Lavalin kattavan huoltopalveluvalikoiman avulla pidät laitteesi parhaassa mahdollisessa toimintakunnossa.

Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja siitä, miten voimme parantaa tuotteidesi suorituskykyä.

 

Vastaavia tuloksia ei löytynyt